16
jul
Seneste opdatering: 16/7-13 kl. 2025
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 16.07.2013 174653

Abbildung 3 Gesellschaftlicher Zusammenhalt im internationalen Vergleich (2009 – 2012). Social-kapital grafik (sammenhængskraft) bemærk f.eks. hvor Belgien og Italien befinder sig. 34 EU og OECD-lande indgår i undersøgelsen. Rumænien og Bulgarien ligger i den absolutte bund. Det er en tysk rapport, så det er en diger sag, jeg kun har skimmet. Den er lavet for Bertelsmann af Bremens Universitet. Jeg overlaqder til folk, der forsker i social kapital, at afgøre om “immigration levels are statistically insignificant.” Det er den ikke i avisreferaterne.

‘Romanian gypsy ghettos. Schools filled with children who do not speak our language. A surge in crime. Social benefits abused’: Now GERMANY admits mass immigration threatens ‘social peace’ Report warns of possible civil disturbance unless immigration is checked Romanian and Bulgarian economic migrants threatening ‘social peace’. The Mail ( SE også: ‘Come and clean up your own mess’: London council demands Romania sends its police to help with travellers turning capital’s streets into ‘open sewers’.)

Eine internationale Studie hält uns den Spiegel vor: Beim gesellschaftlichen Zusammenhalt ist Deutschland nur Mittelmaß. Als weiteren Schwachpunkt prangern die Wissenschaftler fehlende Akzeptanz von Vielfalt an – sowie eine geringe Identifikation mit der eigenen Nation. Focus: Deutsche identifizieren sich kaum mit ihrem Land

Rapporten kan downloades herfra: Studie der Bertelsmann Stiftung zeigt: Aufwärtstrend im gesellschaftlichen Zusammenhalt in den letzten Jahren/Schwachpunkt ist die fehlende Akzeptanz von Vielfalt. Og på engelsk: Scandinavia is Global Leader in Social Cohesion English-speaking countries rank above average; immigration levels statistically insignificant.

sidste 11 lande

Ta inn hele skjermen 16.07.2013 192048

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anno
anno
8 years ago

Så er den i aviserne

Danmark hænger bedst sammen

16. juli 2013, 22:30
‘Mange indvandrere skader ikke et lands sammenhængskraft. Det gør religiøsitet’
ht tp://www.b.dk/nationalt/danmark-haenger-bedst-sammen

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Fra det muntre hjørne 😉

http://heltnormalt.dk/rydforsiden/2013/07/11/135911

DF: Muslimer må kun lave terror i vinterferien

“De kan holde deres Ramadan i sommerferien og lave deres terror i vinterferien,
hvor vi andre er på skiferie”, foreslår Dansk Folkepartis Martin Henriksen

“Sommerferien er en dejlig tid, hvor muslimerne altid bør holde deres Ramadan og hvor vi politikere kan brainstorme lidt og lufte et par uigennemtænkte forslag, så nu taler jeg bare lige ud af posen: Det ville være rart, hvis de kunne holde deres terror til uge 7 og 8”, udtaler Dansk Folkepartis integrationsordfører, Martin Henriksen.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x