19
jul
Seneste opdatering: 20/7-13 kl. 1654
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 19.07.2013 232217

Som du vet er din ufine oppførsel i denne saken i direkte strid med selskapets regler, skriver The One, Dubai til Marte.

Så med ett var Norge på fornavn med Marte. Marte som sitter i Dubai, fratatt pass og penger, etter at hun 6.mars i år anmeldte en voldtekt. Utført av en kollega, som hun dertil selv ba om å være sitt «anstendige» følge til hotellrommet, slik man gjerne må gjøre i land der menn har tilrøvet seg selv all makt og myndighet. Og der de samme mennene vet at de er «hellig» beskyttet av lovverket, den juridiske delen av islam, sharia – som etter hvert de fleste av oss begynner å forstå er en tragedie for kvinner.

Men Marte fulgte sin vestlige samvittighet, voldtektsmenn skal ikke slippe unna, hvorpå makta står frem i sin styggeste drakt og der mangelen på moral lyser fra de mørke kroker. Ikke minst hos Martes arbeidsgiver, The One Total Home Experience, forkortet The One, et svenskeid interiørfirma med hovedsete i Dubai, som lanserer seg med følgende slagord: «We Are What We Do».

Og hva gjør The One? Jo, de gir Marte sparken. Oppsigelsesbrevet er uhyre interessant, og er et kraftig signal til unge norske kvinner som arbeider for firma som jobber opp mot islamdominerte land. I VG kan vi lese at «Arbeidsforholdet ditt er avsluttet på grunn av uakseptabel og upassende oppførsel på din siste arbeidstur til Dubai, noe som resulterte i arrestasjon av politiet i De forente arabiske emirater», står det i brevet, hvor også følgende slås fast:

Som du vet er din ufine oppførsel i denne saken i direkte strid med selskapets regler.

Hva som er selskapets regler, sies det derimot ingenting om. Men som kjent i business har «kunden alltid rett», og kunden i dette tilfellet er Dubai. Pengesterke Dubai. Marte forteller at de to første dagene etter anmeldelsen hadde hun kontakt med arbeidsgiveren. Da satt hun fire dager i varetekt, uten mulighet til å kontakte omverden. De ba henne om å megle med politiet og si at det var frivillig sex, slik at saken kanskje kunne bli henlagt. Se videre på Marte midt imot makta.

lundgren

PRISVINNER: Marte Dalelv ble rekruttert fra Norge til å jobbe i møbelkjeden The One, som er eid av svenske Thomas Lundgren. Her er Lundgren avbildet da han ble tildelt den arabiske næringslivsprisen «The Biz Man Award» i 2011, for sin suksess i møbelbransjen.

Lundgrens Twitter er her: @ThomasRLundgren
Building THE best company to serve our planet and in that process find my own happiness!

Jeg har kontaktet firmaet på mail uae@theone.com, att. direktør Thomas Lundgren og lovet ham, at jeg vil skrive om hans virtksomhed indtil den støtter Marte offentligt og tager afstand for de udtalelser, den er citeret for. Jeg vil sprede historien og firmaets optræden over for en ansat i nød på amerikanske, canadiske, svenske og tyske blogs, og dokumenteret info om firmaet og direktør Lundgren modtages selvfølgelig med tak. Jeg har vedlagt en liste og denne blogs totale besøg og ikke mindst dens svenske og danske mediebesøg til eftertanke. Det skal siges til Aftonbladet og Expressens ros, at de har publiceret firmaets lavsindede, umoralske, foragtelige handlemåde: Marte fick sparken efter våldtäkten og Storm mot svenskt företag efter våldtäkt.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jakob
Jakob
10 years ago

Jeg ville ogsĂĄ vove at pĂĄstĂĄ, at det er pĂĄ eget ansvar hun tager derned, og det specielt efter episoden i Dubai. Det er dog ikke nogen nyhed, at det kan forekomme for kvinder i muslimske lande… Nej køn er hun sgu ikke- tværtimod. SĂĄ mon ikke hun bliver smidt hjem igen nĂĄr ĂĄret er gĂĄet?

trackback

[…] direktør i digital oprør, lukker sin Facebook Omfattende uro efter politi-check af burka-kvinde Svensk firma i Dubai fyrer voldtaget norsk kvinde To hjul og en motor Togulykken i Bretigny: Ulykke eller sabotage ? On the cover of the Boston […]

Fru.Frøken
Fru.Frøken
10 years ago

Jeg så denne danske kvinde,som er personlig træner,i Aftenshowet forleden.
Hun skal bo 1 ĂĄr i Saudi Arabien,for at træne prinsesserne i den “royale” familie.
Og jeg tænkte faktisk at der var en chance for at der kunne ske hende det samme som den Norske kvinde?!

Hun er iøvrigt rødhĂĄret – rødhĂĄrede kvinder er i ekstrem høj kurs i de Arabiske lande.
Og sĂĄ er hun køn – rigtig køn endda!

http://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet/aftenshowet-276/

Michael
Michael
10 years ago
Reply to  Fru.Frøken

“Køn” er jo heldigvis et helt individuelt skøn, og for min skyld mĂĄ hun gerne blive indlemmet i et Saudisk harem.

Arne
Arne
10 years ago
Reply to  Fru.Frøken

Kan det komme av at rødhårete kvinner ikke har lite eller ingen pigmenter i huden, slik at de ofte bare blir solbrente istedfor brune. Jeg har personlig aldri sett på rødhårete kvinner eller menn som noe positivt, tvert imot pga. pigmentmangelen selsagt, men dette er selsagt smak og behag.

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
10 years ago

Endnu et godt eksempel paa den tyske talemaade:”wess Brot ich fress,dess Lob ich sing”.
Men aerligt talt,der var da vel ingen,der troede,at et svenskt foretagende ville staa
bag sin kvindelige ansatte i et muhammedansk land?!
Jeg ser nu frem til en u-overhoerbar,ikke til at overse reaktion fra en samlet front af
nordiske kvindesags-forkaemperinder,paa den norske jentes vegne.

Søren Rossen
Søren Rossen
10 years ago
Reply to  Kim Rasmussen

Enig!

trackback

[…] Steen’s post (in […]

Prudentius
10 years ago

Mjaaah, det begynder at se ud til at globalismen er ved at lægge masken og fløjlshandskerne. En grænseløs ureguleret verden hvor den almægtige mammon bestemmer suverænt og knuser dem der sætter sig op imod dens universelle anarko-tyrani. Det er ikke kønt og det strammer til. At grupper af radikale liberale synes det tager sig lovende ud kan jeg godt forstĂĄ. Men hvad størstedelen af den mere moderate venstrefløj laver pĂĄ masseindvandringens, grænseløshedens og demokrati-afviklingens skanser, det har jeg ret svært ved at forstĂĄ. Men jeg er selvfølgelig klar over at anti-racismens afgudsdyrkelse har drevet dem op i toppen af cedertræet… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x