21
jul
Seneste opdatering: 21/7-13 kl. 1121
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Paul Weston i Stoke on Trent, 20 juli 2013. Han taler bla. om uddannelse og rektor Ray Honeyfords skæbne, engelsk fremtid og demografi.

“Tony Blair should be tried for treason”

Tony Blair is universally hated in Britain for opening the doors to the third world… He accidentally scrapped the treason laws, because he thought that, what I am essentially doing here is comitting treason, so he abolished them within 18 months of coming to power. I think he was very far-sighted there, for – I have said this before, and I will say it again – if Liberty GB was in power, that entire Labour-cabinet from 1997 onwards, would be arrested and tried for treason.

Audrey Russo er meget amerikansk, men Paul Weston taler det meste af tiden. Westons analyse af venstrefløjen i starten, er værd at høre. Han mener, som efterhånden ikke så få, at vi går imod balkaniserede krige i Europa. Enten vinder islam, eller også vinder den stygge, racistiske højrefløj, og de vil hade at leve under begge. Another fine mess they have gotten themselves into.
Brand i FEMENS hovedkvarter i Paris

Det er så nyligt, at der ikke er avisartikler om det endnu kl 8:50. ( kl 9.30 kommer de første franske artikler: Paris : incendie cette nuit dans les locaux des Femen au Lavoir Moderne, Incendie au QG des Femen à Paris.) Tredje sal hvor Inna Shevchenko bor i bygningen Lavoir Moderne Parisien i Gutte d’ Or udbrændt. Fotos: Police and firefighters involved in the Parisian Femen HQ after the fire that ravaged the third floor.

Man kan mene om Inna Shevchenko, hvad man vil, men hun er noget mindre pussilanim en redaktør Johnson her nedenfor. Shevchenko er i den grad ikke bange for at skabe sig fjender, derfor studser man også når hendes hus brænder. For tre dage siden Tweetede hun på et vaklende engelsk: “What can be more stupid than Ramadan? What can be more uglier then this religion?” Hun blev bevilliget asyl i Frankrig for kort tid siden. og knapt er hun landet før hun træder på enhver tå, der kommer i nærheden af hende. Det kan jeg ikke stå for: Mod og balls. De fleste er så fejge, at de ikke ville forsvare deres datter, hvis hun blev voldtaget. Tag det somaliske afskum med barnevoldtægten i Gullestrup, som ikke burde kunne færdes et sekund i sikkerhed, når han snart slippes ud, men i de åndelige kagekoners land, har han næppe noget at frygte og kan få en lang karriere som ødelægger af danske kvinder og børn, uden at nogen afgørende forhindrer ham. Det man ikke vil forsvare, mister man. Danske mænd er nogle skvat, og kvinderne er maschocister, der nyder at påføre sig lidelse. Begge er dog for intet at regne imod svenske, der – som jeg mener – har beseglet Sveriges fremtidige skæbne, hvor man kan sige at resten af Europa stadig er på vippen.

Oxford Union: Islam is NOT a religion of Peace, II

Den 14 juli kunne man høre Daniel Johnson fra Oxford Union. Overraskende nok var Labour-medlemmet Anne-Marie Waters fra Brighton næsten skarpere. Daniel Johnson fik kolde fødder og var ikke tilfreds med, at Gates of Vienna viste videoen eller overhovedet nævnte hans navn. En meget lidt modig mand, men han sagde også i sin tale, at han var lige ved ikke at turde at møde op.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Sverige. Hvis man accepterer den tanke, at Tony Blair er en forbryder og ‘a traitor’, som Paul Weston siger, så følger det logisk at de sidste fem svenske statsminstre værre, og blandt dem er Bildt og […]

trackback

[…] af hvad der foregår i Reinfeldts Sverige. Hvis man accepterer at Tony Blair er en forbryder, som Paul Weston siger, så er de sidste fire svenske statsminstre betydeligt værre, og blandt dem er Bildt og Reinfeldt […]

Britta
Britta
9 years ago

Hej Svend vi opnår altså intet med din elendighedsbeskrivelse, du overdriver!
Ved at overdriver tager man modet fra folk, det er ikke godt. Jeg hører folk sige, at det alligevel ikke nytter noget. Resultat er, at de intet gør.
Vi må aldrig slutte med at tro på, at vi som individer kan gøre noget. I alle tilfælde protestere, der hvor vi kan.

Svend
Svend
9 years ago
Reply to  Britta

Nix Britta, jeg overdriver ikke – jeg har blot indsigt i forholdene. Som polyt har jeg det meste af mit lange liv arbejdet med at sætte gang i nyt arbejde her i Danmark. I stedet for at se nyt dukke op, har jeg bare set det bestående forsvinde. Hvordan har det kunnet andet? Det har heddet sig at vi lever i et service samfund. De fremmede skulle tage det beskidte arbejde og vi andre skulle være højtuddannede – forskere alle til hobe. Og det er vi blevet – antropologer. Jeg har undervist ingeniører, og set hvilke skodjob de må nøjes… Read more »

NielsC
NielsC
9 years ago

Ja, og så skal det jo siges at Walters deltog med kort varsel på et sidste minuts afbud fra Douglas Murray.

Svend
Svend
9 years ago

Gunnar Bering. Det sete afhænger af øjnene der ser, om jeg må være så fri. 🙂 Nej vi er ikke det mindste efter Storbritannien. Vi er på de væsentligste punkter foran dem, så tillad mig lige at rekapitulere. – Halvdelen af danskerne lever af staten, uden at yde noget til gengæld. – Halvdelen af de resterende får hele deres løn af staten. – Vi har verdens højeste skatte og afgiftstryk. For de højtlønnede, dem hvis arbejde vi er mest afhængige af, betyder det et samlet skatte- afgiftstryk på ca. 80%. – Den danske industri er stort set udraderet. Kun subsidieret… Read more »

Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  Svend

> Svend Noget af det, du anfører, er jeg enig i. Men det er helt forkert, at vores industri er stort set udraderet. Tænk NOVO, Danfos, Grundfos, Velux, Lego osv. Derudover har vi en af verdens største shipping-sektorer, der skovler valuta hjem i hård international konkurrence. Vi har også, som du nævner, et stort overskud på betalingsbalancen, også varebalancen. Desuden et voksende overskud på overførsler, bl.a. udbytte af vores udenlandske investeringer. Statens underskud er under kontrol – takket være regeringens løftebrud! – og statsgælden er ikke stor. Heldigvis har udlandet større tiltro til os, end du har! Derfor er vores… Read more »

Svend
Svend
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Biering Jo – vor industri er stort set udraderet. Du nævner de sørgelige rester. Tag nu et firma som B&O. På 25 år er antallet af ansatte mere end reduceret til 1/3-del. Da jeg sidst havde kontakt med Grundfos havde de lige fyret 2000 i Bjerringbro. To år efter var de ansat i Kina. Lego har netop bygget kæmpefabrik sammesteds, og tro ikke at det er for kun at producere til Kina. Danfoss fortalte for nogle måneder siden at Danmark fik en frist på 10 år til at forbedre erhvervsklimaet eller er de skredet. Novo ekspanderer også vildt i Kina,… Read more »

Gunnar Biering
9 years ago

Jeg er temmelig enig med Paul Weston i hans beskrivelse af den katastrofale udvikling, men hans årsagsforklaring: At det hele er styret af venstrefløjen – er noget overdrevet. Det er rigtigt, at Sovjetregeringen og deres vestlige meningsfæller gjorde, hvad de kunne for at ødelægge os – et andet eksempel, som PW ikke nævner, er den succesfulde kampagne mod atomkraft, i Vesten forstås – men det egentlige arbejde er blevet gjort at naive vestlige ikke-kommunister. Sig bare Gammeltoft Hansen, eller Zenia Stampe, eller Ekstra Bladet. Svend: Jeg kan ikke se, at Danmark er i nogen særlig dårlig økonomisk situation. Og på… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Man bør ikke sætte sin lid til en mand, der udtaler sig så tåbeligt. Det kan godt være, han ikke fås bedre i England just nu, men så er man bedre tjent med et tomrum, som en bedre mand sidenhen kan udfylde. Det er naturligvis vælgerne, der er årsagen til misèren. Flere end 16 % håber lønligt på, at Dansk Folkeparti får et massivt mandat. Men de siger det ikke, for Dansk Folkeparti har fnat. Det har de mennesker, der stemmer på dem også, og de fleste vil ikke have fnat. Og så må de naturligvis stemme på et andet… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

En god pointe er, som Weston i det mindste burde overveje før han fængsler hele den engelske venstre-elite, at venstrefløjen langt fra står alene med skylden for den multikulturelle katastrofe. I England som i Danmark. Venstrefløjens slet skjulte tåbelighed, Frankfurterskole-inspiration og generelle dårlige holdning til Vestens kristne fortid står mejslet i granit, men det multikulturelle eksperiment var aldrig blevet sat i søen uden de borgerliges trofaste samarbejde. De radikale, der er multikulti-tragediens absolutte avantgarde herhjemme (De minder vel ret meget om de engelske “LibDem’s”), er borgerlige/liberale helt ind til benet. Kulturradikalismen der har født dem er en 100% borgerlig ideologi… Read more »

Svend
Svend
9 years ago

Øverste video. Jeg startede på arbejdsmarkedet i 65, og jeg har punkt for punkt fulgt den udvikling Paul Weston beskriver – og jeg har skrevet om det. Det er en kæmpe befrielse, om ikke andet, at høre PW fortælle om sin opfattelse, også selvom fremtiden i det perspektiv er mere end dyster. Kort sagt er situationen i Danmark præcis den samme som i England – og af samme årsager – socialismens bevidste nedbrydning af den hvide mands kristne, heteroseksuelle, konservative samfund. Og vi er, præcis som englænderne, broke. Vi kan ikke tjene penge, da vi ikke dur til noget nyttigt,… Read more »

Angela
Angela
9 years ago

Jag har skrivit kommentar här i debatten om maktspelet i Storbritannien och synpunkter “at vi går imod balkaniserede krige i Europa”. Jag har tipsat om bloggen nyapolitiken biz där det går att läsa mer om maktspelet. Dels om : “I have said this before, and I will say it again – if Liberty GB was in power, that entire Labour-cabinet from 1997 onwards, would be arrested and tried for treason” och dels om “at vi går imod balkaniserede krige i Europa”. På Nya politiken biz kan läsarna få andra intressanta synpunkter att lägga till snaphanens ovanstående reportage.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x