23
jul
Seneste opdatering: 24/7-13 kl. 1659
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En dansk famlie kom frygteligt galt afsted på ringvejen omkring Malmø øst for Rosengård-enklaven i går. Der er ikke mange rundt omkring, der er i tvivl om hvem der var ved at slå dem ihjel, det er blot en slags terror ligesom brandstiftelse, som er svær at knytte nogen til, men alle ved – også de poliser og journalister der nu lyder strengt saglige og uanende – præcis hvordan det forholder sig med den slags stenterror i Sverige, de har set det tusind gange før. Når sandsynlighed og præcedens er millimeter fra vished, har jeg ingen problemer med at ‘gætte’ det, alle tænker men ikke siger. Tre gange i løbet af natten kommer politiet tilstede, den tredje gang er danskerne kørt på en sten på størrelse med en mindre vandmelon. Enhver kan regne ud, at det er livsfarligt med 130 km/t. Malmø – hold dig væk eller tag hvad der kommer. En typisk kommentar på nettet til det er:

Tror inte vi kommer så mycket längre i diskussionen kring detta specifika fall eftersom att media inte bjuder på nåt (av förståliga skäl), inte polisen.se heller och ungdomarna i rosengård kommer inte säga nåt men poliserna som arbetar ute på fältet har ju gett sin version tidigare och jag håller med dem om det mesta. Förlorad stad. Ppress fotos fra stedet.

Leif GW er så direkte, han kan være: “Det är ungjävlar i området.” Ligegyldigt hvilket parameter man måler på, er Malmø en by i opløsning. Mord, vold, røveri, voldtægt eller bilbrande f.eks., forleden nat var der fire, det normale er to-tre stykker om ugen. Ikke engang Migrationsverket, der så venligt opløser den, går fri. Minister Billström kan selv være ‘ett angrepp på demokratin’:

Ett angrepp på demokratin, säger migrationsminister Tobias Billström (M), som på tisdagen besökte myndigheten för att visa sitt stöd. Krossade fönsterrutor på byggnader och bilar, förstörda kortläsare och fasader sprejmålade med slagord som “Mördare! och “Era avslag dödar”.

Sju gånger bara i år har Migrationsverkets huvudkontor på Celsiusgatan och Östra Farmvägen i Malmö utsatts för skadegörelse. Totalt i Sverige har myndighetens lokaler angripits tjugo gånger hittills i år, bland annat i Stockholm och Umeå. Vid tre tillfällen har attacker mot kontoren i Malmö och Umeå skett samtidigt. Flest attacker i Malmö, Skottlossning i Rosengård.

“Tag frivilligt hjem eller vi annoncerer”

HOME-OFFICE-huge

Engelske politikere reklamerer med deres afmagt ligesom Støjberg-Søvndal-syndromet. “Det står dig frit frem at….hvis du ikke vil kolonisere vores land leve af vores arbejde og være tre gange så kriminel som andre.” * Mageløs trussel. Det er selvfølgelig langt mere brutalt end i Sverige, hvor man slet ikke kan være illegalt i landet. Alligevel har der lige været en asylmarch til Stockholm over den hårde, svenske fremmedpolitik, hvis man kan sige, de har sådan en.

THE Home Office is spending thousands of pounds on a “laughable” campaign asking illegal immigrants to quit the UK voluntarily. For the next two weeks, billboards carrying the warning “Go home or face arrest” will be driven round ­London on advertising vans in a bid to scare the migrants into leaving.

Ukip leader Nigel Farage said: “We don’t even know how many migrants are here to the nearest million, and this absurd attempt to be seen to be doing something will earn the contempt of anyone unfortunate enough to see it.“It’s gesture politics of the most inane and laughable sort.” Posters asking migrants to go are just ‘inane and laughable’

*Se Hugh Fitzgeralds ret kontante: Muslim Colonists In Western Europe.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
8 years ago

Ang : Motorvejsjihad.

Man kan bare håbe at folk i almindelighed forstår at det lige så godt kunne være dem selv det gik ud over. Den slags opportune mordforsøg er ikke tilrettelagt for at ramme “racister”, “nazister” eller “fremmedhadere”. Det er beregnet til at ramme hvem og hvad som helst.

Jakob
Jakob
8 years ago

Lav 3 meter hegn med strøm i, og nato-pigtråd på toppen, på alle broer over motorvejene omkring “berigede byer” + elektronisk overvågning.

Jakob
Jakob
8 years ago

Kunne de ikke sætte militæret ind, da ordensmagten tydeligvis er “outnumbered”? Nåååeh nej, Sverige har jo ikke noget militær længere…. Damn.

Finn Z.
Finn Z.
8 years ago

Alle har en mening … indtil de får ansvaret … Det er jo typisk politisk, at man har en klar mening om diverse problemer, når det er andre, som sidder med regeringsmagten; mens der pludselig bliver meget stille fra samme kant, når vedkommende selv sidder med ved bordet. … undtagen i Australien, hvor nogle politikere står frem med deres personlige overbevisning om tingene, uanset om de er i Regering eller sidder i Opposition. Dette kunne mange politikere rundt om i Verden lære en hel af … i stedet for at have en officiel mening, som tilpasser sig de forhold og… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

“Støjberg-Søvndal-syndromnet”

Hertil kunne vel tilføjes Søren Pind, som under Vinterferie-intifadaen i 2008 udbasunerede: “Assimiler eller skrid”. Senere blev Søren Pind Integrations-minister, og så blev den slags ‘ikke-stuerene’ tale fuldstændigt gemt væk.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Appropos UKIP, hvorfor kan de så ikke samarbejde med British Freedom Party og Liberty UK (Paul Weston’s party)?? Og hvorfor splittede de to sidste iøvrigt? Steen, ved du eller andre hvorfor de ikke kan slå pjalterne sammen? Hver for sig ser det ud til at de bare vil være nogle små protestpartier der kan råbe lidt fra sidelinien.

Santor
Santor
8 years ago

Jeg har min egen hjemmebagte teori hvad det angår. For det første er der kun plads til 1 stærk mand i hvert parti. For det andet er UKIP langt mere engageret i EU modstand end indvandring så det giver god mening at splitte tingene op. Paul Weston er derimod mere involveret i indvandring end EU-politik. Så jeg ser det som en spredning af aktiviteterne som, når de samarbejder, kommer begge partier til gode.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Hugh Fitzgeralds Muslim Colonists In Western Europe er netop en faktuelt og logisk korrekt beskrivelse af hvad der er ved at ske. Det er kolonisering og vi er indianerne. Det efterlader os mellem et ondt og et endnu mere ondt resultat. En nådesløs krig med islam er den onde mulighed. Den endnu ondere kan beses i Persien, Afghanistan og andre steder. Og det siger jeg ikke fordi jeg ønsker krigen. Ansvaret er ikke hos budbringerne. Det er hos multikultierne som insisterer på at blande olie og vand.

Prudentius
8 years ago

De vestlige politikere har involveret sig selv i et kompliceret komediespil, der handler om at fortsætte nedbrydningen af nationalstaterne, mens man lader som man om forsvare dem. Det eneste problem de er oppe imod er, at dette selvfølgelig ikke kan lade sig gøre. Man kan ikke både lege demokratisk nationalstat, med grænser og relativt meningsfyldte valg, og samtidig have et grænseløst Europa og en grænseløs verden med al reel magt overgivet til internationale bureaukratiske institutioner. Vores politikere har svoret huld og troskab til det sidste, men lider fortsat under en manglende lyst til at indrømme den sande konsekvens af dette:… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x