25
jul
Seneste opdatering: 25/7-13 kl. 1851
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The United Nations Educational, Scientific, and Cultural Organization (UNESCO) announced that it has included “The Life and Works of Ernesto Che Guevara” in this year’s additions to the Memory of the World Register. According to UNESCO website, items included in the Memory of the World Register are endorsed by UNESCO’s director-general and are selected based on “world significance and outstanding universal value.” The collection is now recognized as world heritage and will be protected under the United Nations.

U.S. Rep. Ileana Ros-Lehtinen, blasted the “reprehensible” decision Monday, saying the organization is making “a mockery of its own ideals.” “This decision is more than an insult to the families of those Cubans who were lined up and summarily executed by Che and his merciless cronies but it also serves as a direct contradiction to the UNESCO ideals of encouraging peace and universal respect for human rights,” she said in a statement.UNESCO Adds Che Guevara’s Manuscripts To Heritage Program, ‘Reprehensible’: UNESCO adds works of Che Guevara to World Register

Jeg vil have halalslagtet gris

“JEG SAVNER, AT toneangivende muslimer takker danske soldater for deres indsats. Særligt i den for dem hellige måned ville det være på sin plads. En tak til de 43 soldater, som døde for det, de troede på, nemlig frihed. En tak til danske skatteydere for de milliarder, som er blevet og stadig sendes til Afghanistan. Danmark støtter om nogen, at muslimer behandles på lige fod med alle andre verdensborgere.”

Så mit opråb til de mange fornuftige muslimer midt i deres hellige måned er: stop jeres krav om særbehandling og send i stedet en stor tak til Danmark og andre lande for at støtte demokrati og velfærd i jeres hjemlande. I har meget at takke den vestlige verden for. Også USA som det land, der har brugt flest penge og ofret flest unge mænd på slagmarken i kampen for, at også Mellemøsten bliver et frit land for både kvinder og mænd.

Ville I have gjort det samme for os, hvis verden så anderledes ud? Ville I give os husly, kontanthjælp og førtidspension, og servere flæskesteg på jeres hospitaler? Muslimers krav om særbehandling er lige så meningsløst, som hvis jeg stillede krav om kun at få serveret halalslagtet gris. Af Henrik Day Poulsen, Psykiater, ph.d.

Og sandelig ikke om Day Poulsen allerede er blevet til I Demand Halal Pork!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Falkeöje har naturligtvis poängen! Ja, postumt kanske vi kan förära herrarna en plats bredvid Che Guevara? Förenta Nationerna hade ett annat namn före Andra världskriget – Nationernas Förbund. Låg det inte i Schweiz? Hr Hitler marscherade ut och sen var det slut med diskussionerna. Den pågående smygislamiseringen fortsätter. Visserligen bekänner jag mig kristen, men jag har alltid tyckt att det antika Grekland hade svaret – det fanns ingen yrkesmässig prästkast! Var och en skulle själv offra till gudarna. På så sätt kunde man vända på klacken och tänka i en annan riktning. Och det var dessutom de första kyrkofädernas princip… Read more »

Kurtan
Kurtan
8 years ago

Bra!
Härmed kan man nog utan tvivel fastslå att UNESCO gillar “revolutionärer” som tar till våld och avrättar oliktänkande med ett pistolskott i nacken som Che gjorde…

Undrar hur UNESCO kommer att ställa sig till nästa “revolution” mot islam som utan tvivel kommer….

UNESCO har nu bekänt färg och kan klassificeras som Politiskt korrekt vänster influerat organ (nyttiga idioter) som inte har kontakt med verkligheten utan lever i en utopi!
MVH

Tim Pallis
Tim Pallis
8 years ago

Jeg må indrømme, at den havde jeg ikke i min mest pessimistiske fantasi set komme. Jeg har ikke store forventninger til FN længere. Deres handlingslammelse med hensyn til Darfur er den sidste i rækken af katastrofale forsyndelser. Men jeg har altid været glad for UNESCO’s kulturelle arbejde. Nu er det så slut, og vi venter som sagt på, at man også inkluderer Hitler, Stalin, Lenin, Pol Pot, Mao og Khomeini’s livsværker i The Memory of the World Register. Che Guevara er en af de største seriemordere verden har set, og han myrdede med stor fornøjelse ligesom Breivik. Det er et… Read more »

Fru.Frøken
Fru.Frøken
8 years ago

Pol Pot er sikkert næste kandidat!

Santor
Santor
8 years ago

Det kan kun gå for langsom med at nedlægge FN!

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Så venter vi bare på, at også Hitler og Stalin bliver
indlemmet i klubben.

falkeøje

JensH
JensH
8 years ago

OT Så kører Politiken endnu en muslimsk offer-historie: “Dansker” nægtet adgang til Israel: http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/ECE2007347/naegtet-adgang-til-israel-hvad-er-min-forbrydelse/ Men der er trods alt et par fornuftige kommentarer i kommentator-sporet til denne vamle Politiken-artikel, bl.a.denne: “Kære Khadije Jeg forstår faktisk ikke hvordan du kan føle dig så oprørt over du er blevet afvist indrejse til Israel. Det er ikke en “menneskeret” man har, blot fordi man har et dansk pas. Jeg har selv netop været i Israel og det er da med vished om, at det afskærer mig fra al indrejse i de fleste muslimske lande i fremtiden. På min ferie i Israel havde vi… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x