26
jul
Seneste opdatering: 28/7-13 kl. 1825
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forebilledligt pædagogisk lynkursus af en kontant ex-CIA professor. Anbefales enhver, ikke mindst europæiske politikere, det er på høje tide de uddanner sig i det mest elementære, hvis de skal ophøre med at udgøre en dødelig fare for os. Begyndere kan starte her, men viderekommende kan også få udbytte. Selv Søvndal, Støjberg og Pind (hvilke navne, når man sådan ser dem sammen) skulle kunne følge med. Fokuspunktet er på, hvor islam er uforenelig med den amerikanske forfatning. Se den! og så viser hun som en detalje, den flyer jeg fandt med drabsopfordringer på danske jøder på Rådhuspladsen i 2008.

Clare M. Lopez is a strategic policy and intelligence expert with a focus on national defense, Islam, Iran, and counterterrorism issues. Currently a senior fellow at the Gatestone Institute, the Center for Security Policy and the Clarion Fund and vice president of the Intelligence Summit, she formerly was a career operations officer with the Central Intelligence Agency, a professor at the Centre for Counterintelligence and Security Studies, Executive Director of the Iran Policy Committee from 2005-2006, and has served as a consultant, intelligence analyst, and researcher for a variety of defense firms. She was named a Lincoln Fellow at the Claremont Institute in 2011.Clare M. Lopez

Et par onde læsetips: få fat i Jyllands Postens Den pompøse ydmyghed, jo den handler om Margrethe Vestager og læs om en anden favoritavsersion: A rock god? No, a silly old phoney! As Jagger turns 70, still basking in adulation from sell-out concerts, a top historian has a provocative view. Ondere bliver det ikke. Kunstnerisk har Jagger altid være en fuldstændig phony, betegnende nok bedst i de første fire år dengang han holdt sig til at kopiere andres ting, men som man ser af the Mail er resten af hans person lige så tom og falsk. Verden vil bedrages og det sørger bedragerne så for at den bliver. Der er aldrig mangel på kandidater til deres foretrukne brancher, showbizz og politik.

Not for nothing was he seen as a singing accountant…. Yet there was no denying that, his hearing impaired, his body gaunt and his face deeply grooved with age, he was participating in the march of the dinosaurs. He was the incarnation of Jurassic rock. The erotic melodrama of the Sixties had now descended into tragic farce.

Bøn i det offentlige rum i London

(Der er ingen video af gadebønnen, men denne viser hvordan det lyder på gaden, når East London Mosque kalder til bøn, 30 juni 2013)

Street prayers outside East London Mosque

Vi kan ikke længere forhindre fremtidige konflikter, kun minimere dem. Ed West i interview med Mikael Jalving

To:Rushanara Ali, MP for Bethnal Green and Bow Jim Fitzpatrick, MP for Poplar and Limehouse
Friday 26th July 2013

Dear Ms Ali and Mr Fitzpatrick

Shortly before two o’clock this afternoon I was on the 205 bus as it drove past the East London Mosque/ London Muslim Centre on Whitechapel Road. From my seat on the upper deck I observed that around one hundred yards of the pavement outside the Mosque/ Centre was filled with people praying. I would estimate that there were between two and three hundred participants.

The East London Mosque is, as you know, a vast space, and there are at least half a dozen other mosques within walking distance of it. Moreover, given that some of these mosques appear to be open for long hours on Fridays, it should not be beyond the wit of mosque leaders to devise rota systems so that everybody who wants to pray can be accommodated in one of them. There really is no good reason for mass prayer sessions to spill out onto the public street – except perhaps for putting on ostentatiously provocative displays, which I suspect may be the true purpose here.

After leaving the bus at the next stop, I waved down a passing police van and reported the situation (the police will be able to confirm the truth of my account), and they gave assurances that they would deal with it. I am pleased to say that when I returned about 20 minutes later the large public prayer group had dispersed.

A photograph from The Guardian shows that today’s session was by no means a one-off and that Friday prayers have been held on the pavement outside the Mosque/ Centre for at least the past three years:

Given the tensions in areas like this following the Islamic murder of young British soldier Lee Rigby, I find it inexplicable that Muslim leaders would allow such aggressive takeovers of public spaces, which serve only to taunt and inflame the non-Muslim population.

As you know, some of the immigrant communities of Tower Hamlets make few concessions to British culture and customs (let alone sensitivities). Not only do many of them refrain from speaking English in public (you can walk the entire length of Whitechapel Market on a weekday and hear half a dozen languages, but not a word of English), insist on wearing foreign dress and covering their women top-to-toe, but public institutions aid and abet the cultural segregation by providing dual-language street signs, newspapers, posters, leaflets, etc. – all at public expense – instead of helping and encouraging the immigrants to learn our language and customs so that they can properly integrate.

This persistent and growing failure of integration in Tower Hamlets and countless other places around Britain, coupled with arrogant public displays that many native British people find repellant and deeply alienating, simply cannot continue if Britain is to have any chance of a harmonious and peaceful future.

Therefore, as a matter of urgency, I would ask that both of you meet with police and mosque leaders with a view to implementing a total ban on these mass public prayer sessions; also, meet with Tower Hamlets Council, local education providers and community groups to see what concrete measures can be taken to address the potentially calamitous failure of social and cultural integration in our borough.

Yours sincerely

Dr George Whale, London E1. Liberty, GB

Hele ramadanen sender Channel Four dette

I en artikel i går skriver Leo Mc Kinstry at Mass immigration is destroying the fabric of society og i et interview med den britiske journalist og forfatter Ed West Mikael Jalving har i JP (ikke online), siger denne:

Regeringen bør fortsætte med at begrænse indvandringen, opsige internationale konventioner, der forpligter Storbritannien til at huse asylansøgere, og indføre et nationalt pensum i de offentlige skoler med henblik på at ruste os stærkere identitetspolitisk. Men langt hen ad vejen er skaden allerede sket. Vi kan ikke længere forhindre fremtidige konflikter, kun minimere dem.«.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfastb
8 years ago

Att vilja peka ut islam som den enda och farligaste fienden till väst, och till Europa, det är nog ändå att göra en delvis missbedömning av situationen som Europa idag befinner sig i. Det nedgångna, förslummade, supande, knarkande, äktenskaps- och familjeupplösande Europa, som saknar självaktning och självrespekt, samt har ungdomars som konsumerar våldsfilmer av olika slag inklusive spel där mördandet och dödandet står högst på dagordningen, inklusive sexuella våldsfilmer, samt knarkfilmer och filmer som förhärligar kriminalitet och krig, samt hyllandet av ett allmänt dekadent och förvridet livsstilsideal där flickor och kvinnor alltmer skall se ut som horor och sexgalna slampor… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Tak for at poste dette foredrag. Hun siger ting der stemmer meget overens med hvad andre der har sat sig ind i emnet, siger. Hvis de har bare halvt eller kvart ret, så venter 3. (varme) verdenskrig forude. For nok har vores fantastiske, civiliserede og frihedselskende vestlige civilisation fået lidt skrammer i selvtilliden og haft et hårdt 1. årti i det nye årtusinde. Men vi er stadig den langt stærkeste civilisation. Og på et tidspunkt begynder vi igen at tænke strategisk og stille krav, strenge krav, til folks opførsel men ikke før de fleste lærer at forstå at Disney-tegnefilm ikke… Read more »

Marit
Marit
8 years ago

Takk for en særdeles informativ og pedagogisk video med Clare Lopez. Denne burde være obligatorisk for våre a-politiske politikere i hele Europa.

HH
HH
8 years ago

Ja Bergfast, jag har precis som du blivit väldigt fundersam över USA. Jag har stått vid en av invasionsstränderna i Frankrike och när jag var där tio år efter kriget fanns fortfarande stora kulhål kvar i husen där i den lilla staden Dunkerque. Så naturligtvis är jag tacksam för den amerikanska hjälpen till frihet liksom Marshall-hjälpen till Europa. Meeen, precis som du skriver, varför kunde inte USA vända andra kinden till när tornen attackerades? Var det skymfen som fick dem att gå in i Irak? Och om tornen attackerades, varför gjordes attacken? Hade USA gjort någonting i andra änden som… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  HH

Tror att det HH kanske söker efter är uttalandet av Reinfeldt angående det svenska försvaret av Sverige, där han benämnde detta som ett – särintresse – …. Annars så är väl bilden i det massmediala rummet den att just p.g.a. attacken på WTC så ansågs det befogat och rättfärdigt för USA att i självförsvar och i hämnd (?), ja, kanske i upptuktelse (?), mot den hemska attacken, just gå på (krigs-) jakt efter de skyldiga, (som då väl ansågs vara Bin Laden, med medhjälpare….i både Afghanistan och Irak). Bush uttalade de berömda orden: – “Antingen är ni med oss, eller… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Per : ” The real warriers most important virtue has always been Loyalty , not courage or strength. ” Det ER muligt , sålænge der er nogen eller noget som det er muligt at lojal mod , men hvor længe vil der blive ved med at være det ?

Per
Per
8 years ago

Er det muligt, at dansk militær og politi på længere sigt vil fortsætte med at springe for et system, der undergraver deres egen og deres børns eksistens, idet de jo også er familiefædre og -mødre?

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago

Der er intet nyt i foredraget, men det er vel fremført og Lopez får til slut en væsentlig pointe med: Obama. Ingen tvivl, hvorledes hun, som tidligere CIA analytiker, opfatter ham og Clintons. Islam er en røverkult på evigt plyndringstogt under religionsd dække. For at føre krig kræves først af alt penge, og det har kulten fået via oliepengene. At islam altid har været og er på røvertogt, det viser historien klart. Krigserklæringen er evig og fremgår tydeligt, som her forklaret af Lopez. Islam er en mangehovedet hydra, det vil sige, et nyt hoved vokser ud, når et hugges af.… Read more »

Ludvig
Ludvig
8 years ago

Tack Steen för den fantastiskt instruktiva videon med Clare Lopez!

Santor
Santor
8 years ago

islam kommer aldrig til at dominere noget som helst.

De kan ikke engang få deres egne lortelandet til at fungere. islam er og bliver en klat lort på menneskeheden.

Bergfast
8 years ago

– ”Vi är U.S.A. – och vi kräver respekt för våra lagar….annars bombar och dödar vi er och era länder!” (Och om ni offentligt har några funderingar eller kritiska synpunkter kring t ex hur bombningen av WTC gick till, så kan vi betrakta er som potentiella fiender och sätta er i fängelse eller döda er liksom om ni offentligt har några funderingar eller kritiska synpunkter kring vad som hände under andra världskriget, och hur dödandet av 6 miljoner judar gick till, så kriminaliserar vi också sådana undringar och eventuella kritiska synpunkter och sätter er i fängelse eller dödar er, så… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

Ps.

I sådana fall, (om bombningar av muslimska nationer inte ägde rum?), så kanske också Europa skulle kunna slippa att få (alltför många?) muslimska flyktingar (och anhöriga, samt invandrare?), till sina nationer?

Vem vet…

Det sägs ju att det finns omkring 1,5 miljarder muslimer i världen. Vad skall världen, (= U.S.A.?), då göra med alla dem? Döda dem? För att då kanske anse sig vara på den säkra sidan? Det kanske blir ganska så svårt ändå..

Vem vet…

Ds.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Nogen her, der har hørt om Channel 4 har mistet indfødte, ikke-muslimske seere i stort antal på dette latterlige, pinlige og provokerende stunt? Det burde de eddermuggeme – permananent! Og det endda fra den selvsamme kanal som gav os de modige og epokegørende “Dispatches – Mosque Under-cover Mosque” & “Dispatches Under-cover Mosque – The Return”-dokumentarer fra hhv. 2007 og 2008 samt to senere reportager i denne serie om islams massive og uhyggelige påvirkning af det britiske samfund?! – to videoer som alle de dybt naive, uvidende og uansvarlige danske og svenske politikere – samt deres kolleger over hele EU for… Read more »

Prudentius
8 years ago

Prægtigt foredrag af Lopez! Ja, nu skal vestlige politikere snart rubbe sig med at forstå at troende muslimer virkelig tror på islam og at islam virkelig står på sine blodtørstige tekster. Disse to kendsgerninger skaber sammen det fænomen vi kender, som den “globale jihad”. Og den globale jihad betyder i praksis at troende muslimer kloden rundt myrder løs for at indføre eller genindføre Allahs lovgivning og sikre islamisk herredømme over en given stat eller et givent territorium. Det er virkelig ikke så svært. Jeg tror egentlig også godt vores politikere forstår det, men visionen om at etablere medmenneskelighedens og tolerancens… Read more »

Jernhesten
8 years ago
Reply to  Prudentius

Du kender sikkert udtrykket: “Man kan trække en hest til truget, men ikke tvinge den til at drikke.”

Det er sådan lidt af et “motivations-mysterium”, hvordan man kan vække lysten og gejsten hos andre mennesker på en sådan måde at de ændrer adfærd.

Per
Per
8 years ago

Det må da være på høje tid at se nærmere på, hvorfor alle politikere inklusive DF retter ind. De kan ikke alle være lige ubegavede, og før der er kommet klarhed over, hvordan dette mysterium hænger sammen, er vi prisgivet og kommer ikke videre. Men hvordan finde ud af det?

Prudentius
8 years ago
Reply to  Per

EU!

Planen er det den gæve maoist Barroso kalder det “ikke-imperielle imperium”. Det vil meget kort sige en grænseløs zone behersket fra Bryssel, der inkludere Europa, Nordafrika og Levanten. Med andre ord, et aldeles imperielt imperium. Limen der skal holde denne kolos sammen er frihandel og menneskerettigheder, og selvfølgelig systematisk nedbrydning af alle involverede nationalstater.

Alle Folketingets partier, minus DF og Enhedslisten, er ikke-imperielle-imperie-partier. De har slugt den “europæiske drøm” krog, line og stang.

DF har stille affundet sig med, at løbet er kørt og der intet manøvrerum er på alle de afgørende spørgsmål.

Axel
Axel
8 years ago
Reply to  Prudentius

Vrøvl, Prudentius.

DF har ikke “affundet” sig med noget som helst, og løbet er aldeles ikke “kørt” – langt fra.

Vær defaitist, hvis du vil, men kritisér de skyldige. Og amatørspåmænd har man altid kunnet fodre svin med.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Axel

Du har helt ret, jeg er en stolt amatørspåmand og elsker at give bud på fremtidige udviklinger. EU, USA, Syrien, DF og derudaf, jeg har ingen skrupler. Dog håber jeg min fremtid ser noget lysere ud end at slutte af som svinefodder, men vi får se. Dertil kommer at jeg bestemt ikke er defaitist, tværtimod. EU, multikulturen osv. er dømt til at mislykkes, det har min amatør-krystalkugle allerede afgjort. Jeg giver imidlertid ikke meget for din DF-optimisme. DF er et udmærket parti, men de har tydeligvis opgivet at vende skuden rundt. Og jeg bebrejder dem det ikke, de er oppe… Read more »

trackback

[…] Snaphanen.Dk for sending this material from Liberty […]

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x