29
jul
Seneste opdatering: 30/7-13 kl. 2010
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

 

Folkemødet på Bornholm er en måned siden, men det går lidt langsommere i sommervarmen. Den var værd at vente på. Vilks’ humor går hjem.

2 x Lars gjorde status over vilkårene for det frie ord i Danmark, Sverige og resten af verden, både før og efter attentaterne på dem. Lars Hedegaard (historiker, forfatter, Trykkefrihedsselskabet) og Lars Vilks (svensk kunstner og muhammedtegner) fortalte og besvarede spørgsmål på Folkemødet 2013 i Allinge på Bornholm lørdag 15. juni 2013.Arrangeret af www.trykkefrihed.dk Fra Mediestation 1.

Og en glædelig dag for Vilks, han solgte samtlige billeder på sin udstilling i Malmø.

Antisemitiske ‘hatbrott’ tredoblet i Malmø på et år

Sara har anmält händelserna till polisen. Så som många andra judar i Malmö. Under 2012 och 2013 har anmälningarna om hatbrott med antisemitiska motiv nästan tredubblats i Malmö. Och Malmö utmärker sig. Så pass mycket att när Brottsförebyggande rådet i slutet av juni kom ut med en rapport om hatbrott i Sverige var man tvungen att exkludera Malmö från en del av den nationella statistiken. Siffrorna från Malmö påverkade statistiken för mycket.

Inne på polishuset på Davidshallstorg sitter polischefen Thomas Bull och tar emot anmälningarna om hatbrott. Han är chef över den hatbrottsgrupp som skapades inom Malmöpolisen hösten 2012. Han har problem. Inte ett enda av hatbrotten med antisemitiska motiv har lett till fällande dom. – Jag försöker att inte tänka på det. Jag skulle tappa lusten ifall jag tänkte på det, säger han. Många anmäler hatbrott

Kendt psykiater: Derfor skaber islamisme kriminalitet

Det var Nicolai Sennels’ analyse, som gjorde ham arbejdsløs i Københavns Kommune, hviket fortæller at halvdelen af problemet er, at vi har ignorante, fejge politikere der på sigt udgør en trussel imod os allesammen. De der er blevet skudt på eller har fået en kniv i maven, vil sige at de allerede er det. Fortsætter de med at lade stå til, vil nogen en dag føre truslen over i deres lejr, og så blir det ikke sjovt at være politiker.

Retspsykiater Henrik Day Poulsen oplever, at islamisme og et medfølgende had til det danske samfund ofte bruges til at retfærdiggøre kriminalitet. Radikal islamisme er en reel og voksende trussel mod det danske samfund, og det er på tide, at politikerne vågner op.

– Når vi undersøger kriminelle unge med indvandrerbaggrund, spiller islamisme ret ofte en rolle. De har fået indprentet et fuldstændig fordrejet verdenssyn, hvor det direkte eller indirekte er o.k. at begå vold eller røve en bank, fordi hele tilværelsen er en kamp mellem Danmark og islam, hvor de er på den gode side. Og når de bliver anholdt og straffet, tror de igen, det er udtryk for den kamp. At det er på grund af racisme.

– Rent psykologisk er det fuldstændig det samme, der sker i de forskellige miljøer. Man finder mennesker, der har svært ved at forstå og tackle verden og udstyrer dem med en enkel og unuanceret forklaring på alt. Samtidig giver man dem et tilhørsforhold til et broderskab, som bekræfter den opfattelse og fungerer som et skjold mod alt det forvirrende. Da Hitler fortalte tyskerne, at de var alle andre overlegne, og at alle ulykker var jødernes skyld, brugte han præcis de samme principper, som islamisterne bruger i dag. Nu er ulykkerne bare danskernes skyld, siger han.

Og det er præcis den følelse, som ekstremisterne udnytter. Hvis vi skal det til livs, er vi nødt til at lade være med at være naive og begynde at stille flere krav til den enkeltes integration, siger Henrik Day Poulsen. Samtidig bør det danske samfund indstille enhver form for positiv særbehandling af muslimer og folk med anden etnisk baggrund, mener han. Det er en diskussion, som vi er nødt til at have, selvom den kan virke hård, siger Henrik Day Poulsen..BT.DK

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
8 years ago

– “Retspsykiater Henrik Day Poulsen oplever, at islamisme og et medfølgende had til det danske samfund ofte bruges til at retfærdiggøre kriminalitet.” – “Når vi undersøger kriminelle unge med indvandrebaggrund, spiller islamisme ret ofte en rolle.” – “Radikal islamisme er en reel og voksende trussel mod det danske samfund,…” Javel! Og hvad er så farligst islamismen eller radikal islamismen?? Det er tydeligvis to forskellige begreber, det ene er forbundet med kriminalitet og had til det danske samfund og det andet er en reel og voksende trussel. Hvis man nu ikke vidste, at Vestens eliter skider i bukserne af frygt for,… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x