14
aug
Seneste opdatering: 15/8-13 kl. 0113
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 14.06.2013 015434

Det här var välkomstbilden vid Migrationsverkets stora chefsmöte den 16-17 mars 2011, dit samtliga chefer på verket kallats. En migga: ”Det här var välkomstbilden vid Migrationsverkets stora chefsmöte.”

Jeg publicerede dette billede den 14 juni. Det blev postet samme dag på Twitter af en anonym ansat på Migrationsverket, der har en gennemgående ironisk tone over for sin arbejdsplads. Jeg drømte ikke om på det tidspunkt, at tegningen var fremstillet af Migrationsverket, Twitterbeskeder er meget korte og signaturen nederst var ikke med, men det må jo være konklusionen. Tegningen flugter med deres andre kulørte, infantile kampagner. Kunne man overhovedet overgå virkeligheden med satire i Sverige længere? “It’s getting better all the time” som Beatles sang og der står på kofangeren. Tegningen er et ondt billede af, hvordan der ser ud inde i hovedet på de fleste af de 349 knaptrykkere, der sidder i Rigsdagen. Det er synd for svenskerne, som norske Afteposten skriver i dag.

Vi skal tage imod alle fra de overbefolkede lande
Med en tilstundende borgerkrig i Mellemøstens mest overbefolkede land Ægypten, kunne man synes det hastede med at revidere sit syn på asyl i Europa, men ikke. 235 dræbt og over 1500 sårede på en dag, og det er blot ifølge myndighederne. Ifølge det muslimske broderskab er over 2000 dræbt. Det er langt, langt værre end noget Assad gjorde i løbet af det første år af det, vi plejer at kalde en borgerkrig. Europæiske politikere vil blive taget på sengen, og gøre ondt værre her for vores efterkommere. (Italy: Boat Refugees Coming From Syria and Egypt Now. Drowned migrants off Sicily coast were Egyptian)

Lige omvendt forholder det sig, når befolkningen eksploderer i en del lande syd og øst for Middelhavet, og den ulykkelige overbefolkning sætter over vandet i synkefærdige både. Så overtager den uhellige alliance af menneskeretsfundamentalister og dermed forbundne vrangkristne afgydsdyrkere [af Mennesket som princip] scenen. Paven rejser skyndsomst til Lampedusa, og Gammeltoft-Hansen den yngre skælder europæerne ud i radioen.

Europa har bare at tage imod de utalte millioner, som er undervejs og de mange flere, som vil følge efter indtil ALT er brudt sammen – skaden må ikke isoleres til de lande, hvor befolkningen er eksploderet. En kvinde har lov til at sige nej til en bejler, men ikke Europa. Når det står til de talende klasser, har hun bare at lægge sig på ryggen, sprede benene og tage imod, hvad der kommer sydfra.

Ultimativt konkret er det aktuelle tilfælde med en syrisk mand, der flygtede til Ægypten med kone og syv børn. Selv tog han videre til Tyskland. Der kravlede han mere end 20 m op i en kran og ”truede” med at begå selvmord, hvis ikke Tyskland tager imod ham, konen og alle børnere. Sagen er uafklaret. For de talende klasser er det en udfordring, de ikke kan håndtere, for de kan ikke få sig selv til bare at gøre det indlysende rigtige: At sige ”Nej, du passer ikke her, og du og din kone har for mange børn”, og så lade sagen gå sin gang.

Stakkels mand, stakkels kone og stakkels børn, der har valgt de forkerte forældre. Men især: Stakkels Tyskland, stakkels Europa og stakkels Danmark, for tilsvarende vil også ske her. Enten vælger vi selv at gå under. – Eller også må vi gennemtvinge at fx syrere og ægyptere tvinges til at leve – eller dø – med konsekvenserne af deres egne uansvarlige befolkningseksplosioner. Morten J. Lintrup, civ.ing.Politisk korrekthed undertrykker overbefolkning som et reelt problem i DKA

Det svenske Jesus-kompleks og EU tilsiger en helt anden holdning end Morten J. Lintrup. Man skal derfor vide, at EU i givet fald er parat til at hælde millioner af ægyptere ind over Europa:

Muslim brotherhood attacks police station. Dead police everywhere. (GRAPHIC)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] förevisade illustration från bloggen EveryKindaPeople som i sin tur hämtat den från bloggen Snaphanen som undrar om det är möjligt att satiren skall kunna överträffa verkligheten, här med tanke på […]

Per
Per
10 years ago

Meget mulig det blir en ny exodus fra Egypt. Det har skjedd før. Hele staten kan implodere i en uløselig borgerkrig. Men det kan bli krig mot andre land også. Om de skal klare å samle befolkningen trenger de en ytre fiende. Tror lett det kan bli et av landene syd langs Nilen. Da de har demmet opp livsnerven i det egyptiske smafunnet og redusert hastigheten på Nilen. Det har gittt store problemer for landbruket og fiskerne i Egypt.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
10 years ago

NEJ, Lad endelig Militæret ordne det. militæret er ved at fjerne råddenskabet til Mursi tilhængere, som både støtter Hamas, Hizbollah og Al-Qaeda.
Håber det snart lakker mod enden for disse svinehunde.

Kommer der flere af dem her op, ender det jo med at folket fjerner dem.

..

Jernhesten
Jernhesten
10 years ago

“Vi skal tage imod alle fra de overbefolkede lande”

Ja det må da der være en masse af “knaptrykkerne” i Rigsdagen som mener. Hvad var det nu Snaphanen engang skrev:

“Centern mener at Sverige skal være et “nybyggerland” med op til 40 mio mennesker, de behøver ikke være svenskere, de skal bare tilhøre arten Homo Sapiens, for ‘der er ikke forskel på mennesker.’”

http://snaphanen.dk/2012/12/15/endnu-et-parti-gar-ind-for-hurtigt-nationalt-selvmord/#comment_start

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x