30
aug
Seneste opdatering: 31/8-13 kl. 2212
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når Migrationsverket og presen skal sammenligne svensk asylstatistik med andre lande, ser det altid således ud:

Sett utifrån det totala antalet asylsökande var Sverige det land som tog emot flest sökande — efter Tyskland och Frankrike som tog emot cirka 64 000 respektive 60 000 asylsökande under 2012 (preliminära siffror). Drygt 111 000 personer fick uppehållstillstånd 2012

Man tror altså at Sverige er 3 største modtagerland i EU, men når man sammenligner asylsøgere pr. capita, ser det helt anderledes ud. Sverige modtager over fire gange så mange som Tyskland, ti gange flere end England og Holland og fyrre gange flere end Frankrig pr. 1000 indbyggere. De godkender også flere ansøgninger end nogen andre. Man kan ikke sige, at pressen og medierne foretager en fair sammenligning over for offentligheden, og det er selvfølgelig ikke noget tilfælde.

Den dag svenske vælgere forlanger at vide, hvorfor denne ekstreme forskel har skullet eksistere i årtier, så må løbet formodes at være kørt for multi-kultipartierne, med mindre at de importerede vælgere er blevet så mange, at det fortsætter til den bitre ende – bunden af pengekassen. Det må være derfor, pressen aldrig formidler den, den har travlt med at udnævne ekstremister, – et overstået kapital i Danmark, hvor vi ikke rigtig har nogen – hvor Sveriges virkelige ekstremister faktisk sidder i Riksdagen og på medieredaktionerne. Hvorfor disse har fulgt denne konsekvente selskadepolitik, kan jeg ikke svare på uden at blive filosofisk. Hvis man vil følge en kvalificeret, alternativ, insider-dækning af denne usædvanlige storindustri, skal man læse Merit Wagers blog. Svensk MSM og statistik er overvejende vildledning på dette område. De kalder det ‘konspirativt’ at påpege det, men tallene fortæller tydeligt nok, hvem der konspirerer.

Sverige tog emot flest asylansökningar bland EU-länderna relaterat till folkmängd, 4,7 per 1000 inv, bland de 27 EU-länderna (tillsammans lilleputtslandet Malta som inte är helt relevant i jämförelse). Sverige har tagit emot flest irakier, somalier och unga asylsökande (ensamkommande flyktingbarn) inom EU och tar idag emot flest syrier.

Sverige ligger i topp vad gäller mottagande av asylsökande per capita i hela västvärlden, enligt UNHCR. Då det gäller våra nordiska grannländer kom fyra gånger fler asylsökande per inv till Sverige jämfört med Danmark, mer än dubbelt så många jämfört med Norge. Och jämfört med Finland kom nära tio gånger fler asylsökande till Sverige!

Asylansökningar per 1000 inv i EU-länder och vissa andra länder 2012

asylansokningar-internationellt

Sverige -ett Klondyke för unga migranter

Sverige skiljer sig från andra EU-länder genom att migranter kan få permanent uppehållstillstånd utan att ha egentliga asylskäl. Till gruppen “ensamkommande flyktingbarn” räknas i Sverige alltså alla migranter som, oavsett skäl, kommer till Sverige. Nästan alltid är det familjen och inte barnet som har fattat beslut om resan. För att komma till EU behöver barnets familj anlita en smugglare vilket ofta kostar runt 100 000 kr. Det är alltså inte barn till de helt obemedlade i deras hemländer, utan unga migranter från den övre medelklassen eller överklassen. Smuggelvägarna går vanligen från Afganistan över Iran till Turkiet och EU-gränsen via Grekland till Ungern för en sista transport till Sverige.

Asylresan handlar alltså oftast om människosmuggling och en bluff utan asylskäl, där pass och ID-handlingar kastas då målet Sverige är nått (vilket också underlättar ev åldersbedrägeri). I Sverige väntar välvilliga flyktingsamordnare, etableringsstöd, naiva politiker och åsiktskorrekta journalister som inte behöver övertalas för ett reportage.

beviljade-asyl-eurostat

Internationell statistik om migration via Jan Sjunneson

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] der og deres poltikere og medier aldrig gengiver over for befolkningen er, at Sverige tager imod 8 gange så mange asylansøgere pr. capita som Tyskland og 12 gange så mange som Frankrig? I hvilken konvention står det, at Sverige skal gøre det, og hvorfor siger de ikke sandheden til […]

trackback

[…] ser voldsomt ud, men det må være langt mindre end i Sverige, der bevilliger ti gange så mange asyl pr. capita som England. Man finder det under SCB Befolkningsstatistik, hvis man har […]

trackback

[…] Medarbejderne mpå fra nervesanatoriet trøste sig med, at de har været sindssygt effektive, ingen andre europæere kan hamle op med dem. I Danmark går det bare op i snak og hat og briller. Hele brevet er […]

trackback

[…] och släppte lös en okontrollerad flodvåg”, der ikke er stoppet siden. Sverige er Vestens største tildeler asyl gennem tyve […]

Jernhesten
Jernhesten
9 years ago

Er der nogen som ved hvad strafferammen for mennskesmugling er i Sverige?

Olav
Olav
9 years ago

Off topic, men er det noen her som kan linke til et lengre foredrag av Mogens Kamre, der han tar for seg vår nære historie og utviklingen innen EU frem til i dag?
Han er jo særdeles dyktig til å sette historiske element i perspektiv, så mange moderne historieløse ser sammenhenger.
Kunne godt tenke meg å høre foredraget en gang til, og legge det i mappen favoritter.

Erling
Erling
9 years ago

Udmærket kommentar fra Jan Sjunnesson, men er der nogen der ved hvor tallene for billetprisen kommer fra? Jeg synes 100.000 kr. lyder temmelig vildt for en flybillet og et kassettebånd med en lidelseshistorie.

Zenith
Zenith
9 years ago

Har tit tænkt, at Danmark nok var ét af de mest selvhadende lande, man kunne tænke sig. Men efter at have opdaget udviklingen i Sverige må jeg da nok sige, der er kommet lidt perspektiv på. Man forundres jo dybt over situationen i Sverige og hvorfor det er endt sådan, i et ellers moderne, veludviklet, vestligt og kristent land. Er der et slags karakterbrist i den svenske kultur/mentalitet, eller er det slet og ret resultatet af en mægtig indoktrinering fra en lille og meget magtfuld kulturelite i Stockholm? Er det snævre økonomiske egeninteresser hos denne elite, som dikterer det hele,… Read more »

Skåning
Skåning
9 years ago
Reply to  Zenith

Var i Sverige har du varit? Östermalm, Danderyd, Söder? Den politiska polariseringen i det här landet börjar bli skrämmande av elitens framväxande fanatiska propaganda. Det finns en klick som hänger med och faktiskt blir mer och mer hatiska för var dag som går. Sedan har du dem som säger vad de tycker och alltid har sagt vad de tycker, kanske lite diplomatiskt initialt mot folk de inte känner, men efter 30 sekunder går på som vilken SD/DF:are som helst. Sist har du kategorin som inte är naiva, men rädda. Det är den största gruppen. De talar diplomatiskt och röstar traditionellt,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Ja, de er desværre alt for gode og hjælpsomme for deres eget bedste. Det er faktisk lige til at græde over, og der vil blive udgydt rigtigt mange tårer i fremtiden på grund af den selvbestaltede og uvidende svenske “elites” naive og dybt uansvarlige indvandringspolitik, som de endda aldrig har haft bare skyggen af demokratisk mandat til at påføre det svenske folk og aldrig har brugt så meget som fem minutter på at tænke over dens meget uhyggelige langtidskonsekvenser for samfundets stabilitet og sammenhængskraft eller overvejet at sende til demokratisk afstemning. Oprydningen efter denne forudsigelige katastrofe kommer til at tage… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

Man må da håbe at Svenskerne snart kan se gennem røgen. De er om nogen blevet røvrendt af deres egne politikere.

Svenskerne er nogle ualmindelige rare og behagelige mennesker men desværre nok også en smule naive.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
9 years ago

Många vill hävda att svenskarna är det naivaste folket i världen, och det stämmer säkert. Vi är åtminstone det lydigaste folket i världen, lika lydiga som judarna var på -40-talet – men de var åtminstone utsatta för direkt vapenhot, då när de tyst och stilla vandrade in i gaskamrarna. Clippet om de tre lastbilschaufförerna i Syrien länkade Snaphanen till för ett par dagar sedan och det är inte svårt att föreställa sig att de här scenerna faktiskt kommer att upprepa sig i Europa igen mycket snart. Ja, det har ju faktiskt redan inträffat i Toulouse och på Utöya bl.a. Allra… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x