31
aug
Seneste opdatering: 31/8-13 kl. 2210
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

christian-church-in-helsinki-defaced-with-muslim-slogans-31..8.2013

The premises of the Helsinki, The Living Word church has been the target of long-term vandalism. The windows of the church’s assembly have been repeatedly defaced with texts idealizing Islam.

The public spaces of the Helsinki Living Word Church has been vandalized during August, at least three times. The windows of the church premises are painted with slogans glorifying Islam and criticizing Western culture and values. The Living Word Church is located in Eastern Pasila, right next to the Helsinki Islamic center.Christian church premises stained with slogans glorifying Islam. (Finske kilder: Kristillisen seurakunnan ikkunaa tuhrittu Islamia ihannoivilla teksteillÀ. Kristillisen seurakunnan tiloja tuhrittu islamia ihannoivilla iskulauseilla)

NĂ„r utilpassede Abdul kĂžrer med klatten

Problemet har funnits lÀnge, men elevens aggressiva utbrott har blivit vanligare den sista tiden, sÀger Carolina Nordbeck (FP), ordförande i barn- och skolnÀmnd öster. Efter upprepade hÀndelser i vÄras med misshandel och vandalism, har skolnÀmnden bestÀmt att flytta eleven frÄn KillebÀck till Lunds resurscentrums lokaler i FÄgelsÄng.

ÅtgĂ€rderna har inte rĂ€ckt till. Sedan terminsstarten har eleven Ă€ndĂ„ kommit till KillebĂ€ckskolan och hotat och misshandlat personal. Skyddsombuden för de olika fackföreningarna skrev i onsdags till skolledningen och krĂ€vde inom 48 timmar svar pĂ„ vilka Ă„tgĂ€rder arbetsgivaren planerar att vidta för att fĂ„ stopp pĂ„ utvecklingen. Skyddsombuden uppger att personalen mĂ„r mycket dĂ„ligt med symtom som â€Ă„ngest, sömnsvĂ„righeter och stark rĂ€dsla”. VĂ„ldsam elev sĂ€tter skrĂ€ck i personal

LÊrerfaget er desvÊrre for alle parter blevet et fag for kvinder og forhenvÊrende mÊnd. Bo BjÞrnvig anmelder i Weekendavisen en ikke ret uvittig bog af lÊreren Jacob Kokkedal, der illustrerer femininitetens til kortekommende, nÄr den stÞder ind i en macho-kultur. Selvom lille prins Abdul mÄske kun er otte Är, styrer han foretagendet.

Jeg mĂ„ ikke kalde det “et kĂŠllingessamfund m/k”, der kapitulerer over for sĂ„dan noget, siger enkelte kvindelige lĂŠsere, det kunne miskreditere kĂŠllingerne m/k, eller det kvindelige, og intet liger mig fjernere at ville over en kam. Men i denne verdens bygger magt desvĂŠrre altid i yderste konsekvens pĂ„, hvem der er fysisk stĂŠrkest og mest intimiderende. Hvis Abdul stĂždte ind i den forhindring, var det ham der ville gĂ„ ned med et nervesammenbrud, hvilket de fleste forhĂ„bentlig stadig ville mene var velfortjent for en aggressor. Alternative udtryk modtages dog med tak.  Anm: Skolepengene retur (ikke online)

Tag blot historien »En elevsamtale«, hvor indvandrer-eleven Abdul sidder over for lĂŠreren Janus, som indleder med at erklĂŠre, at selv om Abduls opfĂžrsel gĂžr, »at ikke alle i klassen har det lige godt med dig, Abdul…« sĂ„ er det »ogsĂ„ okay, Abdul« (…). HvorpĂ„ han udglattende fortsĂŠtter: »SĂ„ lĂŠnge du ved, at det ikke er dig, men din opfĂžrsel de andre ikke kan lide.

Du skal jo selvfĂžlgelig have det godt med dig selv, Abdul.« Og det har den gode Abdul naturligvis ingen problemer med, han har det fint, for »egentlig er Abdul flintrende ligeglad med andre (…) Han har jo sin lille bande af utilpassede drenge at hĂžre til, og der laver han sine egne love.« LĂŠreren Janus fortsĂŠtter bekymret:

»Men det er lidt problematisk, at Nashmil for eksempel ikke tÞr komme i skole uden tÞrklÊde, fordi du kalder hende en luder og spytter pÄ hende, Abdul. SÄdan gÞr vi ikke her pÄ Almueskolen. Det mÄ du nÞjes med at gÞre derhjemme, Abdul.«

Janus forklarer ogsĂ„ Abdul, at det er et problem, at klassekammeraten Jonas ikke kommer i skole mere, fordi Abdul flere gange har slĂ„et ham og sagt, at han »vil Ă„bne et bordel med Jonas’ sĂžster som hovedattraktion og tvinge Jonas’ far til at vĂŠre hendes fĂžrste kunde.«

Virker det sĂ„? Naturligvis ikke. Abdul nikker og tĂŠnker, at »Jonas er bare en lille lort fra villavejene. Ham vil han ordne nĂŠste gang, han render ind i ham.« Janus er den forsigtige type, for han har sit pĂ„ det tĂžrre. Tjenestemand med stor Audi, sommerhus ved stranden og en ferielejlighed i Tyrkiet. Som forfatteren ikke kan dy sig for at kommentere: »Det er godt gĂ„et af en mand, der her i den sidste del af sit arbejdsliv ofte ynder at tale i nostalgiske toner om 70′ erne og det ungdomsoprĂžr, han var en del af.« Efter flere forstĂ„ende formaninger giver de hĂ„nd, og Abdul gĂ„r – med Janus’ tegnebog under trĂžjen. Janus gĂ„r ned og vasker hĂŠnder.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
10 years ago

Kort efter klokken halv seks til morgen blev en 18-Ă„rig kvinde voldtaget i Aarhus midtby. Østjyllands Politi efterlyser vidner. Kvinden har forklaret, at hun var pĂ„ vej hjem efter en tur i byen – der er festuge i Aarhus. Tre unge mĂŠnd antastede hende i Mindegade. To af mĂŠndene befĂžlte hende, mens en tredje gennemfĂžrte voldtĂŠgten. Den 18-Ă„rige har kun kunnet give politiet sparsomme oplysninger, men hun beskriver de tre som vĂŠrende af mellemĂžstlig oprindelse. VoldtĂŠgtsmanden beskrives som vĂŠrende kraftig af bygning. Politiet er isĂŠr interesseret i at tale med et vidne, som rĂ„dte af gerningsmĂŠndene, der derefter tog flugten.… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x