2
sep
Seneste opdatering: 2/9-13 kl. 2221
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En temmelig paradoksal beslutning, der sender flere beskeder: Vi har langt fra set den sidste Muhammedkrise, næppe heller den værste, og France 24 ved det. Voldsparathed vejer lige så tungt som i 2006 og Europas principper er lavet af mørnet gummi. Imam regrets role in Mohammed cartoon protests. (Se Ahmed Akkari i Trykkefrihedsselskabet.)

“En engel i hænderne på en barber”

Videoen har ikke været nem at presse ind her i weekenden, men jeg synes at I fortjener at se den lige meget hvor den står.

Skuespiller Ole Ernst, om poesi, sex og døden. Ole Ernst er død

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
8 years ago

Over alt i verden, hvor man har opført disse terror kaserner flyder blodet dag og nat! Syrien i dag – Danmark i morgen (?). : ” O I troende gør ikke jøderne eller de kristne til jeres venner! dræb afgudsdyerkene, hvor I finder dem, gør dem til fanger, belejr dem, angrib dem fra baghold. Træffer I vantro, så hug hovedet af dem, indtil I har anrettet et stort blodbad blandt dem” (sura 5, vers 56 og sura 48). Som bekendt, er disse terror kaserner ofte mål for terror angreb så der går vel næppe mere end 100 dage før denne… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Politken fejrer i dagen leder den nye stormoske i Rovsingsgade på Nørrebro:

“Det er glædeligt, at Danmark omsider får en markant moske”:

http://politiken.dk/debat/ledere/ECE2040555/det-er-glaedeligt-at-danmark-omsider-faar-en-markant-moske/

Men det er nu meget interessant at læse kommentarerne til denne hyldest-leder til landets islamisering. Det er trods alt ikke alle Politkens læsere, som er vildt begejstrede for dette seneste markante udtryk for Danmarks kolonisering. Hvor lang tid vil der iøvrigt gå førend de vanvittige Københanske politkere giver tilladelse til bønne-råb fra moskeen??? Nogne der friske på et væddemål???

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Kære Akkari. Hvor svært kan det være??? HANSEN´s (jazz),køkken: Lidt til den søde tand! Mokka-is med banan, lynghonning & et lille drys kanel. Serveret i appelsinsaft med et lille stink Brandy – god Cognac. ( kan tilsættes frisk hasselnød, kokos, friske druer, kirsebær eller hvad man lige har ved hånden). P.S: Bør serveres med et (lille) smil & blød jazz eller, som man siger “con a more,, underforstået – af lyst, kærlighed og hengivenhed. P.S: Appelsin – frisk presset Appelsin pisket sammen med et lille drys farin & kanel tilsat et lille stink Brandy! Nam, nam,,,,,, —————————————. Honningmelon med is,… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x