5
sep
Seneste opdatering: 5/9-13 kl. 0947
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En del av den egyptiska delegationen har lämnat Malmö efter trakasserier.Muslim Brotherhood supporters chant stuff and use the new 4 finger symbol to protest Egyptian actress in Malmo Sweden. Man kan ikke spille en tenniskamp eller vippe med øret, uden at det er politik. Det er definitionen på et rent Helvede. Symbolet med de fire fingre for Broderskabet er ret nyt, det blev for alvor markedsført af Recep Tayyip Erdogan ved et møde i Bursa den 17 august. Man kunne også se det ved en stor demonstration i Stuttgart forleden. Pikant at Obama bruger symbolet, det er måske til ære for halvbroderen i Kenya:

Ktzat Aravit: in Arabic “Rabaa” means “fourth,” and the hand gesture is being used to display solidarity with protesters at “Rabaa.” The image has spread like wildfire in the social networks, including President Obama’s Facebook page, which turned yellow with Egyptian comments. The Muslim Four-Fingered Salute

Ta inn hele skjermen 05.09.2013 072049

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
8 years ago

Hvilken fin illustration af Erdogan/AKP-regimets egentlige ståsted.

Er Tyrkiet, Saudi Arabien og det muslimske broderskab virkelig Vestens bedste venner??

Det tror vores politikere.

Heiler de?
Heiler de?
8 years ago

Det ser ud som om de heiler?

mb
mb
8 years ago
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x