6
sep
Seneste opdatering: 6/9-13 kl. 0959
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg sagde i forgårs til en ven om den nye Broderskabsmoske på Nørrebro: “Vent og se, den er ‘trouble’ inden den når at åbne.” Det var mest en talemåde for at understrege en pointe, men virkeligheden overgik talemåden i løbet af 48 timer. Oh, I politikere på Københavns Rådhus, I islamforskere, I Enhedskommunister, Danmarks Radio og Dagbladet Samarbejdspolitiken, jeres problemer er først lige begyndt. Når man ikke vil høre, må man føle. Ovenfor er hvad det – overflødigt at sige – massivt antisemitiske Al Aqsa børne- TV havde at sige om Danmark og Kurt Westergaard den 22 februar 2008: Hamas Bunny Assud Urges Boycott of Danish Goods and Threatens to Kill Danes over Muhammad Cartoons:

Saraa: What do you have to say to the cartoonist who started all this, and affronted the Prophet by drawing him? Assud: He’s a criminal… Saraa: Yes, a criminal. Tasnim, by phone: I say to him, and to all of them, that no matter how much they try to hide him, we will manage to kill him, to assassinate him.

Det kan være en overtrædelse af terrorlovgivningen, at en københavnsk stormoske skal producere tv-indslag for Al-Aqsa TV. Derfor vil Københavns Politi se nærmere på samarbejdet, siger lederen af afdelingen for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, Jens Møller. Al-Aqsa TV er ejet af den palæstinensiske organisation Hamas, som blandt andet er på EU’s terrorliste. Det var netop terrorlovgivningen, som var baggrund for, at den kurdiske station Roj TV i juli fik frataget sin sendetilladelse i Danmark og idømt bøder på i alt 10 millioner kroner i Østre Landsret. Politiet ser på moskés TV-indslag for Hamas. Justitsministeren skal gøre rede for stormoskés bånd til Hamas, Politiken præsenterer femte kolonne som en succes: Rovsingsgade-moské samarbejder med Hamas-tv.

Flertallet på Københavns Rådhus har hele vejen igennem har stået bag moskeen. For et par dage siden udtalte Pia Allerslev fra Venstre sig positivt. Socialdemokraten Lars Aslan Rasmussen er en af de få, der hele tiden har været stærkt kritisk over for en moské støttet af Qatar. I dag tager han igen kraftigt afstand fra moskeen. Han kræver, at Folketinget går ind i sagen og forhindre, at Hamas sender tv fra moskeen (NEWS).

Martin Henriksen meddelte her til morgen, at Dansk Folkeparti vil kræve justitsminister Morten Bødskov i samråd om moskeen. Det er dybt forkasteligt, at en moske får mulighed for at udbrede propaganda fra en terrororganisation, sagde han. Jespersen og Pittelkow: Naive politikere ser passivt til, mens ny moské giver plads til terrororganisationen Hamas’ agitation

»Immigration is the duty of jihad and power over the infidels«
Paul Weston skriver blandet andet:

[..] One man who took advantage of Blair’s treachery was Abu Baseer, the spiritual advisor to Ansar ul-Islam, a jihadist organisation linked to Al Qaeda. Baseer was originally based in Iraq prior to settling in West London, from where he issues various fatwas calling for death to British soldiers and the overthrow of the West. He had this to say on the subject of immigration:

One of the goals of immigration is the revival of the duty of jihad and enforcement of power over the infidels. Immigration and jihad go together. One is the consequence of the other and dependent upon it. The continuance of the one is dependent upon the continuance of the other.

[..] Rather than sign off with a furious tirade about the severe recrimination traitors should endure, I will leave you instead with a calm yet deeply poignant quote from Alex Henshaw, chief test pilot for Vickers Armstrong during the Second World War. Despite test flying ten percent of all Spitfires during their development stage, Mr Henshaw survived the war and lived a long life before dying in 2007:

I feel extreme emotional sadness for the young men I knew that gave their lives willingly for a cause in which we all believed. And I often say to myself now if those young boys would come down now and walk through the villages, through the towns and through the cities and look around and see what is happening to us, they would say somewhere along the line we have been betrayed.

Yes, Mr Henshaw. I am afraid you have. WHY IS THIS NOT TREASON? by Paul Weston, Liberty GB

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils
Nils
8 years ago

Hvornår tager terroristhøjskolen første hold ind?

Alt andet lige, så er det jo udmærket at islam bliver synligt i gadebilledet – og også i mediebilledet. Det kan kun fremme bevidstgørelsen og få flere til stille og roligt at konstatere, at hvad angår islam, så er jeg imod.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x