12
sep
Seneste opdatering: 12/9-13 kl. 1810
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tysk, utekstet. Battle of Vienna, 1683

Kaos

Ta inn hele skjermen 12.09.2013 061056

og det var dagen hvor svenske journalister – provinsialismens apoteose – opdagede at arabere kan være racister. De var ved at slå en..ahhøømm.. afrosvensker ihjel i Malmø. Det var svært, det tog 40 år. En iraner skriver om det, på Svenska Dagbladet, man tror jo næsten, der er installeret ytringsfrihed i Sverige. Vi klapper hesten, inden vi kommer for godt igang. Det er 11 år siden, Lars Jansson kunne skrive Vad kostar invandringen? i samme højrepopulistiske, xenofobe avis. Det skal ikke være for tit, det frie ord. Sveriges landsforræddere vil ikke vide af det.

Vladimir Putin i New York Times

The potential strike by the United States against Syria, despite strong opposition from many countries and major political and religious leaders, including the pope, will result in more innocent victims and escalation, potentially spreading the conflict far beyond Syria’s borders. A strike would increase violence and unleash a new wave of terrorism. It could undermine multilateral efforts to resolve the Iranian nuclear problem and the Israeli-Palestinian conflict and further destabilize the Middle East and North Africa. It could throw the entire system of international law and order out of balance.

Syria is not witnessing a battle for democracy, but an armed conflict between government and opposition in a multireligious country. There are few champions of democracy in Syria. But there are more than enough Qaeda fighters and extremists of all stripes battling the government. The United States State Department has designated Al Nusra Front and the Islamic State of Iraq and the Levant, fighting with the opposition, as terrorist organizations. This internal conflict, fueled by foreign weapons supplied to the opposition, is one of the bloodiest in the world.A Plea for Caution From Russia What Putin Has to Say to Americans About Syria

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
8 years ago

Hankade mig igenom dokumentären 1683/Tag X eller vad den nu heter på min mycket knaggliga tyska och tappade bort rent för mycket detaljer. Ingen som vet om den kan tänkas finnas med engelsk textning åtminstone? Jag försökte leta runt utan framgång.

Breidablikk
Breidablikk
8 years ago

Man sammenligne overfallet på homsen Wilfried nylig i Paris. Overfallet ble tilskrevet høyreekstreme og skapte stor mediefurore, også utenfor Frankrike. Men i ettertid, og diskret, viste overfallsmennene seg å være … ja, jeg trenger ikke engang si det, dere vet hvem og hvorfra de kommer.

http://www.lesinrocks.com/2013/04/08/actualite/agression-homophobe-ca-dit-quelque-chose-de-notre-societe-11382862/

Frank P
Frank P
8 years ago

Vanvids-sverige: http://www.sydsvenskan.se/malmo/pappa-och-son-angripna/ Afrikaner og søn angrebet af en bande kvinder og mænder, brutalt for det ender med blod og løse tænder. The establishment gjorde klar til at rykke ud, twitter gløede, det måtte være “svensk-svenske” gerningsmænd, den store offensiv var rykket i stilling til at gennemhegle SD, Aakeson og Avpixlat. Forsiderne var trykte, karrusellen skulle til at køre. Men men men… streg i regningen, det viste sig at være INDVANDRERE! Sverige går i chok. De kan ikke tage det ind. Deres yndlingsofrer kan per definition ikke være racistisk anlagte. Nix. Så intet sker. Det officielle Sverige bider sig i tungen.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Det er åbenbart blevet alt for svært at komme ind i “Fort Europa” med “de høje mure” – selv om ingen andre end “eksperterne” har opdaget det endnu 😉 – , så P1 skynder sig naturligvis straks at komme til assistance med en omgang politisk korrekt holdningsmassage. Kontrollen med og filtreringen af indvandrings- og “flygtninge”-strømmen samt nationalstatens jurisdiktion, dens grænsers berettigelse og kontrollen med dem problematiseres totalt ensidigt i dette program – bla. via de sædvanlige “eksperter” med de rigtige meninger, der ser et meget stort problem i vore eksisterende nationalgrænser og håndhævningen af dem. Man ser overhovedet ikke på… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Socialdemokraterne kommer altid for sent til at løse de store problemer i samfundet 😀 http://denkorteavis.dk/2013/regeringens-lapperier/ 12. Sep 2013 Af Pia Kjærsgaard Det har ofte slået mig, at Socialdemokratiet altid lige kommer halsende bagefter. Først nægter de at se i øjnene, at der kan være problemer på et område – hvorefter de lader tingene gå deres skæve gang – og først bagefter kommer med kritik. Et slående eksempel er moskeen i Rovsingsgade på Nørrebro i København. Nu er et socialdemokratisk medlem af Københavns Borgerrepræsentation pludselig kommet på banen med kritik af moskéen. Og netop dén adfærd er typisk socialdemokratisk. Først gav… Read more »

PFEP
PFEP
8 years ago

Ja nok er der panik på “verket” og det er antagelig bare et spørgsmål om tid inden staten kommer “rekvirere” fritidshus for at give de stakels Syrer tag over hovedet.
Da kommer lokummet at brænde på alvor i Sverige.

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Europa har glemt, da tyrkerne i 1683 red op
igennem Europa med små nyfødte spædbørn
spildet på lansen, son skræk og advarsel
til alle, der ikke underkaster sig islam.
Sov godt Europa!

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Det er åbenbart blevet alt for svært at komme ind i “Fort Europa” med “de høje mure” – selv om ingen andre end “eksperterne” har opdaget det endnu 😉 – , så P1 skynder sig da naturligvis straks at komme til assistance med en omgang politisk korrekt holdningsmassage af de forsvarsløse lyttere 😉 Kontrollen med og filtreringen af indvandrings- og “flygtninge”-strømmen samt nationalstatens jurisdiktion, dens grænsers berettigelse og kontrollen med dem problematiseres totalt ensidigt i dette program – bla. via de sædvanlige (venstreorienterede) PK-“eksperter” med alle de “rigtige” meninger, der ser et meget stort problem i vore eksisterende nationalgrænser og… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

OT I disse dage hvor verden har været mest fokuseret på Syrien, så hærger der faktisk også nogle meget store skovbrande i det vestlige USA. Faktisk har der tiddligere været opfordringer til såkaldt “Forest jihad”, og tilbage i 2009 hvor Australien oplevede nogle voldsomme skovbrande, så blev der faktisk spekuleret i om de i virkeligheden var belvet startet af jihadister: http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/129882 En tidligere NSA-officer er nu også inde på spekulationer om ‘Forest Jihad’ i.f.m. de nuværende meget omfattende brande i det vestlige USA: In July 2012, William Scott, a former National Security Agency official and Aviation Week editor, told the… Read more »

Frank P
Frank P
8 years ago

Hvorfor har svensktoppen så travlt med at ville udrydde gammel-svenskere? Er det fordi de tror, at svensken har en rem af nazi-huden? Og kan de holde kommende blodsudgydelser på svensk territorium, så vi ikke skal plages med spillovers som dem vi altid observerer med nabolande til denne eller hin konflikt i Mellemøsten?

Frank P
Frank P
8 years ago

Man har inviteret den halve verden og så undrer man sig over fremmødet? Bare de får pudset glorien, de åh-så-gode politikere og deres stik-i-rend-journalister. Syrien 2.0 blot 30 km fra Kbh.

Santor
Santor
8 years ago

På en måde er det godt. Det accelerere udviklingen og bringer den Svenske befolkning hurtigere frem til et opgør med deres egen regering.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x