13
sep
Seneste opdatering: 13/9-13 kl. 2028
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ikke kønt. Man spørger sig, om det er David Cameron der sidder og trækker juristerne i jakkeskøderne. Og Tommy Robinson ligner en fisk i vandet, der stadig bedre spiller på systemet, som på et klaver. Nu er han ikke intellektuel, men i særlige øjeblikke aner man de tidlige konturer af en Václav Havel, forudsat han lever længe nok.

Da jeg filmede ham for et år siden, sagde han beskedent til en forsamling af scholars: “I’m far from my comfort-zone. I’m used to standing on the street corners and speaking to my fellow countrymen”. Ja, ja, fem ti år til og der skal måske mindre fantasi til, og han er ikke engang afhængig af Obamas uundværlige telepromter (der synes at svigte ham noget pt.) – EDL Leader Tommy Robinson’s Oxford Union Appearance Cancelled, EDL Leader Tommy Robinson Charged Over March.

Falsk reklame

Migrationsverket glemte at fortælle den arabiske gade, at de skulle skaffe 100.000 og en flygtningesmugler først. Det er der dog rigeligt ,som har gjort. Bare vent til Cecilia Malmström får sin vilje, at man kan søge asyl fra Cairo eller Amman “på en retssikker måde”. Så blir’ der trængsel på Øresundsbroen. Generaldirektør Anders Danielsson hepper på korpsånden. Måske er de første nervesammenbrud indløbet og trænger til coaching. Så synger Anders for i en fællessang.

Indspilning i fuld skærm 13-09-2013 190954

Varje dag kommer hundratals syriska flyktingar till de svenska ambassaderna i Amman, Ankara och Kairo. Många har missuppfattat Migrationsverkets regeländring och tror att alla får komma hit. Trycket gör att ambassaden i Ankara nu begär förstärkning. – Människor kommer till grindarna vid ambassaderna i tron att alla syrier får komma till Sverige, säger UD:s kommunikationschef Charlotta Ozaki Macias.

I flera medier sades det att Sverige hade öppnat en legal väg för syriska flyktingar. Men fortfarande är det så att den flykting som söker asyl måste ta sig hit illegalt med hjälp av flyktingsmugglare för att lämna in sin ansökan här i Sverige. Flyktingar köar till svenska ambassader

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Jeg er meget bekymret for situationen i Storbritanien. Nu har vi i Danmark med Firozeehs dom, vores egen mini-version af myndighedernes lawfare mod fri ytring. Men Storbritanien er langt foran hvad det angår og man kan ikke tale om at der er ytringsfrihed i Storbritanien længere. Ihvertfald ikke når det gælder meget vigtige samfundsspørgsmål. Og det er selvfølgelig hvor den betyder mest.

JensH
JensH
8 years ago

@steen Tommy Robinson var i går på Audrey Russo’s talk show radio, og bare rolig, under interviewet Tommy Robinson var det mest ham der talte, (jeg ved du finder Audrey Russo meget ‘loud’): “Joining Audrey Russo for this week’s REELTalk edition of Changing Worldviews – direct from the UK, the co-Founder of the English Defense League (EDL), Tommy Robinson will be with us to update us on Sharia Creep and how Brits are pushing back! PLUS, former Spokesman for the Department of Defense, JD Gordon, will be with us to discuss the US and Syria, Egypt, Iran, Russia & China…and… Read more »

Helle Klein
Helle Klein
8 years ago

Bra generaldirektören föreslog låten, en sammanbindande kulturreferens. Apropå invandring och mångfald, är den kanske en slags moralisk hållpunkt i ett sekulärt vakuum. Men om människans övertagande av Guds roll är problem kan väl även “Helles bön” vara det? Nej, så dumt! Kyrkoval på söndag! Så ber vi tillsammans Helles bön Mångfalden vår, som är i visionen Helgat varde dess namn. Tillkomme dess rike. Ske dess vilja, såsom i visionen så ock i förorten. Vårt dagliga mångfaldsbudskap giv oss idag, och fördöm vår rasism, såsom ock vi fördömer andras rasism, och inled oss icke i reflektioner utan fräls oss ifrån verklighetens… Read more »

nobody
nobody
8 years ago

Vart jag mig i världen vänder så fortsätter 7-klövern slösa med våra pengar – Den Svenska Björnstammen: http://www.youtube.com/watch?v=IEC7sIfCtKs

Jørgen Duus
Jørgen Duus
8 years ago

“I flera medier sades det att Sverige hade öppnat en legal väg för syriska flyktingar. Men fortfarande är det så att den flykting som söker asyl måste ta sig hit ILLEGALT (min frehævelse, JD) med hjälp av flyktingsmugglare för att lämna in sin ansökan här i Sverige”.

Altså: Reglerne er sådan, at man først skal begå noget illegalt, før man kan få bevilget asyl af det svenske samfund. Er det kun mig der synes, svenskerne er gået bananas?

PB
PB
8 years ago
Reply to  Jørgen Duus

Det burde kun være et spørgsmål om (kort) tid før der bliver indført paskontrol ved al indrejse fra sverige. Måske ønskedrømme nu men virkeligheden har det med at indhente ønskedrømmene.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x