17
sep
Seneste opdatering: 18/9-13 kl. 1449
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Following are excerpts from a lecture delivered by Saudi cleric Muhammad Ali Shanqiti, which was posted on the Internet on March 23, 2013.

Muhammad Ali Shanqiti: Now, let’s assume that you are married to four wives, each of whom comes with 70 black-eyed virgins, and each virgin comes with 70 servant girls… How many does it come to? Allah help you.“You Are Married to Four Wives, Each of Whom Comes with 70 Virgins and Each Virgin Comes with 70 Servant Girls”

Ved hjælp af min lommeregner får jeg det til i omegnen af 343.000 himmelske knald. Jeg tror hellere, jeg vil i Helvede, hvis jeg får valget. Det er stof for eftertanken, at røde, kvindelige, københavnske politikere nu bevilliger templer til denne sex- og dødskult, denne neurose der optager sig med, hvilken hånd man tørrer sig i røven. SF’erne, vis vildeste eskapader var fællessauna på landsmødet. Herrerne og fruernes veje er mange, men de er også uransagelige. Jeg har engang dated en SF’er, der stod partiledelsen nær, men jeg har tak og lov fortrængt alt om det.

Mauricio Rojas: Den bedste minister Sverige aldrig fik

Merit Wager skriver om den skæbne Rojas fik i svensk politik: “Det är fullkomligt hopplöst – i praktiken omöjligt – att i Sverige få s.k. ”ansvariga” att lyssna – innan det är för sent! Och inte ens då, när det är för sent, klarar de av att dra slutsatser och använda sina misslyckanden för att försöka förändra sådant som deras egen tröghet och okunskap har skapat!” – En af teksterne, der gjorde Rojas ‘besværlig’, var “Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”.

Ett av alla debattinlägg som skrevs i våras när upploppen i Husby bröt ut var en text på Newsmillav Merit Wager. Hon lyfte fram att du för nästan tio år sedan hade varnat för att något sådant skulle kunna ske i Sverige. Vad tänkte du när du fick höra om Husby?

– Jag tänkte, oj, nu händer det som vi visste någon dag skulle hända. Man kan inte ackumulera så mycket utanförskap och ovärdiga levnadsvillkor utan att det smäller. Och det är ungdomarna som reagerar, de som jag kallade utanförskapets barn eller Sveriges oälskade barn, som det hette i min bok som publicerades redan 1995 och där jag förklarade varför det som hände i Husby och andra förorter skulle hända.

Innan du flyttade från Sverige 2008 för att bli rektor i Spanien träffade SvD:s dåvarande politiske chefredaktör PJ Anders Linder dig för ett samtal som publicerades på ledarsidan. Ni pratade om att du inte bara lämnade Sverige för att Spanien lockade, utan för att du inte hade någon framtid som borgerlig integrationspolitiker. Hur förhåller du dig till allt det nu?

– På samma sätt som då. Mina borgerliga vänner ville inte ha en så ”besvärlig” person, och allt tyder på att det fortfarande är så. Tänk till exempel på att under de nästan fem år som gått sedan dess, har jag aldrig fått ens en fråga om vad jag tycker eller om jag har något att bidra med i integrationsfrågor. Det låter nästan overkligt, men så är det. Utfryst heter det…

– Vem vet, Sverige är kallt mot de avvikande, dissidenterna… Vintern är också lång och för det mesta trist. Men det finns så mycket jag uppskattar i krusbärslandet… människorna, dessa enkla bönder som svenskarna i gemen är, tystlåtna men älskvärda. Det är så att jag trivs i Sverige, men blir uttråkad efter ett tag. Men allt detta är saker som också svenskarna upplever. Antagligen kommer jag att leva lite här och var – inte invandrare eller utvandrare, utan bara vandrare. Intervjuad: Mauricio Rojas

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kjeld
8 years ago

Disse hjerneskadede imamer med megalomane sexfantasier er mere, end hvad vi i Vesten kan kapere. De er så langt ude, at man mest har lyst til at ‘Laughing Out Loud’. Men jeg tror faktisk, at disse kretinere mener deres syge sludder.

Freja
Freja
8 years ago

Jeg tror, at når dette vanvid trives i de europæiske lande, skyldes det, at idioterne som regerer disse lande, ikke er klogere end dem, som kommer rendende for at hænge på. De kan tage hinanden i hånden, for de er lavet af samme stof. Det er os andre, som har lidt flere brikker at flytte med på den øverste etage, og som tvinges til at betale for idioterne, der har problemet.

Santor
Santor
8 years ago

Hvis det ikke var fordi muslimer mente hvert et ord de sagde så ville det være ustyrlig morsomt.

Uvidenheden og den direkte fladpandede dumhed i islam burde være mere end nok for en flok venstreorienterede feminister til at tage afstand fra islam, men nej, de vil med djævlens vold og magt tvinge islam ind i ethvert sundt og harmonisk samfund uden at forstå konsekvensen.

Personligt tror jeg det er ren og skær ondskab fra de venstreorienterede feministers side!

Mackety
Mackety
8 years ago

Når man læser muslimernes perverse religiøse fantasier, får man nogle gange en fornemmelse af, at koranens primære formål er at undertrykke alt hvad der er godt i mennesket.

Måske fordi onde mennesker er nemmere at styre?

Erling
Erling
8 years ago

Ved hjælp af min lommeregner får jeg det til i omegnen af 343.000 himmelske knald.

Husk på, at paradis jo varer evigt, og i det perspektiv er 343.000 knald jo hurtigt brugt op – faktisk lidt nærigt, når man tænker på at Allah er almægtig: det havde ikke kostet ham noget at give folk f.eks. ti milliarder hver.

Mats (Malmo)
Mats (Malmo)
8 years ago
Reply to  Erling

– Men jag hörde i videon att det hela börjar på nytt efter 70 år – så det verkar gälla förr evigt…

Prudentius
8 years ago

Selvom muslimer villigt hjernevasker sig selv med dette uhyrlige sludder, så kan man godt se at deres naturligt medfødte moral og fornuft stritter imod. Hele denne prædiken leveres med et anstrengt pinagtigt smil og fjantede skamfulde latterudbrud. Det himmelske horehus er selvfølgelig kun stillet i udsigt i et kynisk magtspil, der skal skaffe nye leverancer af ivrigt kød til den hellige krigs evige slagtebænk. Og dette blodige meningsløse show har muslimerne spildt århundreder på, ofret sig selv og andre til ingen verdens nytte, i håbet om et gruppeknald i skyerne. Kan det undre, at deres del af verden ligner en… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x