17
sep
Seneste opdatering: 17/9-13 kl. 1815
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

List of IRI officials accused of crimes against humanity…, Firoozeh Bazrafkan: Ytringsfriheden er min religion.

“Smygislamisering – det mente vi ikke”

Norske FRP harfølt sig foranlediget til at holde et pressemøde, fordi flere internationale medier i grove artikler koblede dem sammen med Brivik. Det starter ikke heltmodigt. Islamiseringen af Norge sker sandelig ikke i smyg, den foregår for rullende kameras. Midt i en enorm asylbølge siger FRP: ” Vi er ikke et anti-innvandringsparti.”

Lad os nu se om Siv Jensen smelter sammen med Norges Lars Barfoed, Erna Solberg, hun skal jo kunne besøge Sverige som minister. Hun er kendt for mindeværdige guldkorn som Erna Solberg (H) ønsker seg et muslimsk shariaråd i Norge og Erna Solberg mener muslimer hetses som jødene på 30-tallet Det er godt, at det kun er the best and the brightest, der opnår de høje embeder.

Frp tar avstand fra egen bruk av begrepet «snikislamisering», og forklarte internasjonal presse at Anders Behring Breivik aldri fikk fotfeste for sine ideer i partiet. Rett etter å ha møtt internasjonal presse med mantraet «love us or hate us, but do it for the right reasons», forklarte Frp-nestleder Ketil Solvik-Olsen VG at han innser at partileder Siv Jensens famøse bruk av begrepet «snikislamisering» i 2009 er uheldig.

Når man ser hvilken kontekst det ble satt inn, så var det ikke det Siv mente. Nå ser man at det var uheldig, og en dårlig bruk av det ordet, sier Solvik-Olsen til VG. – “Internasjonale medier er kun opphengt i vår innvandringspolitikk. Vi er ikke et anti-innvandringsparti, det er ikke vår hovedsak, men én av flere viktige saker, sier Solvik-Olsen.

– Ja, vi har hatt en terrorist som partimedlem, men det var før han ble radikalisert. Hans ideer kunne ikke vokse i Frp. En gal manns ideer kan ikke knyttes til ett parti, fortsetter han. Koblingen til Breivik er en avsluttet sak i Norge, sier Ketil Solvik-Olsen. Frp-topp angrer på bruken av «snikislamisering»

Sverige: Not with a whimper, but with a bang

På et deabtforum diskuteres regeringens seneste politik for syrere under titlen nu smäller det till ordentligt! dramatisk ökning av massinvandringen. Der er flere scenarier for opløsningen af landet, der aldrig ville passere nydelighedstesten i MSM. Sveriges sociale opløsning er vidt fremskreden, men man skal lidt ud i krogene for at se, hvor dyb den er. Svenske medier ønsker bestemt ikke at medvirke til at vise dens virkelige dybde. Når pengene til de gigantiske socialudgifter slipper op, vil det virke som fremkaldervæske på et foto, ingen kommer til at kunne lide synet af. Der findes debatter i Sverige der får mediernes til at ligne netop det teater, de er. Her to indlæg:

Vi som minns 1990-1994 minns att den ekonomiska krisen då gjorde att stora avskedanden skedde över hela samhället, vilket resulterade i att sjuk- och arbetslöshetsförsäkring var tvungna att sänkas, karensdagar infördes osv. Bostadsmarknaden tog bom stopp – priset på bostadsrätter i storstäderna mer än halverades. Priset på villor gick ned med i storleksordningen 40%. Bostadsrätter i mindre orter såldes för 1:-. Det var katastrof!

Jag minns dock en positiv sak och det var att samhället höll ihop. Det fanns lite av ett jävlar anamma: “vi skall klara detta”. Idag finns det i storleksordning 1,5 miljoner fler invandrare i Sverige, varav många muslimer och en mycket stor andel arbetslösa. Nästa kris kommer att bli MYCKET värre. Och vi kommer INTE HÅLLA IHOP.

När ersättningarna i socialförsäkringssystemen brakar ihop och ersättningarna måste sänkas med 20-30% – kommer Ahmed att sjunga “Vi shall overcome”? Skulle inte tro det. Det kommer bli drive by robberies i varenda förort: En BMW rullar ihop bredvid dig, någon rullar ned en ruta, pekar med en pistol och säger: -“Jag skall klippa din tung” Du säger: -“Vilken fin pistol” och lämnar över plånboken. Det kommer inte bli vackert.

När är vi där? Jag är personligen förvånad att det inte redan inträffat. Orsaken är antagligen att stat, kommun och landsting lyckas dra ned så mycket på välfärden att det lyckas täcka de ökade kostnaderna för invandringen. Vi har inget försvar längre. Brott mot person utreds i stort sett inte längre av polisen. Barngrupperna i omsorgen ökar. Sjukvården får allt längre köer. Samtidigt ökar de indirekta skatterna och avgifterna, t.ex. snusskatten som höjts 5-6 gånger av Reinfeldt (en dosa Kronan kostade 13:- 2006 och 40:- idag), öl- och vinskatten höjs, biltullar införs osv. Samtidigt blir det allt fler som inte får lönen att räcka till. Säkerhetsmarginalen minskar för allt fler och därmed kommer kraschen att bli allvarlig för så många fler.

Naturligtvis kommer Sverige krascha alldeles av sig självt om vi fortsätter att ge PUT till 100 000+ om året. Men så länge omvärlden går bra så fortsätter exporten och skatteinkomsterna bibehålls, och det oundvikliga skjuts på framtiden. Men en global börskrasch är i vardande. Det brukar gå 7 år mellan varje krasch och senaste började 2007 och hade sitt maximum 2009. En rejäl börsnedgång kan vara startskottet för en svensk krasch. Eller ett rejält krig – om USA börjar bomba Syrien, Iran och Israel dras in i kriget – då kommer oljepriset gå till månen och hela världen gå i stå.

Hösten 2008 (när senaste börschkraschen tog fart efter Lehman Brothers-konkursen och oljan var i topp) raderades den svenska industrins orderböcker på ett par dagar. Det var kusligt. Inga ordrar – ingen försäljning – inga skatteintäkter – inga bidrag.

Det kan hända i natt. Det kan hända om 1 år. Men innan 2016 är det helt säkert. Den koalition som har regeringsmakten nästa mandatperiod 2014 och framåt får det inte roligt.

**********************

Alltså, ju mer jag läser invandringsrelaterade diskussioner på nätet blir jag bara mer och mer övertygad: bland engagerade debattörer tycks det skilja markant i bildningsnivå eller ren och skär IQ-nivå mellan de två olika grupperna.

Förespråkarna för västvärldens mest omfattande invandring per capita (d.v.s. Sveriges nuvarande invandringsvolym) argumenterar fortfarande på vad som liknar dagisnivå. Det handlar om “spännande kulturer”, “Sverige är ett (rent fysiskt) stort land”, “att bygga nya bostäder för nyanlända leder till nya jobb” etc etc.

Invandringskritiker däremot ger – med undantag av ett och annat stolpskott – i betydligt större utsträckning argument baserade på fakta och statistik. Man använder sig av åtminstone grundläggande förståelse för nationalekonomi (micro och makro), relevanta siffror och vetenskapliga resonemang såsom statistisk överrepresentation och kausalitet.

Detta är mycket intressant.
Jag tror landet är på väg mot en oundviklig framtida ekonomisk kollaps, helt enkelt p.g.a. svenska folkets ointresse för dessa frågor, svensk medias groteska subjektivitet i invandringsrelaterade spörsmål samt helt enkelt låg IQ- och bildningsnivå hos det ganska stora massinvandringsförespråkande lägret bland svenska folket.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
XY
XY
8 years ago

Ja, de frälsta massinvandringsförespråkarna svärmar på dagisnivå. Pågående förtvining och urlakning av Sverige och en annalkande katastrof kan förutses. Men kanske är avskaffningen och söndervittringen tillräckligt långsam att grodan kokas levande utan att riktigt fatta det eller döendets process så utdraget att det slutgiltiga steget över tröskeln ter sig som en befrielse. Vad kan man göra åt saken? Rösta annorlunda 2014, men det räcker ju inte. Vad kan man amputera för att rädda sig själv från att dras med i Sveriges kallbrand, om det nu inte går att rädda landet? En överstatlig sorts tvångsvård för Svea eller rysk invasion och… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Skipping Ayatollah Khomeini & co.? 😉 http://en.wikipedia.org/wiki/Political_thought_and_legacy_of_Ruhollah_Khomeini He also preached of Islam’s essentially serious nature “Allah did not create man so that he could have fun. The aim of creation was for mankind to be put to the test through hardship and prayer. An Islamic regime must be serious in every field. There are no jokes in Islam. There is no humor in Islam. There is no fun in Islam. There can be no fun and joy in whatever is serious. Islam does not allow swimming in the sea and is opposed to radio and television serials. Islam, however, allows… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x