19
sep
Seneste opdatering: 19/9-13 kl. 0357
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sådan noget er bad for business. Der forlyder intet om, at den muslimske tjener i det ærværdige Selfridges blev fyret, men han blev sendt hjem for den dag og Tommy og hans ven fik et gratis måltid, som man kan se på The Mail. Ikke så underligt, han er lidt buttet på den diæt.

Selfridges was under fire today for giving an English Defence League leader and his friend a free lunch worth £83 after a sales assistant refused to serve them. Tommy Robinson was at the high-end store on London’s Oxford Street on Monday accompanying a friend who wanted to buy a pair of jeans when a member of staff allegedly told his friend ‘F*** off, I’m not serving you.’ The sales assistant is said to have sworn at Robinson’s friend after querying whether he was with the leader of the far-right group.‘F*** off, I’m not serving you’: Selfridges sparks anger after handing free £83 lunch to EDL leader at its Champagne bar after shop assistant refused to serve friend

Islamization and the 2013 Elections in Norway
by Fjordman
The left-wing coalition of PM Jens Stoltenberg has conceded defeat in the September 2013 elections in Norway. The likely new Prime Minister will be Erna Solberg of the Conservative Party (Høyre), who is unfortunately still a devout Multiculturalist. She is currently engaged in talks with three other center-right parties (by local standards) who together hold the majority in the new Parliament. One of these is the country’s third largest party, the right-wing Progress Party (Fremskrittspartiet). For the first time ever, they now look set to become a part of a coalition government or at least have some type of formalized cooperation with the new government.

The prospect that this party might have some influence over the country’s immigration policies has caused panicked reactions among members of the heavily left-leaning press. However, the Progress Party in Norway is softer than the Danish People’s Party in Denmark or the Sweden Democrats in Sweden. It stubbornly refuses to associate with either of these perfectly legitimate parties in public. This is a cowardly decision.

The problem with the Progress Party in recent years is that they have tried to appease and placate the hostile mass media. A better option would be to simply accept that the media will always be hostile to everybody who is critical of mass immigration. Accepting this makes it easier to go on the offensive. Trying to placate hostile journalists only makes one look weak…se videre på GoV.

Tarek Fatah: Burkaen er en krigserklæring mod Vesten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
Erling
8 years ago

Okay, den sidste var under bæltestedet, sorry. Men som læser, ville jeg ønske at du ville gå tilbage til at skrive udfra et lidt mere olympisk perspektiv, snarere end at kommentere dag-til-dag hændelser.

Erling
Erling
8 years ago

Noen er nødt til å eksponere dem og måten de oppfører seg på. Det er jo også en defensiv strategi. Når du begynder at spille på journalisternes hjemmebane og efter deres regler, har du på forhånd tabt, for der er en del flere af dem, end der er af dig. De begraver dig så i en evindelig strøm af insinuationer, løgnehistorier og citatfusk, så du skal løbe fra den ene ildebrand til den anden, og når folk hele tiden ser dig i defensiven, antager de underbevist at du har noget at skamme dig over. Der er andre, udmærkede, websites (som… Read more »

Fjordman
8 years ago

Folk flest vet ikke hvor ille det står til med våre massemedier, og hvor fordreid den virkeligheten vi blir presentert faktisk er. Det finnes ingen maktfaktor i vårt samfunn som står mindre til ansvar for hva de gjør enn journalister. Deres uhederlighet og kraftige politiske slagside til venstre underminerer hele vårt demokratiske system. Noen er nødt til å eksponere dem og måten de oppfører seg på.

Erling
Erling
8 years ago

Du forsøger – eller forsøgte – at spille på journalisternes banehalvdel, og agerede forurettet hver gang du fik en uren tackling. Dernæst brugte du en masse tid og energi på en række indlæg her og andetsted om, hvorfor det var uretfærdigt at aviserne redigerede dine indlæg elller afviste at trykke dine replikker – som om du virkelig havde forventet noget andet.

Jeg var dengang meget forundret over at en person med et så højtudviklet sprogligt talent, ikke kunne se hvor svag en så defensiv strategi fik ham til at fremstå.

Fjordman
8 years ago

Erling: Jeg forsøker overhodet ikke å få journalister til å like meg. Jeg betrakter dem som motstandere inntil det motsatte er bevist. Jeg vil fortsette med å navngi uhederlige journalister.

Erling
Erling
8 years ago
Reply to  Fjordman

Jeg vil fortsette med å navngi uhederlige journalister.

Jeg synes hellere du skulle fokusere på substansen. Hvis du vil navngive uhæderlige journalister, kunne du jo ikke bestille andet.

Erling
Erling
8 years ago

Trying to placate hostile journalists only makes one look weak.

Lige præcis; et aksiom Fjordman selv burde have taget til efterretning for lang tid siden. Det er næsten ligeså slemt som at klynke over, at aviserne redigerer i ens indlæg eller nægter at trykke ens kronikker.

Gerry Dorrian
8 years ago

RE your Tommy Robinson article at the top of the post – perhaps this is time for patriots – and our friends – to focus how and where we spend our money?

http://300wordtheses.blogspot.co.uk/2013/09/towards-patriots-pound-campaign.html

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x