23
sep
Seneste opdatering: 23/9-13 kl. 1812
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg har flere katolske venner, så dette er til dem. Selv er jeg som bekendt et ikke-troende medlem af folkekirken, der ikke kan følge ateisternes forkastelse af religion over en kam. Kristendommen har givet selv dem mere end de er klar, og hvis de ikke er klar over hvad, bør de genlæse Kai Sørlanders bøger og kronikker. Jeg fik af en ven tilbuddet om at blive jøde, jeg var behørigt smigret over tilliden, men jeg kan ikke tilsutte mig noget på skrømt og desuden tager det års studier og en slags prøve. Ikke som at blive muslim, det tager 15 sekunder. Nemt sat melde sig ind, svært at komme ud af omtrent som med heroin. Pope Francis is not saying anything ‘radical’.

Måske op til tre svenskere i Nairobi-terror
Oplysningerne er endnu usikre, så svenske medier kan bruge ventetiden til at øve sig på en passende grimasse.

Svensksomalier uppges nu ha varit delaktiga i terrorattacken på köpcentret Westgate i Nairobi, Kenya. Dn tyske journalisten Florian Flade skriver i en uppdatering på sin blogg Jih@d att “Mohammed A., from Svalov, Sweden” och “Moulid A., from Sweden” har namngetts i en lista över förövare, som även innehåller en finsksomalier. Svensksomaliska jihadister bland terroristerna i Nairobi?, Six Americans Among Nairobi Mall Attackers

Egyptisk domstol forbyder Det Muslimske Broderskab

Der endte det forår. De må glæde sig over, at de kan operere frit i Europa og USA – og på Nørrebro. Vi skal igennem meget med dem, som blot minimalt oplyste politikere kunne have skånet os for:

An Egyptian court Monday ordered the Muslim Brotherhood to be banned and its assets confiscated in a dramatic escalation of a crackdown by the military-backed government against supporters of the ousted Islamist president Mohammed Morsi.

The ruling opens the door for a wider crackdown on the vast network of the Brotherhood, which includes social organizations that have been key for building the group’s grassroots support and helping its election victories. The verdict banned the group itself — including the official association it registered under earlier this year — as well as “any institution branching out of it or … receiving financial support from it,” according to the court ruling, made public on Egypt’s state official news agency MENA. Egypt court bans Muslim Brotherhood group

Man skulle have været kriminel…..

World’s Only Luxury Prison: Halden Prison, Norway: A Look Inside the Walls

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
8 years ago

Angående Michael Corens brinnande försvarstal av påven, så håller jag med om att man ska diskutera den andra sidan av saken också. Fast i denna programsnutten predikar han nästan som en katolsk präst (hade fått för mig att Coren var jude själv, men han kanske är katolik, eller lite både och, vem vet?). Jag håller med om att media idag tycks totalt fixerade av “gay rights” och abortfrågan så fort en påve öppnar matkvarnen, och de är totalt rabiata. De glömmer allt annat som kyrkan står för (t ex institutionaliserad pedofili… *just kidding* 🙂 ). Men det finns faktiskt en… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x