25
sep
Seneste opdatering: 26/9-13 kl. 0009
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

M-ordet

øh, “militant” ? BBC Told Reporters Not to Describe Mall Murdering Jihadists as “Terrorists” Quarter of young British people ‘do not trust Muslims’ – der skulle nok have stået “BBC”. Daniel Pipes kalder meget rammende de år vi lever i nu “Education by murder”. De sværeste at uddanne er desværre journalister og politikere. Mens ligene hober sig op, går de i hjælpeklasse for bare at lære at tale sandhed. Lidt højere på kvalmehitlisten er ærkebiskoppen af Canterbury, der minder om at bede for jiha…øh, terro….’h, GIDSELTAGERNE..

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
8 years ago

Det slår mig, når jeg ser DF’s video, hvilket vidunderligt land Danmark egentligt er. Hér er det altså svært, at feje noget ind under gulvtæppet. At vi overhovedet har et sådant parti er jo ikke en tilfældighed. Sund fornuft har, trods alt, i sidste ende været i højsædet i dette lille forblæste land. Ellers havde vi heller aldrig opnået denne velstand. Socialismen havde naturligvis sin korte opblomstring, som det sig hør og bør når det går godt, men hér går Martin Henriksen rundt og ligner salig Erik Kjærsgaard, mens han beretter om udlændingepolitikkens uheldige konsekvenser, med største selvfølgelighed. Fremtiden tegner… Read more »

Prudentius
8 years ago

Tarek Fatah (Hvis bog “Chasing a mirage – The tragic illusion of an islamic state” varmt kan anbefales) har nogle gode pointer. Hvorfor er Vesten ved hver eneste blodige lejlighed så perverst villig til at tie eller lyve bort islam som drivkraften bag den vedvarende globale jihad?? Er det masseindvandringen af muslimer til vestlige lande?? Er det håbet om at narre/pacificere de vestlige befolkninger længe nok og håbe på at den hellige krig imod de urene vantro imellemtiden går i sig selv?? Tror man at kunne standse eller begrænse de hellige nedslagtninger ved at tale pænt eller slet ikke tale… Read more »

PB
PB
8 years ago
Reply to  Prudentius

Dog er det vel så et problem at der år efter år, energisk, arbejdes på at skovle så mange muslimer som muligt ind på samfundsposter af forskellig grad, plus den almindelige konsolidering vha. moskeer, kulturhuse, gettoer og andre tiltag.
Jeg er ikke sikker på at Europa som homogent landområde står til at redde , allerhøjst er det en balkanisering med større og mindre enklaver der er fremtidens europa.

Prudentius
8 years ago
Reply to  PB

Ja, tja. Multikulturen kommer ikke til at holde det er helt sikkert. Den er simpelthen socialt, økonomisk og politisk umulig.

Hvad så når den ryger?? Og hvad kan den sunni-islamiske revival opnå før den kulminere og kollapser?? Meeeget svært at gennemskue.

En helvedes masse blodig global ballade er nok et godt bud. Det er allerede igang.

Vestens magteliter har simpelthen ikke et gram fornuft eller virkelighedssans mellem ørene og det er bare rigtig farligt.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Prudentius

Det er, som Huntington skriver det, civilisationernes kamp. VI tror at DE ændrer sig, hvis vi behandler dem pænt og ignorerer deres særheder – heriblandt drab, voldtægter o.a. VI kan ikke, i vores vildeste fantasi, forestille os, at DE tager deres religion helt bogstaveligt. Og den væsentligeste grund til dette er – tra, tra… Den gode gamle FRYGT for ISLAM…

Islamofober alle til hobe…

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x