26
sep
Seneste opdatering: 27/9-13 kl. 1840
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

After Kenya, no more turning the other cheek to those who hate us….. Picture the scene if you can bear to. A bustling shopping precinct where a group of men, women and children are surrounded by armed men. As one of the terrorists moves among them, he demands that the person quailing in front of him names the mother of Jesus or recites the Lord’s Prayer. “Our Father which art in Heaven,” says one woman. She is spared. Her neighbour, a Muslim boy, racks his brain for any line of the Bible, anything he has heard in school or on TV. But it’s too late. The boy is shot through the head; put to death for not being Christian. Imagine the uproar if that ethnic and religious cleansing had taken place this week. Picture the hollering human-rights activists, the emergency session at the United Nations, the promise of action against the perpetrators who had singled out non-Christians for execution.

Here in the UK, we tolerate the increasingly intolerant. It was revealed a few days ago that non-Muslim members of staff at the Al-Madinah School in Derbyshire had to sign contracts agreeing to wear the hijab and make girls sit at the back of the class while boys sat at the front. Jesus wept. And so should we, quite frankly. Mohammed Shafiq, head of the Muslim Ramadan Foundation, condemned calls to ban the burka, but where is his denunciation of the Nairobi massacre? Where are the voices from Britain’s Somali community condemning the murder of innocents by maniacs acting in the name of their religion?

As a former Sunday schoolteacher, I sort of get the point of turning the other cheek. But, really, enough is enough. Time for a crackdown on fundamentalism in all its poisonous guises. Time to stop appeasing those who hate us and our way of life. Time, in fact, for the clear-eyed moral judgment of a four-year-old child. “You’re a very bad man,” said Elliott Prior to the jihadist. And he was, and they are. Allison Pearson: Where is the Muslim condemnation of the Nairobi massacre by maniacs in the name of their religion? (Raymond Ibrahim: Singling out christians is an old jihadi-tactic. – Graphic Images of Christian Persecution Under Islam )

Hvis man gĂĄr ind pĂĄ den verdensdækkende Onislam.net, er det smĂĄt med selvransagelsen. En basketcase i Norge har i syv ĂĄr overvejet at sætte ild pĂĄ en moske og han har ogsĂĄ skrevet til dem og advaret om det – de stakkels norske muslimer er rædselsslagne. Med manglen pĂĄ selvindsigt og voldelighedens almindelige udvikling in mente, kan man frygte deres passivitet vil give dem noget virkeligt, at være skrækslagne for i Europa. Fralæggelsen af ansvar er en farlig, kortsigtet strategi. Status quo i Europa kan væltes af Ă©t stort Nairobi-Mumbai angreb. SĂĄ labilt har politikerne placeret os, de vil bære et tungt medansvar, det er ogsĂĄ i det lys man skal se panik-lov og handlinger, som 266 b og Englands behandling af Tommy Robinson. De kan blive meget værre i deres forsøg pĂĄ at simulere kontrol. GĂĄr det virkelig galt, vil det naturligvis kun skyldes alle os, der advarede. Ikke voldsmændene, ikke politikerne, det sir’ sig selv.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Du kan læse lidt mere om det her […]

Hjalbert
Hjalbert
10 years ago

Någon muslimsk självrannsakan kan man inte vänta sig. Därför inte heller något fördömande av massmordet i Nairobi.

“Glöm inte att de jihadistiska mördarna först släppte muslimerna och sedan urskillningslöst attackerade de övriga med handgranater och skjutvapen.”

http://jihadimalmo.blogspot.se/2013/09/fler-bilder-fran-verkligheten.html

Hjalbert
Hjalbert
10 years ago

Ja, som Snaphanen skriver, status quo i kan vältas över ända av ett stort muslimskt Nairobi-Mumbai angrepp i Europa, som fĂĄr folk att reagera med att tända eld pĂĄ moskĂ©er. Men liksom efter Utöya blir det förstĂĄs vi som varnade för den muslimska massinvandringen som fĂĄr skulden, inte politikerna som släppt in “fredliga” terrorister i vĂĄra länder.

norge
norge
10 years ago

Blir sjov i Europa framover.

Greek government authorities are on alert after a union of Greek army reservists of Special Forces issued a statement urging the Greek administration to step down and make way for a national unity government. As Keep Talking Greece notes, the statement on the union’ website included 15 demands – including the resignation of the Greek President – and urged people to gather at the infamous Syntagma Square on Saturday. The statement was interpreted by some as a call to a “coup d’etat”

15. REMOVE ILLEGAL IMMIGRANTS

http://www.zerohedge.com/news/2013-09-26/greece-verge-military-special-forces-have-15-demands-or-else

Gunnar Biering
10 years ago

Der er kun et effektivt middel mod denne nye, modbydelige terror, og det er, at almindelige borgere igen bliver bevæbnede, ligesom op til middelalderen, og ligesom i f.eks. Israel.

Heldigvis er skydevåbnene opfundet, så vi ikke skal gå rundt med sværd ved lænd som i rigtig gamle dage!

Naturligvis vil eliten kæmpe imod med næb og kløer – et af VK-regeringens “mesterstykker” var at afvæbne Hjemmeværnet – , men hvis disse terrorangreb griber om sig, mĂĄ en genbevæbning af borgerne blive uundgĂĄelig. Politi og vagtfolk kan ikke være overalt.

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Næ, faktisk er der kun en ting der virkelig virker – og det er, som Daniel Pipes siger det “Education by death”. Hver dag et nyt islamisk terror-anslag, en ny absurd situation og et nyt forsøg pĂĄ cover-up fra islamofobe medier og politikere. Og hver dag flere og flere der fatter sammenhængen. Sagen er jo den, at alle verdens ledere vĂ©d hvad islam gĂĄr ud pĂĄ og vĂ©d, at islam bærer krigen i hjertet. De vil krigen! Skal vi gi’ dem den? Nej, vi lever videre, som om intet var hændt og ber’ vores medier og befolkninger om at gøre… Read more »

Morten - - -
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

NEJnejnejnejnej, Gunnar … ikke ogsĂĄ du! Hvem er “almindelige mennesker” efterhĂĄnden, og hvem vil mon tage imod “tilbudet” om bevæbning? Hmm. Denne her udtalelse kan skade bĂĄde dig og dit parti ubodeligt. Den vil blive udlagt som svag dømmekraft overalt. Og til hvad gavn? Vi er ikke i nærheden af, at den slags løsninger er realistiske. Hvis vi var SĂ… beredte, som dit forslag forudsætter, ville vi have en helt anden type problemer end dem, vi har. Det turde være soleklart.

Så hvorfor blamere sig? Og det parti, du repræsenterer?

– – –

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Morten - - -

Kære Morten

Jeg taler om en fremtidig situation, hvor vi ikke er endnu. Men hvor Israel har været i årtier.

I Israel har titusindvis af reservister, hjemmeværnsfolk o.s.v. våben udleveret, eller anskaffet dem privat, og i flere tilfælde brugt dem med held til at stoppe terrorangreb. I Schweiz har reservister også våben i hjemmet. Så der er ikke noget ekstremistisk ved min fremtidsvision, som forhåbentlig ikke bliver aktuel her. Men i Nairobi ville det måske have reduceret katastrofen.

mvh

Prudentius
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Er vi der ikke endnu, så er vi tæt på.

At lade befolkningen forsvare sig selv er det mindste politikerne kan gøre efter de har ødelagt tilliden og sikkerheden.

Jeg er virkelig ikke tilhænger af den amerikanske model, men den er bedre end at få stukket øjnene ud og hjælpeløs blive hængt til tørre i et supermarked af pligttro muslimer, som vi netop har set det ske i Kenya.

Alle mainstream partierne har valget mellem orden og masseindvandring/multikultur. De vælger fortsat det sidste.

Morten - - -
10 years ago

Som muslimerne selv siger: Hvis vi skulle gĂĄ og tage afstand fra hvert eneste angreb i Allahs navn, kunne vi jo ikke bestille andet.

– – –

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x