28
sep
Seneste opdatering: 28/9-13 kl. 1956
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Historie nr.2 efter Nairobi er mere end almindeligt tankevækkende. Russerne har forbudt en ny koranoveræsttelse fordi den strider imod deres ektremismelove fra 2002. Koranen er voldsomt optaget af sex og vold, men også som Firoozeh Bazrafkan har talt op – af vantro og hvilken skæbne de skal have. Ordet ‘vantro’ forekommer 347 gange (!) Forbudet mødes fra muslimsk side med trusler om – nå ja, vold. Russian Muslim clerics warn of unrest over ban of translation of Koran Hvor mange danske love strider koranen imod? Pikant tankeeksperiment for jurister som de kan lege med ind imellem 266b sagerne.

Interview med den racismedømte kunstner Firoozeh Bazrafkan

Den store bagedyst er lige slut på DR1. I sit hjem i Aarhus sidder billedkunstneren Firoozeh Bazrafkan og nyder en smøg og et enkelt glas rødvin. Roen omkring hende virker en smule paradoksal, taget i betragtning at hun dagen før blev dømt for racisme i Vestre Landsret og siden har modtaget den ene verbale tilsvining efter den anden på nettet fra folk, der er rasende over hendes kunst og ikke kan adskille den fra hende. Alene i én debat på Facebook er der på et døgn kommet over 700 kommentarer til dommen over den 31-årige kunstner. Det virker skræmmende på én, der normalt kun på sin Facebook får bulletiner om, hvad folk har spist til frokost, og hvordan det går med børnenes ballettimer…….Weekendavisen: Kompromisløs udspringer (artiklen er kun online i kortere tid)

Vilks: Danmark är ett forlorad land”

Underholdende interview om kvinder og kunst og frihed – de første 13 minutter.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ja, så er det da sandelig “helt genialt”, at de naive, uvidende, virkelighedsfjerne og dybt uansvarlige svenske politikere har importeret 100.000-vis af komplet uintegrerbare muslimer, der jo netop ser omskæring som en umistelig del af deres “kultur” og religion. Det skal nok blive “underholdende” at følge … Ombudsmand vil forbyde omskæring i Sverige http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE6020427/ombudsmand-vil-forbyde-omskaering-i-sverige/ Børnenes ombudsmand i Sverige opfordrer til, at det bliver forbudt at omskære børn. Europa 28.09.13 kl. 15:30 Ombudsmanden for børn i Sverige vil have indført et forbud mod omskæring af børn i landet. Det er en praksis, skriver ombudsmand Fredrik Malmberg i et indlæg i avisen… Read more »

Peter Andersen
8 years ago

Her var da en idé til den røde regering – eller den kommende. Lad dog alle vores arbejdsløse jurister dissekerer koranen, éen gang for alle, og se om den overhovedet holder i byretten. Dert skal ikke, som Khader ellers anfører, være op til muslimerne selv at tolke eller reformerer deres egne tekster længere. Det kommer de aldrig nogen steder med, og for øvrigt er det vores liv, der står på spil. Lad os selv starte med at lave en fortolkning af dens indhold – og pille de ting ud der strider mod vores opfattelser. Det kunne starte en seriøs samfundsdebat… Read more »

JensA
JensA
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Der er bare det problem, at hvis du ikke er muslim, vil Allah blænde dine øjne, så du ikke kan se hvad der står i Koranen (ifølge Ellen Wulff’s danske oversættelse).
Da jeg ikke er muslim, vil jeg gerne dementere ovenstående.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  JensA

90 procent af dem der tror på det der står i koranen kan ikke læse. Og vi andre bliver forblændet? Dvs. et evt. forbud rammer kun en lille minoritet…

Prudentius
8 years ago

Putin-regimet har længe med held gjort det mange eurokater har våde drømme om, nemlig at benytte enorme mængder af muslimer til usselt lønnet arbejde (hvis overhovedet lønnet i nogle tilfælde) (præcis iøvrigt som Saudi Arabien og emiraterne) og samtidig holde deres islamiske tendenser på et absolut minimum. Der er imidlertid sørget for at træerne ikke vokser ind i himlen og jeg spår derfor Putin og hans efterfølgere stadigt større besvær med at få korthuset til at blive stående. Det tjetjenske “eventyr” kan meget vel vise sig en forsmag på hvad der venter russerne i lårtykke stråler bare et par årtier… Read more »

PFEP
PFEP
8 years ago
Reply to  Prudentius

Jag tror ryssarna kan simma lugnt ett bra tag, visar de inhemska muslimer oroande tendenser, kommer nog “Björnen” att tillgripa deportationer, ett sätt att lösa problem på man kan i Ryssland sen gammalt…

Prudentius
8 years ago
Reply to  PFEP

Og deportation er et meget humant værktøj (og dermed at foretrække), der utvivlsomt kan benyttes med stor succes. Hvis man ellers har viljen.

Dog kan det, efterhånden som den demografiske balance skifter, hurtigt udvikle sig til en strid om hvem det er der skal sættes på toget eller flyveren.

Så vidt jeg husker var der for ikke så længe siden en “ny-svensk” kvinde, som offentligt gav udtryk for sit ønske om Sverige Demokraternes snarlige afrejse fra Sverige.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

“…det mange eurokrater har våde drømme om, nemlig at benytte enorme mængder af muslimer til usselt lønnet arbejde…” Og i det eventuelle fravær af efterspørgsel på tungindustrielle slavearbejdere, så i det mindste anvende dem, som rambuk mod de historiske nationer, der ved deres import kan splintres etnisk og kulturelt og således bedre underlægges kleptokratisk topstyring. Dertil selvfølgelig også, at knuse de eksisterende sociale systemer, der vedvarende holder lønninger og pensioner oppe på et modbydeligt højt niveau og vidner om en ækel folkelig solidaritet og organisk national kontinuitet. Grisse fy og Puh-bad, af med det! Godt venstrefløjen har druknet sig selv… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  PFEP

PFEP, du har fuldstændig ret. Russerne har århundreder af erfaring med at håndtere islam, muslimske invasioner og diverse jihad-opstande. I Europa er erfaringerne om islams invaderende, voldelige og samfundsødelæggende væsen stort set glemt siden 1720, hvor islam med våbenmagt blev smidt af størstedelen af Sydeuropa, hvorefter tilbagetrængningen fortsatte, fortrinsvis anført af russerne. At russerne nu vil stække en oversættelse af Allahs “hellige” budskab, en mellemøstlig forbrydermanual formidlet telepatisk til en mand, som ville være blevet henrettet for sine forbrydelser i enhver retsstat, er ganske fornuftigt og en pæn måde at forklare “de troende” af en totalitær ideologi, at her til… Read more »

Hiawatha
Hiawatha
8 years ago
Reply to  T. Snorrason

Yes .. russerne har vist vejen frem. Tak for det!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x