2
okt
Seneste opdatering: 2/10-13 kl. 2204
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

In his speech to the UN General Assembly on Tuesday, Israeli prime minister Binyamin Netanyahu provided a dose of much-needed realism and clarity on the Iranian nuclear issue.Iranian cyber warfare commander shot dead in suspected assassination.

National Brotherhood Week

Oh, the Protestants hate the Catholics, And the Catholics hate the Protestants, And the Hindus hate the Muslims, And everybody hates the Jews.

I Sverige har det været foreslået at gøre Midsommer til Mångkulturens Dag. Det er stadiet inden National Brotherhood Week, som er stadiet inden den kroniske fredsproces. Kærlighedssangen følger med gratis.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Netanyahu at UN: ‘Stop Iran —- or We Will’”

Endelig fornuftig tale om Iran!! Well done, Prime Minister!

Jørgen Duus
Jørgen Duus
8 years ago

I følge Mona Sahlin er der intet, der kan betegnes som svensk, når man altså lige ser bort fra midsommer og andre “mærkelige” ting. Men selv det, kan åbenbart være for meget, for nu vil man altså udslette den allersidste rest af noget svensk i Sverige.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Multi-kulti-hyggen breder sig nu for alvor i vore fængsler 🙁 Skal vi mon gætte på, at PK-overvatnissen Morten Bødskov nok ikke har tænkt sig så meget som at løfte en finger angående denne trussel? Fængslede muslimer skal have brev fra ekstreme islamister http://www.bt.dk/danmark/faengslede-muslimer-skal-have-brev-fra-ekstreme-islamister Af Simon Bendtsen, Mette Dahlgaard og Kasper Krogh (BNB) Onsdag den 2. oktober 2013, 23:13 Den danske salafist-gruppe, Kaldet til Islam, vil skrive til muslimske indsatte i danske fængsler og »påminde dem om Allah«. Gruppens leder er netop blevet meldt dræbt i Syrien, kæmpende for al-Qaeda. Den radikale danske islamist-gruppe »Kaldet til Islam«, som var ledet af… Read more »

Nielsen
Nielsen
8 years ago

Go Bibi go go
Længe leve Israel

Eyvind Dk
8 years ago

Tak, er kun et fattigt ord, når det kommer til Tom Lerhers sange – et sandt fyrtårn.
En anden med talent af samme gigantiske størrelse er Shel Silverstein(R.I.P.).
Hold da fast hvor jeg nød dem.
Tror jeg vil bruge resten af min aften med at Youtube de herrer!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x