8
okt
Seneste opdatering: 8/10-13 kl. 2016
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Erik Björkman

Såhär kan det gå när man är på väg hem från stan en torsdag kväll (skulle hoppa in i taxi, inte ens gå hem).Helt oprocoverat och jag har aldrig sett gärningmannen förut. Det jag vill framhäva men denna posten är inte att det är synd om mig på något sätt för jag kommer att läka ihop så småningom, men däremot vart är vårat samhälle på väg? Vad är det som händer? Jag hade ätit på mygyros och får en riktig snyting så jag åker och slog bakhuvud i asfalten strax utanför mygyros av en helt okänd person som bara verkar vara ute efter att bråka.Sedan fick jag ca ytterligare 7 slag i ansiktet av samma person.

Men det jag undrar och som alla bör tänka på är vad ar hänt dom senaste åren? Varför är alting så mycket råare nu?Jag vet att jag blev misshandlad för att jag ser typiskt svensk ut. Det känns hemskt att skriva men någon gång måste man vara ärlig. Tycker ni inte om det så skriv varför och motivera. Jag kan inte skriva ut hela historian här eller har tid just nå då jag har en hhjärnskakning. Det ända jag hörde var någon som ropade “Svenne djävel”. Jag brydde mig inte om det utan gick mot taxin och sedan ligger och ner i asfalten då jag var helt ofärbered på att något skulle hända. Sedan fick jag ca 7 slag till rakt i ansiktet.

Erik Björkman, 22 år, Sverigedemokrat i Uppsala, blev umotiveret overfaldet i Uppsala for en måned siden af en afrikaner. Den 6 oktober døde han, formentligt af et overset akut subduralhematom. Politiet behandlede ikke overfaldet som en hadforbrydelse, svenske medier har ikke omtalt dødsmishandlingen med et eneste ord. En liste opregner 95 direkte svenske dødsofre for indvandringen, det virkelige tal er meget højere: Ofre for trafikulykker, selvmord efter voldtægt, for ikke at tale om indvandreres indbyrdes myrderier. I Gøteborg alene har der i år været 47 skyderier med otte dødsofre. Der er 86.000 ofre for ‘grov misshandel i Sverige om året, i vid udstrækning svenskere, som er  ofre for tilvandrede voldsmænd.

Jeg plejer at springe svensk kriminalitet over, den er for omfattende for ét menneske, men der har været undtagelser: Erick Mushitu Mwinkeus mord på Tommy Lundén og Ephrem Tadele Yohannes mord på Elin Krantz er ikoniske drabssager, som udstiller politikernes forræderi i renkultur. Erik Björkman føjer sig til en statistik, som er én lang anklage mod svenske politikere og journalister. Fra deres grav anklager de døde dem, og vé dem, hvis de overlevende finder på at drage dem til ansvar. Jeg afventer identiteten på morderen og om svensk politi vil forfølge drabet. Det ser ikke lovende ud. En ven af den dræbte skriver på Flashback:

Polisen och rättsläkaren har inte avfärdat att han fick en hjärnblödning men de verkar inte heller gå ut med något om det. Det ser riktigt illa ut från polisens sida.

Jag kände Erik. Gjorde du det?

Polisen påträffade inte tecken på yttre våld vare sig i eller vid Eriks lägenhet mot Erik, det stod klart från början (tydligen hittade grannen TP Erik?) och det visade obduktionen idag också. Men man rubricerade det ändå som mord till en början (förmodligen på grund av den mediala och “virala” uppmärksamheten) för att kunna göra en obduktion. Jag förstår det som att rubriceringen har ändrats nu. För att vara extra tydlig: man trodde inte att det var ett direkt mord så tillvida att någon kommit hem till honom och slagit ihjäl honom men rent utredningstekniskt klassades det som det för att kunna göra obduktion och rättsmedicinsk undersökning.

Det är förundersökningssekretess både under pågående förundersökning och när en förundersökning läggs ner och inte leder till åtal. Erik försökte få ut förundersökningsprotokollet både under förundersökning och efter att förundersökningen lades ner. Men de avslog det, både när han inkom skriftligt och muntligt. Han hade också kontakt med förundersökningsledaren och försökte få reda på vad polisen gjort i hans fall men de ville inte ge honom någon information eller säga om de hade förhört vittnen. Jag är inte helt säker på detaljerna om vittnena men det var vad Erik sa. Det är inget som har hittats på utan något som Erik själv sa upprepade gånger.

Du är uppenbarligen inte någon som vet hur det ser ut på Akademiska. Det är ofta lex Maria-anmälningar. Akademiska har de längsta köerna av alla landsting och sjukhus i hela landet. Det är en ganska stor bedrift det. Åtta timmar på akuten är ingen ovanlighet. Man tar bort avdelningar, personal och resurser hela tiden och går ändå back ekonomiskt. Alla Uppsalabor vet att man kan råka riktigt illa ut på Akademiska. Självklart kan man få mycket bra vård också om man har tur. Men det här verkar vara ett extremfall att de inte upptäckt Eriks hjärnskador utan behandlat honom väldigt illa.

Att vinkla det till att OM det var självmord så var det självklart OCKSÅ pga misshandeln är ju det ynkligaste man sett. Du träffade inte Erik innan han dog och efter misshandeln, han var helt förändrad, han var rädd att hans liv var förstört och att han hade fått permanenta hjärnskador. Han kunde varken äta eller dricka normalt, han hade ont av dagsljus och höga ljud, hans motorik var förändrad med mera, etc osv.

Det är klart att Erik försökte hålla uppe ett sken av att saker och ting var bättre än vad de var, han försökte få fast det fanskap som slog nästan ihjäl honom. Han hade kontakt med nära och anhöriga och fick besök när han orkade med det men han blev allt sämre med veckorna som gick och fick allt mer ont i huvudet. Fick uppsöka privatvård eftersom Akademiska struntade i honom.

Om du säger att det inte beror på den brutala misshandeln av honom vet du helt enkelt inte vad du pratar om. Nu vet vi inte exakt dödsorsak men om det var så att han tog sitt liv var helt klart misshandeln en högst bidragande orsak, Erik befarade att hans liv var förstört.

Det är flera idioter och fega kräk i den här tråden som inte kände Erik och inte vet något om vad som hände. Det påstås att Erik var psykiskt labil, att han var en rasist som provocerade och en massa annat skitsnack och lögner. Därför är det vår plikt att vi som kände Erik och vet detaljer kring det hela skriver sanningen.

På andra håll på nätet (även i den här tråden) är det vissa som är helt öppet glada över Eriks död, folk som inte kände honom så klart men som hatar sverigedemokrater. Det är så vidrigt, hoppas alla ni jävlar brinner i helvetet.

Jag uppmanar alla som skriver något om det här att visa respekt för Erik och hans minne och hans familj och anhöriga. Skriv inte en massa lögner och skitsnack.

Erik var en väldigt lugn, snäll och god person som inte tog till våld och som inte provocerade folk. Han hade fått ta mycket skit för sitt politiska engagemang men valde ändå att hålla tyst om det. ALLA som verkligen kände Erik kan vittna om att han var en genomtrevlig person och inte någon bråkstake eller dylikt.

Angående mediciner berättade Erik att han fick tunga mediciner för att klara av huvudvärken och smärtorna. Jag vet inte om det var det han syftade på när han skrev på Facebook eller om han också tog annan medicin.

Polisens obduktion idag sprider bara en massa rökridåer. Ingen har misstänkt att någon har kommit hem till Erik och slagit ihjäl honom (även om Erik själv var livrädd för att få ett slag mot huvudet till efter misshandeln och dö av det, det var han väldigt tydlig om).

Det man vill veta här är exakt dödsorsak. Polisen och rättsläkaren har inte avfärdat att han fick en hjärnblödning men de verkar inte heller gå ut med något om det. Det ser riktigt illa ut från polisens sida.

Som det är nu kommer det här fallet bara att begravas. Polisen vill inte ha en 22-årings död på sitt samvete. Ni kan kalla mig konspiratorisk men det ser riktigt illa ut. Hoppas verkligen att polisen och rättsmedicin inte släpper det här fallet utan fortsätter och kommer fram till dödsorsaken för att få slut på alla spekulationer.

Björkmans familie skriver:

Ta inn hele skjermen 08.10.2013 175706

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kuffarten
Kuffarten
8 years ago

Shame on you, Sweden! Er Sverige overhovedet at regne for et demokrati længere, for denne mørklægning af alvorlige saker, umotiverte overfall og volltekter av tusindvis av svenske kvinner (det højste antal volltekter i Vesten, siges det) tyder på, at Reinfelt har innført en form for sensur, hvor sannheten om de farlige innvandrere IKKE må komme til offentlighetens kjennskap! Han er jo nermest å sammenlikne med en diktator, denne svake og – overfor muhammedanere – bløtsøtne Reinfelt. Hvorfor finner svenskene sig i dette? Det er mig en gåte. Hvorfor spør svenske medier ikke, hvorfor man bare tar inn hundredetusinder av kriminelle… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Det är så förskräckligt så man har inte ord. Var håller alla svenska journalister hus? När dylika saker händer i andra länder kan det skrivas och rapporteras i varenda nyhetsutsändning men när samma sak händer i Sverige är det knäpptyst. Är det skamkänslor, samvetet som drabbat journalisterna? Gnager det dåliga samvetet i vetskapen att de medverkar till våldet mot svenskar genom sin vinklade, snedvridna och lögnaktiga rapportering i sin beskrivning av svenskar? Okväden haglar från medierna praktiskt taget varje dag, alla, om hur förfärliga svenskarna är. I synnerhet mot invandrare. Medierna försitter inte en chans att leta upp de mest… Read more »

Prudentius
8 years ago

“Det ser riktigt illa ut från polisens sida.”

Tja, den multikulturelle stat operere primært indenfor anti-racismens dogmatik, en race-baseret marxisme, hvor kun europæere kan være rigtig skyldige. For alvor at “opklare” multikulturens konsekvenser (omfattende og omsiggribende overgreb på de indfødte befolkninger) forbliver derfor logisk umuligt og ideologisk forbudt. Altså så længe det multikulturelle regime sidder på magten.

Spørgsmålet er så hvor længe det gør det. Et spørgsmål hvis besvarelse er tæt forbundet med hvor længe endnu svenskere og andre indfødte vest-europæere beholder tilliden til myndigheder der ikke kan/vil beskytte dem.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

Og tilliden til politiske partier, som ikke varetager vores grundlæggende interesser.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x