10
okt
Seneste opdatering: 11/10-13 kl. 1303
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“De er intellektuelt og moralsk mindreværdige og det er derfor Helvede overvejende er befolket af kvinder”, siger Muhammed, men så tager David Wood jo det hele ‘ude af kontekst.’ »Kvinder er dumme«, måske tænkte profeten specielt på svenske feminister og multikulturalister? Måske er de så dumme, at de skulle skamme sig:

Det är inte så lite Indien över Sverige. Sex tonårskillar har upprepade samlag med en 15-årig flicka mot hennes vilja i ett mörkt, låst rum. I tingsrätten fälls de för gruppvåldtäkt. I hovrätten frias de helt.Ibland skäms man för att vara svensk. Kanske är det här ämnet lite för allvarligt för att raljera med men det ligger nära till hands när man följer den våg av avsky och uppgivenhet som kommit efter den uppmärksammade friande domen. Klyftan är nu bottenlös och oöverbryggbar mellan vanligt folks rättsuppfattning och lagen tolkad av juridikens främsta hjärnor

Vad är då skillnaden mot Sverige?I vårt välordnade land anmäldes enligt brottsförebyggande rådet förra året 6 203 fall av våldtäkt. Det är 17 stycken om dagen. Räknar man in det mörkertal som forskarna uppskattar till cirka 80 procent sker det 50 våldtäkter om dagen. I världens lyckligaste land, där cyklister måste ha hjälm och man får böta för att kasta papper på gatan. Visst är det svårt att begripa. Sverige har en starkare jämställdhetskultur än de flesta andra länder.

I Sverige kan sex killar köa upp och tvinga till sig samlag med en 15-åring och komma undan med det. Det gör Sverige till ett u-land när det gäller kvinnors rättsliga trygghet vid sexualbrott. Det tål att tänka på när vi överlägset blickar ut över Indien och resten av världen. Professor: Skäms för att vara svensk, Inte ens en procent av alla tjejer får uppleva att samhället straffar den som våldtagit dem.

Dramatisk ökning av antalet anmälda gruppvåldtäkter

Hvordan Klara Hradilova-Selin kan sige, at gruppevoldtægter er “meget sjældne”, når der var 553 i 2006, og ingen siden har villet undersøge en øgning, som på det tidspunkt havde været en firedobling på ti år, henligger noget i det dunkle. Helst ville Hradilova-Selin nok helt have været fri for at blive interviewet om emnet. Når hendes institution BRÅ ikke finder en firedobling af en kriminalitet på så kort tid påfaldende og undersøgelse værd, er der ikke meget forebyggelse at hente fra deres side. I verdens “starkeste jämställdhetskultur” bliver der måske nu gruppevoldtaget 6-7-800 kvinder, ingen gider forske i det og ingen bliver dømt. Ofrene får en bar feministrøv at trutte i, husk det næste gang Drude Dahlerup skriver forelsket om den enestående svenske ligestilling i Politiken.

Gruppvåldtäkter är mycket ovanliga. Men exakt hur det ser ut vet vi inte, varken om dagens situation eller utvecklingen de senaste åren. År 2008 kom en rapport från Brottsförebyggande rådet (Brå), Våldtäkt mot personer 15 år och äldre, för åren 1995–2006. Där framkommer att anmälningarna om ”våldtäkter med fler gärningspersoner” har ökat kraftigt sedan 1990-talet. År 1995 skattade Brå att det hade anmälts 116 fall, vilket ökat till 553 fall år 2006. En fyrfaldig ökning av anmälningarna på drygt tio år. Studien slutar med år 2006. Vad vet vi om omfattningen av gruppvåldtäkter efter 2006?

– Ingenting. Det har inte gjorts någon uppföljning än så länge, säger Klara Hradilova-Selin.

Av de misstänkta på 1990-talet var 10 procent inte folkbokförda i Sverige och 32 procent utrikes födda. Av de resterade 58 procenten svenskar hade en fjärdedel invandrarbakgrund, vilket enligt Brå tyder på en överrepresentation av invandrare. Vid gruppvåldtäkter med tre eller fler gärningsmän är andelen utrikes födda ännu högre: 39 procent…..Män som begår våldtäkt i grupp fälls mycket sällan. Vittnen saknas i regel och vid grova brott är beviskraven höga. De flesta anmälningar på 1990-talet, 74 procent, ledde inte ens till åtal. Forskning och framsteg.

13-årig snigskytte fra Aleppo: “Jeg har dræbt 32 mennesker”

Kinderscharfschütze der Islamisten in Syrien: „Ich habe 32 Menschen getötet, ich bin das gewöhnt“

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
8 years ago

Og hvem mon der har betalt og forsynet riflen?? USA?? Frankrig?? England?? Tyskland?? EU?? Saudi Arabien?? Qatar?? Tyrkiet?? De tre sidstnævnte ønsker selvfølgelig en sunni-islamisk stat i Syrien, styret af sharia og et springbræt for yderligere hellig krig. Det er ikke overraskende, alle tre er sunni-islamiske stater med appetit på sunni-islam og jihad. Men hvad med USA og de andre kumpaner?? Kan det siges at være i disse aktørers strenge egeninteresse, at forsyne den globale sunni-jihadbevægelse med våben og dollars til dens syriske slagmarker?? Og hvilken frugt har tidligere alliancer med sunni-jihadister båret?? Kan Lars Løkke i bagklogskabens klare lys… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Prudentius

Det billede, der tegner sig, synes at være, at USA, England og evt. Frankrig tror løsningen på radikal islam (Al Kaida) er, at få det Islamiske Broderskanb til magten, eller det er hvad Broderskabet har fået bildt diverse ind. Efter Syrien kommer turen i sidste ende også til Saudi Arabien og andre “USA-støtter”, hvad de vist er ved at indse efter Nordafrika. Hovedplanen er at destabilisere Mellemøsten ved at fjerne “diktaturer”, og lade det moderate “Broderskab” komme til, Tyrkiet i EU osv. Tilsyneladende er det en plan lagt allerede under Clinton, senere fulgt op af Bush og Obama, sidstnævnte antageligvis… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  T. Snorrason

Jeg er meget enig i din analyse af broderskabets partnerskab med Vesten. Det er for mig at se et utvivlsomt faktum. Og vi vil givetvis se Vesten presse på for at få dem tilbage til fadet i Egypten. Næppe med Morsi ved roret og måske også via et andet front-parti end det eksisterende, men stadig tilbage på tronen. Trods de vestlige eliters mange forkromede planer for alt muligt, Mellemøsten, multikulturen, osv. Så tror jeg mangel på kontrol, grundlæggende forståelse og overblik er de mest afgørende faktorer i det islamiske eventyr eliterne har begivet sig ud i. De begår gamle slidte… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Prudentius

I Europa må man formode, at flertallet, normalbefolkningen, de arbejdende, efterhånden vender sig mod de tidligere såkaldte arbejderpartier, idet disse ikke længere repræsenterer oprindelige interesser, men er overtaget af venstreorienterede flipproletarer og halvstuderede røvere, der tror sig intellektuelle, men alene er apparatniks, som reelt intet bidrager til samfundsøkonomien. Skatter samt et hav af uigennemsigtige afgifter betales reelt for 90% af de arbejdende klasser, og disse midler, som gennem en slags forsikringsprincip betaler for de såkaldte samfundsgoder i velfærdssamfundene, formøbles idag på alt andet end de, der betaler. Den norske olieformues forsvinden i et tomt hul, er et godt eksempel. Sveriges… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

“Om man vil kalde det et politisk opgør mellem demokrati og totalitarisme eller religionskrig er et et fedt, resultatet er det samme, et voldeligt opgør af dimensioner.”

Præcis! Når jihad-bevægelsen bliver stærk nok til at udfordre Vestens interesser, og ikke længere tjener som deres redskab, kommer der et opgør. Dagens modige demokratiske frihedskæmpere, som vi bare må støtte med våben og dollars, er morgendagens onde nedrige ekstremister, hvis blotte eksistens er et brud på hele klodens menneskerettigheder.

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
8 years ago

Helt rätt ni bör skämmas för vad ni har gjort med mitt en gång fina hemland. Det blir mer och mer likt en “banana republic” för varje dag.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x