10
okt
Seneste opdatering: 10/10-13 kl. 2201
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Do we really need more Somali immigration? Aside from incidents like Westgate in which Somali terrorists kill non-Muslims, according to the World Health Organization, most of the country is insane. That may explain some things.

Somalia has one of the world’s highest rates of mental illness with one in three people affected, according to the World Health Organisation (WHO).The cause is Somali Muslim violence. And drugs. After the war, he believes the second biggest contributor to mental health issues is the widely used stimulant khat. The plant, which is chewed for its euphoric effects, has been linked to psychosis and depression. World Health Organization: 1 in 3 Somalis are Insane

Daniel Greenfield strammer den ved at kalde depressioner for ‘sindssyge’, ingen psykiater ville gøre det, men ellers er Somalias fuldstændige, universelle katastrofe tankevækkende for dem, der endnu ikke har opdaget den. Oven i traumer, misbrug og sindslidelser kommer skader af kusinægteskaber og en gennemsnitsintelligens så lav, at en middelbegavet somailer befinder sig på grænsen til sinkestadiet i Norden. Ingen har kort sagt dårligere odds for nogensinde at komme andre lande til gavn, end netop somaliere. Tilsæt godt med Kalashnikovs og et ordentligt skvæt islam, og du begynder at ane dybden af den sump, dine politikere vil trække dig ned i.

Sverige indtog i 2012 tog 3. 801 somaliere og hidtil i 2013 2. 861. Det er virkelig barmhjertigt, undtagen over for unge, opvoksende svenskere, der skal bære byrden. Der skønnes at være i al fald 60.000 somaliere i Sverige, de bundpræsterer på alle parametre, og man skal være svensk politiker eller lide af patologisk godhed, for ikke at kunne forstå årsagerne.

P1’s Tom Carstensen på Tommy Robinsons pressemøde

Som altid interessant fordi Carstensen ved mere om EDL end måske nogen anden journalist i Norden, og forholder sig strengt sagligt til emnet. Formentlig af samme grund spekulerer han heller ikke i nogle af de omstændigheder ved afgangen, som klinger falsk. Resten af journalistikken repræsenteres snarere af den pinagtige Karl Smart på Orientering, som indleder og slutter indslaget. Lutter form, nul indhold. Han hedder enten Esben Kjær eller Thomas Alling Carstensen, og falder virkelig i ét med DR’s sædvanlige poltiske tapet. Masser af selvfede, tomme kalorier med nul smag.English Defence League-ledere forlader den højreorienterede gruppe (Lars Hedegaard: The education of Tommy and Kevin. GoV: Between a Rock and a Hard Place: Early this morning I learned from a source close to Tommy Robinson that there is indeed more to his new situation than meets the eye.)

French journalist prosecuted for insulting Islam

A French journalist is facing a criminal trial under the country’s strict press laws for remarks made during a radio debate about the influence of Islam. Ivan Rioufol, 61, believes the way he is being treated is an example of how writers are criminalised when the state is able to control the media. He was summoned to court under strict press laws which date back to the 19th Century following a complaint from a pressure group called the Collective Against Islamophobia in France (CCIF).

‘In seeking to undermine liberty of expression, a sacred principle of our civilisation, the Collective against Islamophobia in France (CCIF) takes the risk of appearing like a menace to democracy,’ said Mr Rioufol.

‘This is essentially what I hope to be able to explain in court, because I will have to appear in a few months before the 17th Criminal Court in Paris.’ Mr Rioufol, who has written for Le Figaro newspaper for almost 28 years, made some allegedly defamatory remarks on November 15th 2012 during an RTL radio programme called ‘We Reshape the World.’ French journalist is prosecuted under 19th century press law for questioning Islam during a radio debate (Catalonia: Two and a half years in prison for internet “statements that rejected immigration and multiculturalism”.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
8 years ago

Nu kan jeg se at Snaphanen linker til en artikel hos Avpixlat omkring somaliere.

Husker selv et andet indlæg på Avpixlat omkring samme emne:

http://avpixlat.info/2012/10/19/migrationsverket-informerar-infor-den-forestaende-somaliska-anstormningen/

Poul Berg var så venlig at oversætte teksten til dansk, som jeg så bragte på Hodja:

http://hodja.wordpress.com/2012/10/21/information-om-somaliere/#comments

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x