11
okt
Seneste opdatering: 12/10-13 kl. 0019
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

tommy

Under attack in town, American film crew got it on camera. Good punch to be fair! America will see first hand…. Beds police just called me to give me crime reference number for racially aggravated attack…..Found out who he is all ready

Tommy Robinson, real name Stephen Lennon, was filming a documentary in Chapel Street when he was allegedly attacked by three men at about 4.30pm. A passerby who did not wish to be named said she was sat in her car nearby when the incident happened.

She said: “Three men came out of the chicken shop and started shouting at Tommy and the film crew. Then they went for him and attacked him, they were hitting him and he was just trying to get away saying he didn’t want a fight.

“Everybody was just trying to get out of the way. It was a bit crazy. I was trying to move my car, I thought ‘oh my god’ there’s kids about. I know a lot of people don’t agree with what he stands for but no one should be attacked in the street.” Former EDL leader “attacked” in Luton while filming documentary

For os der har fulgt ham fra dag ét, har det aldrig været nogen hemmelighed, hvem der var voldelige ved EDL’s demonstrationer og endda ville foranstalte massakrer på dem. Der har været enkelte undtagelser, men de bekræfter kun reglen. Da jeg ikke har TV, måtte jeg se på Uriasposten hvad DR-vært Anja Bo ved om den sag, og det er ikke meget. Hvis jeg skulle gætte på, om historien om Tommy Robinson er ved at slutte eller begynde, ville jeg gætte på det sidste, hvis han overlever længe nok, altså. Jeg ville læse op på ham, hvis jeg var Anja Bo, det vi hører om ham i øjeblikket, er højst den halve historie.

NRK: Organisert kriminalitet i Södertälje

Södertälje er en vanlig svensk by, men ikke helt vanlig – for byen er gjennomsyret av organisert kriminalitet – både kirkefolk og politikere lar seg kjøpe. Kan det også skje i Norge? NRK EKKO, 10.10. 2013 lang reportage på 36 minutter.

Mangfoldighedens vandstand stiger

Nu har den nået “højhusene” på Bellahøj, det socialdemokratisk prestigebyggeri fra 1950’erne, det højstbeliggende sted i Københavns Kommune. Jeg husker det fra tresserne, da der boede arkitekter og jurister, frisinde, velstillede akademikere, som muligvis selv har stemt for en udvikling, som nu rammer dem 30 år forskudt i tid fra steder som Albertslund og Ishøj. Surt show, sosser, Frank Jensens forsikringer er alt, hvad I har at håbe på. 31 % af Københavns skoleelever er såkaldt “to-sprogede”. Fremtiden er skrevet på væggen, og den staves Tingbjerg. Protester over det passerede havde sidste salgsdag for tyve år siden.

»Vi er mange ressourcestærke folk herude, der føler, at vi bliver snydt. For vi har taget os godt af vores ejendomme, men nu kommer der en masse utilpassede mennesker hertil,« fortæller Ulla Lauritsen, der har boet på Bellahøj siden 1962, da hun og hendes nu afdøde mand flyttede ind.

»Jeg er ligeglad med, om de er sorte eller grønne. Jeg kalder dem utilpassede.For det har ikke noget at gøre med racisme, som jeg altså ikke vil beskyldes for. Der er tale om mennesker, der ikke passer på tingene, så det ligner en svinesti,« forklarer hun.

Ulla Lauritsen er 76 år, hun taler et gammelt københavnsk, man ikke støder på så tit inde i byen. Trods sin alder arbejder hun stadig fuldtid som idrætslærer. Hun går op ad trappen til sin lejlighed på niende hver dag. Elevatoren virker ikke. En konstant stigende sum af småting giver hende et stadig stærkere indtryk af forfald. Ukrudt bryder op mellem fliserne. Plasticposer flyder i buskene. [..]

»Inden for de sidste fire-fem år har det taget gevaldigt fart. Og især inden for det sidste år, nærmest dag for dag er det blevet værre.« Der er kommet mange nye socialt belastede beboere til kvarteret. Lauritsen og flere andre beboere i afdelingen mener, det skyldes kommunens anvisninger. Deres største frygt er, at området ender som Tingbjerg. Ifølge hende vil det være et skridt i denne retning, hvis man gennemfører en større renovering i husene. …Men Ulla Lauritsen og flere andre frygter en katastrofe.

I aulaen på den smukke, røde Bellahøj Skole er der stuvende fuldt. Fremmødet er på omkring 100 mennesker. I kommunalpolitisk målestok er det noget nær astronomisk. Gennemsnitsalderen er cirka 70. Etniciteten er dansk. En kvinde ved siden af mig fortæller skrækhistorier om de nye tilflyttere.»Det er en form for social dumping,« siger hun. Sceneriet minder om de oprørte beboermøder på Vestegnen i 1980erne. Vi er blot 30 år længere fremme i tiden. Beboerne er cirka 30 år ældre. Og målt på påklædning og omgangsform ser de også ud til at være omkring 30 procent rigere.Bye bye Bellahøj, Weekendavisen | 11.10.2013

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
Erling
8 years ago

Rigtig god artikel fra Weekendavisen, journalistik af den gamle skole. En fin detalje:

Næsten alle partier har taget imod invitationen. Selveste overborgmester Frank Jensen er dukket op. Ingen har dog hørt fra De Radikale.

Prudentius
8 years ago

“Mangfoldighedens vandstand stiger”

Utrolig god titel.

Det er et brutalt “back to basics” med den multikulturelle deroute. I manglen på folkeligt sammenhold og nationalt forsvar er der dømt Fluernes herre II. Det sen-moderne post-borgerlige Vesten er i hurtigt forfald, så hurtigt at politikerne tydeligvis ikke ved hvad de skal gøre. Og de er virkeligheden ansat til at implementere forfaldet, at standse det ville være et oprør mod konventionerne og det europæiske projekt, et forræderi imod alt hvad de har svoret huld og troskab.

Det pibler igennem fundamentet.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

On a more positive note, er det imidlertid også værd at bemærke at den humanitære fromhed, de hellige hensigters tyrani, menneskerettens teokrati er grundigt gennemrådnet. Mørt og skørt, parat til at blive kastet på ilden.

Det åbner rum for en livsnødvendig realisme.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x