19
okt
Seneste opdatering: 20/10-13 kl. 0352
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

cepos 19.10.2013 148

Berlingske Tidendes forside idag. Det lover jo ikke godt for blodblandingen og den mangfoldige genpulje. Jeg ved ikke, hvad der går af nydelighedsavisen, men jeg hører i dag at socialdemokraten Anne Knudsen ikke længere er chefredaktør. Den almindelige danskers vurdering af ægteskaber med muslimer, må være mere erfaringsbaseret end induceret af journalister. Jeg ville selv fraråde mit afkom i maleriske vendinger, jeg har set for mange komme til skade og endda miste livet, men jeg er ikke så hyklerisk og forvirret i hovedet, at jeg samtidigt stemmer på partier, der er ansvarlige for en multikultur, der ikke havde nogen demokratisk basis. De er ude af betragtning i al fremtid. Nu glæder jeg mig til den dag, hvor disse respektable mennesker opdager, at et kryds på stemmesedlen eksisterer for at kunne flyttes og fyre hidtil foretrukne politikere. De bekymrer sig om deres børn, men ikke om deres land. Det er åbenbart på for højt et abstraktionsniveau. Finske nyheder på svensk har gengivet undersøgelsen, svensk MSM naturligvis ikke.

Halvdelen af ikke-muslimske danskere er imod, at deres børn stifter familie med muslimer, viser en undersøgelse. De frygter især, at døtrene bliver undertrykt og børnebørnene omskåret, vurderer ekspert. Danskere er dog generelt imod svigerbørn, der har en anden baggrund end deres egen, lyder forklaringen. Forestil dig, at din søn eller datter kommer hjem og introducerer dig for sin kæreste, og at denne kæreste bekender sig til islam. Hvad vil du mene om det? Og hvad vil du mene, hvis de to valgte at få børn sammen? Helt ærligt?

Selv om man betragter sig selv som en tolerant person, der måske endda hylder multikulturalisme og diversitet, er der tilsyneladende klare grænser for, hvor tæt integrationen må komme på ens eget liv – grænsen lader til at gå ved familien. I hvert fald viser en TNS Gallup-undersøgelse, at hele 49 procent vil være imod, at deres børn stifter familie med en partner, der bekender sig til islam. Kun otte procent ville være »positive« eller »meget positive« over for dette. Nej tak til muslimske sviger- og børnebørn, Många danskar ställer sig negativa till tanken på muslimer som svärsöner eller barnbarn.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles Nielsen
Charles Nielsen
8 years ago

Et Nyt Chok: Teenagepiger er rejst til Syrien i krig Forældre vidste intet, men gennem en e-mail forklarede pigerne, at de ville hjælpe muslimer i Syrien. Forældrene til to norske teenagepiger frygter, at deres døtre på henholdsvis 16 og 19 år er rejst til Syrien for at hjælpe muslimer i borgerkrigen. Det skriver den norske nyhedsside vg.nett. Vi har fået information om, at pigerne er rejst til Tyrkiet. Observationer viser, at de opholder sig ved grænsen til Syrien, men vi ved ikke, om de er kommet ind i landet Nina Karstensen Bjørlo Kriminalchef i Asker og Bærum politidistrikt Familien, der… Read more »

Marit
Marit
8 years ago

Jeg vil henvise til Julia Caesars artikkel her for et par uker siden om dette “jihadmadrass-temaet”.

Disse stakkars, forkvaklede pikene vil med stor sannsynlighet ende opp som sex-slaver i Syria.
De blir omtalt i alle SMS i Norge, og etterlyst over Interpol.
Men her viser den norske dobbeltmoralen sin sanne karakter. Ca 100 gutter og unge menn er reist for å delta i jihad. DET er visst helt OK. Siden ingen etterlyser dem, eller bekymrer seg for deres skjebne.
Hvor er det blitt av den overordnede likestillingsideologien ? Er ikke alle like mye verdt likevel ?

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
8 years ago
Reply to  Marit

“Er ikke alle like mye verdt likevel ?”

Nej, selvfølgelig ikke. Selv de mest ekstreme politisk korrekte idioter fatter udemærket godt, at et par norske jenter er mere værd end 100 muslimske jihadpsykopater.

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  Marit

Anonymous & Hr. Naturli :

Beklager SÅ mye !

Det jeg skrev over her var meget misvisende ! Det kom ikke frem at de to pikene som har reist fra Norge til jihad i Syria, er somaliske. Eller “norsk-somaliske” som det heter på nytale. DET er en ganske vesentlig forskjell. Igjen, beklager feilen…

Charles Nielsen
Charles Nielsen
8 years ago

Dette har jeg taget et opgør med mine børn for længe siden. Tøsen var i pupertetsalderen, hun kunne og ville det hele, og dermed selv bestemme hvem hun ville komme sammen med osv osv. Jo Jo der var lagt i ovnen til aftensmaden, så vi var der alle fire. Jeg følte, at det var NU det skulle skrides til handling, Og der blev handlet: Hvis du kommer hjem med en Muslimsk abebat kommer du ud af mit Matrikel og det omgående. Mutter blandede sig: Det skulle jeg ikke bestemme, prøv og se sagde jeg. Sønnen holdt kæft. Det bliver som… Read more »

HH
HH
8 years ago

Det var en mycket gripande historia som Erik B-P lät oss ta del av. Stackars kvinna! Räcker det inte med missämjan som kan inträffa bland vanliga danskar och svenskar när det gäller familjeförhållanden`? Jag tänker inte bara på min egen enklare historia, men det jag sen hört av vänner… Nu talar jag alltså om precis helt vanliga etniska svenskar. Men som ett bud på posten kom raderna i Anatole Frances “Under almen”, där en filosof av facket samtalar med en abbé. Abbén skräder inte orden när han säger “Inget land klarar av mångfald. För att få enighet måste man utesluta… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
8 years ago

Uden “blandede ægteskaber” er integration ikke en mulighed. Og Islam ønsker ikke integration, derimod dominans. “Islam er som en ensrettet vej uden afkørsler. Har man først begivet sig ad den vej, er der ingen mulighed for at vende om, ingen mulighed for at reformere eller frasige sig troen, ingen mulighed for at søge andre løsninger og sandheder end de, der er foreskrevet i Shari’ahs evigt gyldige og uforanderlige love. Systemet er selvbekræftende og fuldstændigt lukket om sig selv. Islam er skabt af Muhammed med den hensigt, at det skal vare evigt og gælde alt.” (Fra en kronik i JP, februar… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Poul Højlund

Kan bara instämma. Mer teori förändrar och genererar ny kunskap. Tro har inte den förmågan. Mera tro genererar bara djupare tro och blir till fanatism.

Tim Pallis
Tim Pallis
8 years ago
Reply to  Poul Højlund

Din analyse er perfekt, det er den korteste og bedste jeg har læst i lang tid. Forøvrigt mangler der en vigtig oplysning i denne tråd, som har at gøre med islams misogyni. Det er tilladt muslimske familier at få en dansk svigerdatter, selv om hun ikke konverterer, men det er absolut forbudt at få en dansk svigersøn uden at han konverterer.

Poul Højlund
Poul Højlund
8 years ago
Reply to  Tim Pallis

Tak. Glæder mig ofte ved dine analyser. Systemet med en kufar svigerdatter er genialt; det plus konvertitter plus højt fødselstal plus rå vold sikrer, at det muslimske system vinder tilsidst. Med mindre vi lykkes med at standse udbredelsen.

Hele kronikken kan læses her: http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/debat/ECE3833642/kronik-demokrati-over-religion/

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Mariams forbudte kærlighed http://www.b.dk/nationalt/mariams-forbudte-kaerlighed Af Ulla Gunge og Therese Rekling 19. oktober 2013, 20:00 Det er ikke kun ikke-muslimer, der frabeder sig blandede ægteskaber. Modstanden går også den anden vej, og mange muslimske familier ser nødig en »dansk« svigersøn eller svigerdatter. Misbilligelsen får unge muslimer til at skjule deres danske kærester, som Mariam gjorde i halvandet år. …. »Jeg har altid været overbevist om, at det ikke kunne lade sig gøre at være sammen med en, der ikke var muslim. [!!!] Men i begyndelsen tænkte jeg bare, at jeg ville give det en chance. Jeg må jo bare prøve. Jeg… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Akkari: Islamistiske friskoler bremser integrationen Havde de prøvet – eller rettere vovet – at undersøge den modsatte problemstilling, så ville de have fået en 90-95 % Nej, hvis man ellers kan overføre resultaterne fra tilsvarende undersøgelser i andre lande til danske forhold – og det er der næppe grund til at formode, at man ikke kan – i hvert fald i de store træk. Sandsynligvis på grund af de nedenfor nævnte forhold – blandt meget andet … Hvorfor er det så ikke et problem? 😉 Akkari: Islamistiske friskoler bremser integrationen Af Lisbeth Quass, Berlingske Nyhedsbureau 20. oktober 2013, 01:20 Staten… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

LA vil holde øje med muslimske friskoler Af Rasmus Boserup, Berlingske Nyhedsbureau Søndag den 20. oktober 2013, 12:23 http://www.bt.dk/politik/la-vil-holde-oeje-med-muslimske-friskoler Man bør overveje et skærpet tilsyn med muslimske friskoler og teste eleverne for forståelse for samfund, demokrati og almen dannelse, mener LAs integrationsordfører efter opråb fra Ahmed Akkari og Lars Aslan Rasmussen. Flere muslimske friskoler er reelt islamistiske friskoler, som sætter islam over alt andet [!!!], skriver Lars Aslan Rasmussen, medlem af Københavns Borgerrepræsentation (S), og tidligere islam-prædikant, Ahmed Akkari, i et fælles debatindlæg i Politiken, hvor de kritiserer, at staten poster millioner af tilskudskroner i skolerne. Integrationsordfører Merete Riisager (LA)… Read more »

Erik Balle Povlsen
8 years ago

Min storesøster mødte en ægypter, i KBH, omtrent i lidt over begyndelsen af 70`erne. De blev gift, ved ikke engang hvordan, fik dem også et barn, en dreng. Manden var økonom af uddannelse og havde efter sigende en ret velhavende familie i Cairo samt brødre bosiddende i Canada og USA. I det hele taget syntes han som en sympatisk verdensmand. De flyttede til Jylland; til Silkeborg, til min mor på Mors for til sidst at flytte til Ålborg. Min mor blev vist aldrig helt vild med ham. Vi andre søskende forsøgte, ville det bedste, hjalp alt vi kunne, besøgte dem,… Read more »

LarsS
LarsS
8 years ago

Det var en intim og hjerteskærende beretning.

Skåning
Skåning
8 years ago

Men detta är ju en fullständigt naturlig MOT-reaktion. Svenskar eller danskar har i allmänhet ingenting emot etnisk blandning, men om motparten (alltså muslimer eller andra klankulturer) anser att våra söner inte är fullgoda för deras döttrar, så varför skulle vi acceptera deras söner som pojkvänner till våra döttrar? Denna dubbelmoral kommer i alla fall aldrig jag acceptera. Själv sitter jag i den underliga sitsen att jag har barn med en liberal “muslimsk” kvinna (från islams periferi), och jag kommer alltid att acceptera om mitt barn skapar förhållande med en genuint liberal muslim. Men jag kommer aldrig att acceptera att min… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/hadelselagar-maste-avskaffas-nu_6079977.svd

http://www.dagen.se/nyheter/evangeliska-alliansen-pakistan-maste-andra-hadelselagar/

Här några länkar om blasfemi som jag tycker är viktigt att lägga till debatten. Hur ser det ut i världen och vad säger FN? Religioner som islam har inga landsgränser. Muslimer är mer solidariska till sin religion än till landet de bor i.

ny kommentator
ny kommentator
8 years ago

Når jeg ser denne slags “meningsmålinger”… Mangler der altid den anden “vinkel”… HVOR MANGE (danske) MUSLIMER… Ønsker kristne som deres sviger/børnebørn…? Første gang jeg stiftede kendskab til denne slags målinger, var for ca. 4 år siden, hvor Berlingeren berettede at 18% af danske unge og 68% af muslimske unge.. Havde antisemitiske fordomme…. Videregivet blev i DR og andre medier, kun tallet på de 18% Altså de danske unges antisematisme… Ikke den MASSIVE muslimske Antisemitisme… Den virkelige historie idag, ville være de 99% muslimske forældre der ikke ønsker at deres sviger/børnebørn bliver KRISTNE… MEN DET ER ÅBENBART IKKE EN NYHED DER… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  ny kommentator

Du har helt rätt. Jag känner faktiskt till några fall och då har det rört sig om asyl. Att ta sig in i landet och få fotfäste. Muslimerna har påstått sig vara sekulära muslimer medan sedan verkligheten visat något helt annat. Svårt att göra sig av med något man är uppfostrad i. Socialiserad till. Eller också var det missvisande från början.

Angela
Angela
8 years ago

Etablissemanget gör ofta gällande att bara extremister vill ha Sharia-lagar. Institutet Pew redovisar aktuella siffror i en undersökning från den 2 maj 2013 att

78% av muslimer i Afghanistan stöder dödsstraff för att lämna islam
64% av muslimer i Egypten
64% av muslimer i Pakistan

Jag kan påminna om Rushdie som fick en fatwa och mordet på den pakistanske ministern för blasfemi.

Man kan läsa om undersökningen bl a i Washington Post och The Economist. Länken nedan visar en tydlig bild av undersökningen.

http://www.exponerat.info/78-av-muslimerna-stoder-dodsstraff-for-att-lamna-islam/

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Angela

Oprigtigt talt: Hvad rager det os i Vesten, hvad muslimer mener, hvad sharialove siger osv. Hvis de – i deres lande – vil have sharia og alt det u-lands uvæsen, så dem om det. Men diverse trusler om drab på frafaldne, som lever i Vest, skal straffes på den ene eller anden vis, gerne med udvisning. Vil muslimer leve og bo i Vest, så må de følge vestlige landes love, ganske som koranen iøvrigt foreskriver. Enhver aftale eller “dom” efter sharia bør kunne erklæres ugyldige i en vestlig domstol, såfremt sagen forelægges der efterfølgende. Der er ingen grund til at… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  T. Snorrason

Problemet är att även om de “bor i väst” så uppfattar de att de bor i sitt territorium (religionens) och i det territoriet så är det deras religiösa lagar som gäller och inga andra. Därför är det viktigt att se hur man vill bestraffa andra muslimer som lämnar religionen. Vi i väst delar upp efter folk och land. Muslimer delar inte upp efter religion. De känner inga landsgränser på det sättet vi gör. Deras gränser följer religionen oavsett var de bor. Därför blir det aldrig enkelt hur gärna vi än vill tro det eftersom vi inte har förstått att religion… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Angela

Fuldstændig korrekt, men det ændrer ikke, at vore landes love skal overholdes og sharia ingen gyldighed har over dem.
Gør muslimer ikke det, ja kan de straffes og gerne udvises.
Enhver dødstrussel, fatwah osv bør medføre straf.

Padrino
Padrino
8 years ago

Og så ikke et ord om de 99% af muslimerne som ikke ønsker at deres børn gifter sig med en vantro…

Victor
Victor
8 years ago

Kender en familie, hvis datter mødte en fyr – og konverterede til Islam. De smed hende ud på hoved og røv og har, vist, ikke set hende siden.

Nielsen
Nielsen
8 years ago
Reply to  Victor

Synd for hende og familien. Skadedyret skulle aldrig have haft adgang til Danmark.

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Måske er det også nødvendigt ved samme lejlighed at stille et lidt andet spørgsmål :
En EX-Muslim i familien ?
Tag feks Ayan Hirsi Ali . Hun er smuk , intelligent , modig og karakterstærk . Personligt ville jeg ikke have noget imod , at en af mine sønner giftede sig med en lidt yngre version af det tema . Når kvinden har frasagt sig Islaam , er børnene automatisk udmeldt .
Tænk på hvor mange penge man ku’ spare i solkrem !

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Är det ironi eller ett skämt om inte är det nog bäst att du sätter dig in i frågan ordentligt? Att leka med elden är farligt. Jag hoppas att ingen tar din kommentar på allvar.

Här kan man läsa lite om vad “avfälling” eller apostasi är för något. http://sv.wikipedia.org/wiki/Apostasi

LarsS
LarsS
8 years ago

Min ældste datter er 18 år. Hendes bedste veninde er røget ind i en forelskelse med en muslimsk gut og ind i himlen, om det har skabt problemer! Veninden er nu under restriktive “gå i byen” regler. Hun må kun være sammen med andre af samme køn og skal løbende melde tilbage via mobil, hvor hun er, hvem hun er sammen med og hvornår hun returnerer til fangevogteren. Han vil ikke vise hende frem for sin egen familie, men kun være hos hende (Hun bor hjemme hos mor og far – akademikere.) Min datter er rystet, hun er ved at… Read more »

odd. s.
odd. s.
8 years ago
Reply to  LarsS

Hor er din datters venindes forældre?

Du skrev godt nok at de er akademikere, men alligevel.

Kan forældrene ikke regne ud at datteren bliver dybt ulykkelig når hun en gang finder ud af at hun bare er ‘lovligt tidsfordriv’ for den unge herremand?

Kan forældrene slet ikke forstå at deres datter kun bliver (mis)brugt indtil den ‘kære beriger’ skal giftes med en af sine egne?

…Og så kan de ‘rettænkende’ i Danmark ikke forstå at vi IKKE vil have den slags ind i vores familier…

Kors!

LarsS
LarsS
8 years ago
Reply to  odd. s.

Odd. S. Min datters venindes forældre er sikkert ganske klar over hvilken skæbne deres datter er havnet i, men som så mange andre tør de ikke udtrykke deres holdninger, de er korrekt opdraget af det politisk korrekte etablissement. Jeg er da rystet over svagheden hos de tosser, men helt ærligt så har jeg har efterhånden set så mange tåber, der pudser, plejer og passer deres egen politiske korrekthed op i en langt højere sfære end deres aller nærmeste nogensinde kommer i nærheden af. Så jeg har for en periode opgivet at frelse mine vanvittige omgivelser, jeg har indtaget betragterens position… Read more »

Morten Dreyer
Morten Dreyer
8 years ago

Er A Knudsen rent faktisk gået, eller er det mere i en overført betydning?

Prudentius
8 years ago

“Frygten bunder i manglende kendskab til “det fremmede”, mener ekspert.” Jamen det var da herligt, at eksperten mener det. Jeg troede at eksperter vidste noget og kunne demonstrere denne viden med saglig faktuel argumentation. Indfødte europæere vil selvfølgelig altid være taberne i en multikulturalistisk “analyse” af virkeligheden. Vi er på forhånd stemplet som problemet, som de irrationelt frygtsomme og som omvandrende fordomsfyldte nederdrægtigheder, der i lutter racistisk ondskab og total uvidenhed bare ikke vil beriges af vores fremsynede eliter og islams prægtige stråleglans. Kunne et stadigt mere indgående kendskab til nogen eller noget, bare en gang imellem, afføde voksende mishag,… Read more »

odd. s.
odd. s.
8 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, ja. Hvad skal vi med såkaldte ‘eksperter’ der aldrig har boet i nærheden af ‘fremmede’? Mit ældste barnebarn (ud af fire) er en pige på 7 år, så jeg er allerede begyndt at lære hende lidt om islam og især muslimske drenge. Jeg skal nok gøre mit for at jeg aldrig får et muslimsk ‘sviger-barnebarn’! M.h.t. at “Frygten bunder i manglende kendskab til det fremmede”, som ‘eksperten’ påstår, så har jeg boet sammenlagt 17-18 år i tre forskellige ghettoer. Så det handler ikke om ‘frygten for det fremmede’ men om en SUND SKEPSIS over for islam og muslimske drenge/mænd… Read more »

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x