25
okt
Seneste opdatering: 26/10-13 kl. 1940
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Selvom russiske RT er et partsindlæg, som alle andre medier, er den altid forfriskende ligefrem om spørgsmål, som er politisk ‘kontroversielle’ i Vesteuropa. Mange har på et minimalt grundlag dømt Tommy Robinson ude, det er alt for tidligt. There is more to Robinson, than meets the eye. Langt, glimrende interview fra i dag. ‘Islam-leaning UK politicians openly forecast complete takeover of British politics’ – ex-EDL leader

Tyskland: Muslimsk ‘kulturforening’ lukket og forbudt

Nultolerance over for radikal islam. Med denne begrundelse har indenrigsminister Joachim Herrmann at forbudt en islamisk forening. Det bayerske indenrigsministerium har forbudt organisationen Det muslimske kultur og uddannelsescenter i Ingolstadt. “Radikal Islams farlighed skal vi ikke undervurdere,” siger indenrigsminister Joachim Herrmann om forbuddet.

“Hvor forbud er mulige, bliver vi nødt til at gøre brug af dem,” sagde CSU politikeren . “Over for radikale muslimer bør der ikke være misforstået tolerance. Den som anstifter til had og vold, skal regne med alle forfatningsmæssige sanktioner fra os.”

Verfassungsschütz har fundet rigeligt med beviser for foreningens radikale holdninger , forklarede Herrmann . Således har “Kultur- und Bildungszentrum Ingolstadt” allerede i 2001 agiteret for Kalifatets indførelse med vold i Tyrkiet som i hele verden.

Foreningen har på arrangementer og forskellige internetplatforme propageret for og indsamlet penge til kalifatet som statsideologi, desuden har organisationen tætte forbindelser til voldelige salafister. Ved razziaer i en moske og i private hjem har 80 politifolk beslaglagt bevismateriale og foreningens formue. Dens leder udråbte kalifatet i Køln i 1984, hans forgænger Metin Kaplan blev idømt fire års fængsel for at opildne til mord. Han blev deporteret til Tyrkiet i 2004. Islamistischer Verein in Ingolstadt verboten (Snaphanens oversættelse)

Lampedusa i Berlin

Også i Hamborg har fattigdomsflygtninge fra Lampedusa demonstreret voldeligt. Politikere hader ubehagelige beslutninger, der ikke gør sig kønt i pressens skønhedskonkurrence, men tidspunktet nærmer sig, hvor de ikke længere kan udskydes. I går lurepassede justitsminister Bødskov i Deadline med en omgang varm luft, men uret tikker.

Det er på tide, Europæiske politikere bliver klare i mælet: Lampedusa er kun den spæde begyndelse, utalte millioner venter bag de få tusinder, som er kommet over. Hvis 30.000 får ophold i Europa, hvor går så grænsen og hvorfor? Ved en million? 10 millioner? 500 millioner?

Afrikas befolkning vil være fordoblet til 2.5 milliard i 2050 og over 3 milliarder i år 2100. Det er over fem gange flere, end der bor i Europa, verdens næstmindste kontinent og næstmest befolkede. Nærmere bestemt, hvor mange af dem “skal have en lettere vej ind i Europa”, som Sveriges statsminister advokerede i et interview i forgårs? En del europæere vil sikkert gerne vide det i god tid, og god tid er nu.

Lampedusa er ikke en ‘krise’, kriser er midlertidige, Lampedusa er permanent og tiltagende. Lampedusa er et blik ind i fremtiden, som Jean Raspail profetisk så allerede i 1973 – for 40 år siden (!) Statsmænd forholder sig til fremtidige generationer, politikere som Bødskov og Reinfeldt til – tjah, til hvad i grunden?

Jo senere Europa tager stilling til realiteterne, desto værre for alle. Vores window of opportunity er snævert og lukker efter denne generation. EU trådte vande i dag og besluttede sove lidt på det hele. Samtidigt bjergede italiensk kystvagt 700 fattigdomsflygtninge ved Lampedusa. Vandstanden stiger for hvert døgn og den snylteriske EU overklasse udtrykker “deep sadness”, sender nogle flere skattekroner til Italien og forgriber sig på hotellets mini-bar. – Se også Lampedusa i Hamborg.

se video

se video

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
8 years ago

Jag tror inte på detta. Tommy Robinson val är fullt logiskt ur hans eget perspektiv, och jag skulle aldrig kalla honom feg. Precis tvärtom. Jag skulle heller aldrig säga att han inte är “en av oss” efter att ha sett detta. Men taktiken fallerar. Klart att det är bekvämt att “go mainstream” men den dagen gatorna är övertagna så anser jag nästan att slaget är förlorat. Det var där EDL gjorde nytta och skrämde etablissemanget till den grad att samtalen antagligen gick riktigt varma mellan regeringen, säkerhetstjänster och justitiedepartement. Vad som egentligen hände när han fängslades får nog framtidens historiker… Read more »

HH
HH
8 years ago

Nu ska alla kommuner – kommuner i Sverige har egen bestämmanderätt enligt lag! – tvingas ta emot “ensamkommande flyktingbarn”, d v s i verkligheten 18-25-åringar som inte i något nordiskt land kallas barn och dessutom har rösträtt! Det verkar nästan omöjligt att få detta sagt offentligt – alla är människor, alla tillhör rasen människa! Låt det stå klingande klart. MEN och åter MEN, vi har olika kulturer, olika uppfattningar om en mångfald saker. Ta bara ett land som Saudiarabien där kvinnor INTE får köra bil. Hörde just ett inslag i svensk radio om ett svenskt par med barn som stod… Read more »

EH
EH
8 years ago

Det er urimeligt at kalde ham fej, men han er på galt spor. Der findes ingen majoritet af samarbejdsparate muslimer. Der er kun nogle få og de vil blive slagtet eller i god tid fornemme i hvilken retning vinden blæser. Mon ikke de fleste ender som troende igen. Der er naturligvis den spinkle mulighed at en politisk linie, som er villig til at tage konfrontationen kommer til magten, men ….. Strømmen af flygtninge fra Afrika og fra, ja gud ved hvilken verdensdel efterhånden giver et dystert fingerpeg om at denne udvikling kun er i sin begyndelsesfase. Så glem alt om… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  EH

Personligt tror jeg nu heller ikke TR gør sig de helt store illusioner om, at en eller anden moderat udgave af islam vil komme særligt i vælten. Men pragmatikeren i ham har nok bare indset, at det er den vinkel problemet skal tackles fra – ellers kommer man ikke langt med “venstre-eliten”. Igår var jeg vidne til noget ret spøjst. Ellemann/Lykketoft på slap line, ifb. med Europas roma-problem. De anede virkelig ikke hvad de skulle sige og bliver generelt mere og mere fårede at se på. Måske ser de efterhånden skriften på væggen? Måske er konceptet med dette program i… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Morten, det er mærkeligt, at Arne Melchior ikke bliver foreholdt de mange afrikanere (illegale) i Israel. Der har man nu lukket grænsen hermetisk, for de skal ikke have flere. Og spekulerer på, hvordan man skal komme af med de resterende.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Hvis nogen med magt, ønskede præsentere Arne Melchior – og for den sags skyld så mange andre – for et dilemma, ville der være muligheder nok. Men det er der ingen med magt, der vil.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Morten - - -

(…) at præsentere (…)

– – –

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Tommy Robinson er stadig en af “os” og, endnu bedre, han er konsekvent imod nynazister og andre idioter der ellers vil vokse sammen med frygten for islam. Han har truffet en strategisk beslutning, jeg ved ikke om det er den rigtige men det kan det meget vel være. Og han er stadig en af “civilisationens” bedste fod-soldater.

Michael Jensen
Michael Jensen
8 years ago

Helt enig. Og hans beslutning er helt rigtig.

odd. s.
odd. s.
8 years ago

@ Morani ya Simba

Tommy lader til at være yderst fornuftig. Jeg blev faktisk lidt rørt da jeg så dette interview.

Jo, jeg tror Tommy Robinson gjorde det eneste rigtige, da han distancerede sig fra den voksende gruppe af nynazister og ‘hooligans’ i EDL.

Og ja, han er stadigvæk en af ‘vores’!

Odd.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Vore multikulti-venner har altid revet os i næsen, at antallet af indvandrere var meget lille, og at de kun udgjorde få procent af befolkningen. Selvom det netop er væksten, ikke antallet, der er dét, det er værd at vide noget om i sammenhængen. Arne Melchior latterliggjorde danskernes “fremmedangst” med den “indsigt”, at der netop kun var tale om “halvanden procent af befolkningen”, hvoraf “de fleste var englændere” (her refererede Arne Melchior til de mange pakistanere, der indvandrede til Danmark via England). Er det kun halvanden procent af befolkningen, hvoraf de fleste er englændere, Arne Melchior? Er det viden? Er det… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x