26
okt
Seneste opdatering: 26/10-13 kl. 2025
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

hykleriEn del af sossernes indforskrevne klienter fra “de underudviklede lande,” som det mere retvisende hed, indtil det blev umoderne blandt pæne mennesker, stemmer artigt på partiet, men der er også dem, der hverken bryder sig om frie valg eller kvinder i politik.

“Det er en udfordring, som demokratiet må tage op,” siger Yildiz Akdogan. Hvordan skulle det nærmere foregå? Skal de på aftenskole eller trækkes i socialhjælpen?

I Tyskland er man begyndt at se alvorligt på muslimers “forfatningsangreb” (se nedenfor). Er det det, S mener? Spyt ud eller find jer i at det i det mindste er jeres egne fanatikere, der har overtaget den politiske dagsorden i København NV og Tingbjerg. Et flertal af os andre har aldrig ønsket deres tilstedeværelse i vores land, og vi er ved at være modne til at stemme på det første parti, der vil ekspedere dem ud pronto, statsborger eller ej. Det er næppe Socialdemokraterne. Yildiz Akdogan stiller op for et parti, der kan skabe problemer, det selv er ude at stand til at løse. Hvor smart er Akdogan?

Den socialdemokratiske “fortælling” er gået fra at være buddet på det gode samfund, til at være vor tids Molbohistorie. Bare se på Nord-Vest, Tingbjerg og Bellahøj, partiet har tacklet sig selv ud af historien og lever kun skrantende videre på inerti fra under-informerede stemmer. Partiets eneste chance er, at skaffe flere af dem.

Landsforrædderne under besættelsen forrådte for penge og status, ikke for idealer. Adskillige politikeres motiver er ikke spor ædlere. At stemme på S /eller venstrefløjen i det hele taget), har været fuldstændigt udelukket for mig i 15 år og det glæder mig hver gang jeg ser, at flere følger mig trop.

Ikke at der er mange gode alternativer med hensyn til (“i forhold til” hedder det vist i forhold til den slags vendinger) Europas skæbnespørgsmål, men venstrefløjen var dog de værste. Et mindre håb kan knyttes til Venstre og Liberal Alliance, men for mig er kun DF og Morten Uhrskovs Dansk Samling en realistisk mulighed. Uden dem ville jeg vælge sofaen for første gang nogensinde. Partiernes forræderi mod et folkeflertal har kompromitteret demokratiet og mit ellers grundmurede demokratiske sindelag.

To kvinder, der i nat var ved at hænge valgplakater op i Københavns Nordvestkvarter, måtte i nat bede politiet om beskyttelse. Kvinderne var ved at hænge plakater op med den dansk-tyrkiske kandidat Yildiz Akdogan op, da en mand passede dem og truede med øjeblikkeligt at ødelægge plakaterne. Han forsvandt dog, da kvinderne ringede til politiet.

Manden var en typisk yderligtgående islamist-type. Det provokerer dem, at jeg som kvinde med muslimsk baggrund stiller op og gerne vil være en del af demokratiet, siger Yildiz Akdogan, der tidligere har siddet i Folketinget for Socialdemokraterne og nu stiller op til Københavns Borgerrepræsentation. – Det er almindeligt kendt, at salafisterne i Danmark boykotter og modarbejder demokratiet. Det er en udfordring, som demokratiet må tage op, siger hun. Islamister truer valgplakater, Pressemeddelelse – Yildiz Akdogans valgplakater udsat for grov politisk hærværk., S-politiker om chikane: Disse bydele er lukket land for mine valgplakater.

Røveribølger i Oslo: ‘Alle røverne var af udenlandsk oprindelse’

Oslo er en lille storby på kun 620.000 indbyggere. Se kortet over røverierne.

På under to uker har poli­tiet fått mel­din­ger om 54 ran i Oslo. Det yngste offe­ret er en 12 år gam­mel gutt, det eldste en 69-årig kvinne.

Stov­ner politi­dis­trikt har ti ferske ran­sa­ker på bor­det. Alle i løpet av 14 dager i okto­ber. Mel­lom to og fire per­soner er gjer­nings­menn. I noen av til­fel­lene truer de med kniv mot mage eller ansikt, andre gan­ger angri­per de bak­fra og leg­ger ofrene i bak­ken. De kom­mer også med sterke trus­ler. Samt­lige ran har skjedd på kvelds­tid og i helgene.

– Alle rans­men­nene er gut­ter og av uten­landsk opp­rin­nelse. De er mel­lom 16 og 20 år, mens de for­nær­mede er mel­lom 16 og 67 år, sier John Roger Lund, sta­sjons­sjef ved Stov­ner politidistrikt.

I til­legg truer ranerne med «å ta» rans­of­fe­rets fami­lie for­tel­ler politi­over­be­tjent Anne Alræk Solem. Poli­tiet håper like­vel at man vil fort­sette å melde fra om ran da erfa­rin­ger viser at trus­lene blir borte når poli­tiet får vite om dem.

Da går «luf­ten ut av bal­lon­gen» hos dem som har frem­satt dem, sier Alræk Solem.

Ranerne truer til seg mobil­te­le­fo­ner, dyre merke­klær eller andre verdigjenstander.

Oslo-politiet opp­ly­ser lør­dag mor­gen til NTB at de ikke har fått mel­din­ger om noen ran i Oslo natt til lør­dag. Men på Tøyen opp­levde en per­son at noen tok tele­fo­nen han hadde i hen­dene og løp fra ste­det. I slike til­fel­ler reg­nes saken som et grovt tyveri.

Ung­dom har ranet 59 per­soner i Oslo på to uker Se også Aften­pos­tens repor­ta­sje om rans­bøl­gen i Oslo.Alle ransmennene er gutter og av utenlandsk opprinnelse

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
8 years ago

‘…Landsforrædderne under besættelsen forrådte for penge og status, ikke for idealer. Adskillige politikeres motiver er ikke spor ædlere…’ Under krigen var Danmark og Norge besat af en fremmed magt. Hipokorpset, kollaboratører, Quisling og Frits Clausen med kumpaner var villige til at sætte Danmarks interesser overstyr i en højere sags tjeneste (den totalitære Nationalsocialistiske). Er der derfra en reel parallel til firsernes fodnotepolitik? Ja, det har de seneste dages udvikling tilladt os både at tænke og sige. Jørgen Dragsdahl og en række politikere var med dommen i østre landsret også villige til at modarbejde Danmarks sikkerhedspolitiske interesser i en højere totalitær… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
8 years ago

Ok, det er ikke hvad jeg ville omtale som “grov politisk hærværk”, sammenlignet med hvad Socialdemokratiets sengekammerater hos SF og Enhedslistens græsrødder rutinemæssigt bedriver.

På Enghave Plads, f.eks., har nogen fjernet de plakater der var ophængt for en af Venstres kandidater, således at pladsen fremstår 100% rød. Skal vi gætte på at det er nogen af Akdogans venner der har taget dem ned?

Prudentius
8 years ago

“Hvordan skal det nærmere foregå?” Ja, det er multikulturalismens 1000-dollar spørgsmål! 🙂 Primært skal det nok foregå, ved ikke at foregå, som i man ignorere det. Så længe politiet stadig kan tilkaldes og sørge for retræten på teokraternes side. Når det en dag er politiet der må blæse tilbagetoget, eller slet ikke kan forventes at dukke op til situationen, bliver det plakatophængernes tur til at tage flugten. Ihvertfald hvis den multikulturelle samfunds-sklerose får lov at fortsætte. Vi skal også tænke på teokraternes menneskerettigheder og ikke mindst deres demokratiske ret til at være teokrater. Udfordringen synes mere og mere uoverkommelig, når… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x