28
okt
Seneste opdatering: 28/10-13 kl. 2116
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Asger Aamund i Lars Vilks komitteen, København, 28 september 2013.

“Så er det nok”

England, Holland, Frankrig, Sverige, Norge, Østrig, Danmark og Schweiz. Der er en bred politisk forskydning i gang i midt- og Norduropa, der ikke helt får den opmærksomhed, den fortjener – endnu. I Sydeuropa, hvor det demokratiske engagement er svagere, ser vi ikke noget lignende. Man skal ikke bekymre sig før den dag indvandringsmodstanden går uden om demokratiet og skaber partier, ingen ønsker sig undtagen visse EU-kommissærer og den svenske Riksdag, som jeg læser deres uansvarlige opførsel.

På söndag är det parlamentsval i Schweiz, och åter är det invandringsfrågan som står i centrum. Det största partiet, det invandringskritiska SVP, schweiziska folkpartiet, ser ut att kunna öka sin väljarandel ytterligare.

“Nu är det nog – stoppa massinvandringen” står det på SVP:s valskyltar över hela Schweiz inför valet på söndag. På affischerna ser man svarta kängor som vandrar in över den schweiziska rödvita flaggan. Kängorna ska symbolisera det SVP kallar massinvandringen, budskapet är hotfullt och uppenbart effektivt.

Jag är absolut inte ingen rasist, men jag hade hoppats på att invandrarna skulle anpassa sig mer, när de kommer hit, säger en man i den lilla staden Wangen bei Olten som ligger mellan Zurich och Bern. Invandringskritiskt parti störst inför Schweiz-val

Så er det nok, II

Indvandrere har foranstaltet en bølge af gaderøverier i Oslo uden sidestykke. Over 60 gaderøverier på 14 dage i en mindre storby som Oslo. En type forbrydelser, der var NUL af for bare 25 år siden, og som illustrerer det værste ved indvandringen: opløsningen af tillidssamfundet, der har det til fælles med rav og kantareller, at man ikke kan skabe det kunstigt.

En stor del af røverne er asylsøgere, at deres handlinger traumatiserer ofrene og kan sygemelde dem i flere år, er underordnet “asylinstitutionens” ukrænkelighed. Forleden fik to nordmænd nok og sendte en røver på hospitalet til operation med sine tænder i en pose ved siden af. Jeg er sikker på at rigtig mange Osloboer frydede sig højlydt over denne historie. Nu må vi så se, hvad det koster at gribe ind over for politikernes klanforbrydere og kolonisatører i Norge. Det bliver ikke sidste gang Ola Nordmand har fået nok, og han lærer vel hen ad vejen at bevæbne sig, når det nu er hvad situationen kræver. Loven kan sige, hvad den vil. Der er ikke mange, der sætter loven over deres egen sikkerhed. Hvem bevæbnede normændene, vil der blive spurgt: Stoltenberg og alle hans lignende.

Det skulle de ikke gjort. To andre menn var vitne til ransforsøket og la de to utenlandske ranerne på 18 år og 24 år i bakken. Det gikk så hardt for seg at tenner lå strødd utover asfalten etter basketaket, og den yngste raneren ble kjørt med ambulanse til Ullevål sykehus. – Han fikk ganske store skader og måtte opereres.

De to som forsøkte å ta mobiltelefonen fra 10-åringen, er begge kjenninger av politiet og er tatt for lignende forhold før. De to som grep inn er ikke kjent for politiet fra tidligere. Skulle rane – ble banket oppDisse 14 unge ranerne er dømt 57 ganger siden 2002, Oslos rånvåg skildras ocensurerat i norsk media.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

På tal om rånare… Jag läste i tidningen igår om kommunernas Sysav, d v s den organisation som i varje del av länet ordnar sophämtning. Tjugo “förtjänta” personer i organisationen fick åka på möte i Schweiz (av alla platser!) tydligen för att närmare diskutera rengöring och sophämtning. Men håll i er nu! Resan kostade sammanlagt över 400 000 kronor, faktiskt närmare 500 000 svenska kronor. Sammantaget betyder det att för mat och husrum – och rikligt med spirituosa! – och resa kostade varje person 20 000 kronor! Det här är ju bara en dröm för en annan som färdats med… Read more »

norge
norge
8 years ago

Skal sies at de to som grep inn også var innvandrere, og gutten som ble ranet var innvandrer (sikkert derfor de grep inn, de ranet jo en ikke-nordmann). Samtlige i dramaet var altså ikke-norske om jeg regner rett.

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  norge

Hvordan kan man vite at det ikke var selve ransutbyttet de sloss om ?

Marit
Marit
8 years ago

Den 24 årige raneren som ranet 10-åringen, er marokkaner. Og etterlyst for kriminalitet også i Italia.
Hvorfor skal vi la slike umennesker få gå fritt rundt i Norge ? Steng grensene for umennesker fra muslimske land !

VDM
VDM
8 years ago

Min hedersmedalj och min välsignelse har dessa två rådiga ingripare som försvarade den 10-årige pojken mot de vuxna rånarna. Bra gjort! Om nu det norska rättssystemet har någon heder kvar tillerkänner det våldsverkarna på sin höjd en krona var för utståndet lidande och utvisar dem omgående på livstid. Skulle de därmed hamna i ett krigsområde, har de ju visat sig fullt kvalificerade för en sådan placering. Don efter person!

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Hvis det var mig som bestemte , fik de to som ‘grep inn’ en hædersmedaje og ret til at køre gratis med bus resten af deres dage ….Altid godt at ha’ sådan et par gutter med i bussen .
Men , sådan ser det juridiske system vist IKKE på det : ”’De to som brøt inn, er anmeldt for legemsbeskadigelse mot ranerne, sier Todnem.”
Måske ender det med at de to hædersmænd bliver straffet langt hårdere end ransmændene….ville det forbavse nogen ?
Det vil ikke hjælpe ret meget at udskifte politikerne hvis dommerne bliver siddende.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x