1
nov
Seneste opdatering: 1/11-13 kl. 2302
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu har racisme heldigvis ikke været noget argument i dansk politisk debat i over et årti, undtagen i 266b ved domstolene, hvilket kun viser at retsvæsnet er om muligt endnu trægere end demokratiet. Selv i Sverige har misbruget af ordet set sin bedste tid. Hvis Deadline værten Martin Breum havde været opdateret på det faktum, så kunne hele Deadline igår, der var afsat til Pia Kjærsgaard, måske have været interessant, men det blev en ren fuser, der knapt er værd at linke til. Deadline er ikke inde i en af sine glansperioder.

Når Enhedslisten lykkes med at fjerne denne biografreklame, må man spørge: På hvilket grundlag? Fordi Daniel Carlsen har været nynazist inden han blev tør bag ørerne? Så er Enhedslisten vel endnu ‘racistisk’ fordi den består af kommunister, der har skiftet navn fordi vinden vendte, ikke fordi de blev klogere. For så vidt andre end 266 b overhovedet længere ved, hvad racisme er for noget. Jeg kan selv være i tivl om, hvad der er ‘højreradikalt’, men det kan det stadig mere holdningsmasserende DR ikke. Godt man afskaffede sit TV for mange år siden, så man kan danne sine gene meninger fra andre kilder. Biografer dropper højreradikal valgvideo

Andre folks penge

Et af Dansk Folkepartis to medlemmer af byrådet i Odense, Pernille Bendixen, har lækket fortrolige oplysninger om udgifterne til den kriminelle FEZ FEZ arabiske familie på 4.5 millioner kroner, fordi byen står og skal finde 42 mio kroner på besparelser andre steder. 4.5 mio svarer til hele indkomstskatten fra cirka 45 heltidsarbejdende Odenseanere på et år, hvis vi sætter at de betaler hele 100.000 hver. (!) DR Online mener, at det er “mindre fine metoder for at gøre opmærksom på sig selv under et kommunevalg.” Mon ikke de betalende ser stort på Bendixens lille indiskretion?

Jeg mener, at Bendixen tager sit ansvar for penge andre har tjent mere alvorligt end Odense Kommune og DR Online gør. Her er hvad kommunen blandt andet spenderer af andre folks penge på dødssejleren Vollsmose, fordi der ikke er andet de kan finde på, og fordi de gerne vil ses som aktive løsere af uløselige problemer. Det er et dyrt image, de køber sig – 58 mio kroner. Smid dem ud, der er nok at tage af V og DF har kun seks af tredive medlemmer, og de vælger at melde Bendixen til politiet. Hvis de ikke er stolte over regnestykker som dette, kan de jo melde Niels Lillelund til politiet også:

“I Vollsmose har man tocifrede millionbeløb at lege med. Andre Folks Penge. Jeg har skrevet om det før, men det skal gentages, pædagogisk, insisterende: Gratis bus og koncerter (2.844.402 kr.), morgenvækning (1.593.969 kr. til Projekt Vækkeur, hvor skolelærerne hver morgen ringer hjem til de elever, der ikke er mødt), rollemodeller (1.860.853 kr.), byfest (1.630.963 kr., lidt af et kalas), coaching (280.250 kr.), bedre image (11.421.411 kr., vist så).

Der er udgifter nok at afholde for Andre Folks Penge, det kræver konsulenter (6.040.692 kr., tre beboerkonsulenter, heriblandt tidligere folketingskandidat Asmaa Abdol-Hamid), projektstyring (1.213.758 kr.), markedsføring (4.385.000 kr.), drift (9.596.542 kr.) administration (3.821.641 kr.) og koordinering (2.435.111 kr.) Samlet regning: 58.482.279 kr.” – Niels Lillelund: Andre Folks Penge, Jyllands Posten, 27.10.2013 (ikke online)

Se også om arabisk familie: “Far i fængsel. Mor i Libanon. Børn i døgnsinstitution. Du betaler”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Und
Hans Und
8 years ago

Bemærk at aktionen mod biografreklamen er koordineret mellem kandidater fra Enhedslisten og AFA.

Ufatteligt (desvære ikke) at sjovnalisterne ikke afdækker det tætte samarbejde mellem en terrorgruppe og partiet.

Crass Børsting
Crass Børsting
8 years ago

Valgreklamefilmen er i sig selv harmløs, men biograferne bøjer sig altså for pres. Hvad ville der ske, hvis man protesterede mod Coca Cola?

Skåning
Skåning
8 years ago

Danskerenes parti verkar ju vare en blåkopia av Svenskarnas parti, reformnazister som fortfarande är etnonationalister ut i fingerspetsarna. Ungefär samma historia. Varför de inte skulle få visa sin videoreklam på bio fattar jag däremot inte.Deras sak är liksom redan förlorad.

Robert R
Robert R
8 years ago

Rigtig godt set.
Daniel Carlsen var Nynazist inden han blev tør bag ørene.
Enhedslisten folk er ikke tidligere Kommunister, de er nuværende og derfor er de langt værre.
Kommunismen og Nationalsocialismen er begge udsprunget at Karl Marx lærer og er de to mest dræbende ideologier i historien. Men prisen som den mest dræbende går til Kommunismen.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Birgitta Ohlsson om tidningen Daily Express rasistiska utspel: Europas kris tydlig i Daily Express-populismen http://debatt.svt.se/2013/11/01/europas-kris-tydlig-i-daily-express-populismen/#comments Hvor virkelighedsfjern er det egentlig muligt at være – selv for naiv, politisk korrekt EU-kommisær? ( eller “EU-minister” (?!?!) – som hun ghm. foretrækker at kalde det 😉 måske en uheldig “fortalelse”? ) Kommentarerne under hendes artikel er jo nok ikke lige helt, hvad hun havde håbet på med sit helt forudsigelige, naive vås om racisme og fremmedhad allevegne, når de hårdt prøvede at europæiske befolkninger ved at stemme på nogle andre, ikke “stuerene” / “rumsrene” partier og politikere bare markerer deres akkumulerede vrede og… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Nå, hun er EU-minister i den svenske regering – min misforståelse, beklager 😉

Menig 442
Menig 442
8 years ago

Man skal nok ikke forvente at Odense Kommune, som Lars Løkke, lægger alle bilagende frem.
Der er jo grænser for hvad offentligheden tåler at vide om hvem der fråser med andre folks penge og hvem der gavmild deler dem ud.

NielsC
NielsC
8 years ago

Det er i alle tilfælde lidt af en joke når PB anklages for at bringe private oplysninger frem. Da Fez Fez sidste gang var i retten og blev dømt til udvisning var både konen og hele familien da omtalt i pressen og de lavede interviews.

Limewoody
Limewoody
8 years ago

Jeg troede ellers, at DR var vilde med whistleblowers.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Limewoody

Dobbelt-standarden er endnu engang til at få øje på!

Og det ovenikøbet mens msm ikke snakker om andet end Edward Snowden…

Jernhesten
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Jeg syntes nu det passer meget godt.

DR støtter whistleblowers så længe de ikke sætter muslimer i et dårligt lys. Man kan fint drage en parallel til Sverige hvor alting skal være feministisk sålænge det ikke kolliderer med islam.

Islamsleskeriet overtrumfer whistleblowers ligesom den gør med alt muligt andet.

hansL
hansL
8 years ago

Når alle politikere næsten er imod, så er afsløringen rigtig. Lad os dagligt få udstillet svineriet med borgernes penge, så alle er klar over hvorfor det er nødvendigt for politiet at intensivere hastigheds kontrollen.

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago

Helt i orden, at bringe sådanne oplysninger frem, om de virkelige økonomiske årsager til, hvorfor samfundet må finde stadige besparelser for at ernære en flok økonomiske snyltere.

Man må desværre erkende, at de nuværende politikere generelt ikke arbejder for landets borgere og skatteydere, men så længe befolkningen stadig genvælger samme til at repræsentere deres interesser, så ændres forholdene ikke til det bedre.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x