7
nov
Seneste opdatering: 8/11-13 kl. 2003
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Åbenbart Stockholm sommeren 2013, ellers foreligger der ikke noget om en banal gadehændelse, der er lige så almindelig som den er ubehagelig og tragisk at overvære. Der er lignende videos fra 5, 10 og 15 år siden, jeg tænker især på en, hvor tre sorte i lyse sommerhabitter sparker på to svenske mænd, som ligger på gaden og jamrer, hvis nogen vil skaffe den. (Tak til Jonny kl. 20.) –

I Norge chikanerer beboerne i den lille by Årsdal asylanterne: Jeg har hørt om folk som kjører tett inntil asylsøkerne med bilen sin – de nærmest sneier dem – og roper «kom deg for helvete ut av landet vårt». Det er lige så tragisk. De skyldige i tragedien er: Morderen selv. Fylkesmann i Sogn og Fjordane, Anne Karin Hamre, der tvang asylcentret igennem mod kommunens vilje og Stortingspolitikere og presse gennem årene, der har forrådt og tyranniseret deres befolkning med mange døds- og voldsofre til følge.(Etniske nordmenn som er blitt drept av innvandrere.) Endelig imod dem, der gjorde at morderen stadig befandt sig på fri fod i Norge, selvom han var kommet i april og afvist kort efter.

Skal der være et opgør, også Gud forbyde det et voldeligt – skal det rettes derhen. Det bliver desværre nok ikke, hvad vi kommer til at se, når situationen først koger over. Da vil der, som Tommy Robinson siger i interviewet nedenfor, ikke være nogen der kan kontrollere begivenhederne. Dette gælder i endnu højere grad Sverige, hvis daglige høst af døds- og voldsofre, man må læse om andre steder der har mere ork og kapacitet, end jeg har. Jeg har også en rædselskvote, som jeg ikke vil overskride af hensyn til mig selv.

“Creating conditions for a civil war in Britain”

CBN i Luton:UK’s Tommy Robinson: Racist, Bigot, Or Hero?, 7.11.2013

34 terrorist plots against UK thwarted since 7/7 says MI5

Speaking in an unprecedented joint appearance before Parliament’s Intelligence and Security Committee, the heads of MI5, MI6 and the GCHQ answered questions in public. The committee heard that Syria has become a haven for jihadists since the outbreak of the civil war, and hundreds of British citizens have travelled to the country as a result.

MI5 chief Andrew Parker said there are thousands of people living in Britain today who support al Qaida, and the head of MI6 Sir John Sawers warned the threat of terrorist attacks against Britain is increasing. Asked how concerned he was about terrorist tourism, Mr Parker told the committee: “It has grown recently and is growing at the moment, because of Syria. Express.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
8 years ago
Reply to  ngng

Ubehagelig side du lige linkede til dér…

Jonny
Jonny
8 years ago

Videon är från 2004: h t t p://www.liveleak.com/view?i=380_1303769874 Ett gäng svartafrikaner (varav en adopterad, “lovande fotbollsspelare”) misshandlade två svenskar som varit dumma nog att säga åt gänget att sluta vandalisera. En av svenskarna drabbades av hjärnblödning och var nära att dö. Der er lignende videos fra 5, 10 og 15 år siden, jeg tænker især på en, hvor tre sorte i lyse sommerhabitter sparker på to svenske mænd, som ligger på gaden og jamrer, hvis nogen vil skaffe den. – I nästan alla dessa videos där vita misshandlas, hånas och förnedras är det en sak som är mycket iögonfallande: européerna… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Jonny

Ja, du är helt rätt ute och det är DET som är så obehagligt. De i toppen vet men inte vanligt folk. De tror att de skall kunna “förhandla” . En lång tids indoktrinering och fostran. De yngre generationerna har ingen aning om detta och att mentaliteten skiljer så. Eller ens att det finns olika mentaliteter. De är historielösa.

Jørgen Duus
Jørgen Duus
8 years ago

Var det noget for Veronica Palm at arrangere en solidaritetsaktion, som skal sætte fokus på de alt for mange unge, indfødte svenskere, der overfaldes af unge indvandrere?
Nej, det er nok for meget at håbe …

Victor
Victor
8 years ago

Berlingske har en historie i dag: Kommunerne har ret store udgifter til beboerne på de danskes øer. En indbygger på Egholm koster således kommunen 143.375 kroner.

Så det har vi ikke råd til.

Mind mig lige om, hvad en ikke-vestlig indvandrer koster?

Mette
Mette
8 years ago
Reply to  Victor

Ved du hvad? I går læste jeg, at en imam i et fængsel tjene sådan ca. 280.000 kr. årligt – for et job, der bl.a. kunne indebære at fortælle de muslimske ansatte, at det er helt i orden at slå sin kone! Og Imaner var det 12 af i fængselsvæsenet – http://denkorteavis.dk/2013/imamer-i-faengslerne/ Jeg må indrømme, at jeg var harm – og blev mere harm, da jeg fortalte det til min mand – for svaret var, at det går har ikke så højt op i som mig! Og sådan er det åbenbart med de fleste – ligegyldighed i uendelige baner. Og… Read more »

Neuhammer
Neuhammer
8 years ago
Reply to  Mette

Skift fjolset ud. (altså manden)

norge
norge
8 years ago

Får satse på at MI5-sjefen har høyere troverdighet enn NSA-sjefen som først prøvde seg med “54” under en tale på en hacker-konferanse.

NSA Chief Admits “Only One Or Perhaps Two” Terror Plots Stopped By Spy Program

“Gen. Keith B. Alexander admitted that the number of terrorist plots foiled by the NSA’s huge database of every phone call made in or to America was only one or perhaps two — far smaller than the 54 originally claimed by the administration.”

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x