9
nov
Seneste opdatering: 9/11-13 kl. 2316
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Abel Azcona: Eating a Qur’an in Copenhagen, Arts & Taboos – Abel Azcona and Lars Vilks, Abel Azcona: Jihad 191, Abel Azcona: ‘Lapidación’ Stening.

Europas jøder: Indvandringen er problemet

Samme avis, New York Times, har også idag en stor artikel om Dansk Folkeparti, men efter at have lynskimmet den, må jeg tilstå, at jeg ikke gad læse den. Jeg har problemer nok med bare at vride mig til at læse Politiken. Morten Kjærum udtalte at han var ‘chockeret’ over sin rapports resultater. Det var sgu på høje tid, Kjærum. Rapporten nævner og i mindre grad højre og venstreekstremister. Den yderste venstrefløj markerer Krystalnatten i dag under parolerne “asyl til forfulgte – nej til tvangsudvisninger”,” solidaritet – nej til racisme, fremmedhad og antisemitisme” og “ytringsfrihed – nej til hetz mod bestemte samfundsgrupper”. Det kunne man næsten ikke have gættet i forvejen, men hvad har det med muslimsk antisemitisme eller november 1938 at gøre? Hvis jeg var jøde, var der dem jeg hellere ville omfavnes af.

Fear of rising anti-Semitism in Europe has prompted nearly a third of European Jews to consider emigration because they do not feel safe in their home country, according to a detailed survey of Jewish perceptions released Friday by a European Union agency that monitors discrimination and other violations of basic rights.[..]

In other countries, however, hostility to Jews is now rooted more on the left and in Muslim immigrant communities, the survey’s findings indicate. More than three-quarters of respondents in Belgium and France, both of which have large populations of Muslim immigrants, identified anti-Semitism as a problem. Eighty percent of respondents in the two countries described immigration as a problem, too, suggesting tense relations between Jewish communities and recently arrived immigrants.

About 90 percent of respondents in Belgium and France reported that the Arab-Israeli conflict had had a “notable impact” on the safety of Jews. Only 40 percent reported the same in Hungary, which has few Muslim immigrants, while a majority of respondents in most other countries surveyed said tensions in the Middle East had affected their feelings of safety either a “great deal” or a “fair amount.”Jews in Europe Report a Surge in Anti-Semitism

“Indvandringen er en tikkende bombe”

Historikeren Herman Lindqvist, der havde 29 programmer Hermans historia (1991–2002) var min store trøst i SVT, et propagandaorgan der ingen eksistensberettigelse har længere, når jeg sad i Småland begravet i en meter sne for ti femten år siden. For at beholde en spalte i Aftonbladet, er han dog nødt til at ikke omtale Sverige, hvis bombe tikker hurtigere end nogen andre bomber i Europa. Han har selvsagt fået røven på komedie i Dagens Nydeligheder for at afvige fra anstændighedskonsensus: Herman Lindqvist medverkade på extremistsajt.

Slutligen: ett ständigt ökande hot mot Europas trygga utveckling är den tickande bomb som ligger i den ökande invandringen till Västeuropa. Det är en komplicerad konflikt. Många europeiska ­länder har stort behov av arbetskraft, människor vars kultur ­bidragit till att ­berika och vitalisera ­länderna.

Ändå finns det stora invandrar­grupper i Europa från mer avlägsna länder och kulturer som ­inte tillåts ­eller kunnat integreras eftersom de kommit i stort antal på kort tid. Sam­tidigt är det ett faktum att det finns ­invandrargrupper i till exempel Frankrike och England som ­inte har den minsta önskan att ­integreras.

Tvärtom, de lever i sin egen värld där de helt tar avstånd från och till och med för­aktar värd­landets kultur. I England, Frankrike, ­Spanien, Italien och Grekland ökar spänningen, våldsam urladdning ligger i luften. Finns det seri­ösa politiker i Europa som ­vågar ta itu med alla dessa ­problem eller sitter de som förstaklass­passagerarna på ­Titanic, övertygade om sin egen förträfflighet och Europas odödlighet?Nu kommer nya tiderna

Homoseksuel norsk-somalier overfaldet af somaliske kvinder

Jeg har gennem norske venner mødt både Amal Aden og Sara Amzeh Rasmussen. Der er ingen tvivl om, at deres åbenmundethed gør deres liv farligt. Vores provinsielle amatørpolitikere har påført os en voldelig trusselskultur og en tid af af hemmelige adresser, pseudonymer, skibskatastrofer, hærværk og pludselig død. Det ville være underligt, hvis det ikke var en boomerang, der kom tilbage og hjemsøgte dem selv. Hvad mon deres aktuelle ‘trusselsbillede’ er, nu Lars Hedegaard, Morten Uhrskov, Kurt Westergaard og Rikke Hvilshøj, har måttet holde for?

Kutt i hodet, knuste briller. Amal Aden forteller at hun i morges ble angrepet av to kvinner i fotsid hijab ved Nationaltheatret i Oslo. Hun hadde ikke tatt på seg trygghetsalarmen fordi hun følte seg trygg i det området.Amal Aden, den prisbelønte forfatteren og samfunnsdebattanten med somalisk bakgrunn, forteller at hun ble slått ned på åpen gate ved åtte-tiden i morges. Aden forteller til Aftenposten at det skjedde ved Nationaltheatret da hun var på vei for å treffe forfatterkollega Aslak Nore. Sammen skulle de videre til Stabekk videregående skole for å holde foredrag i regi av Den kulturelle skolesekken.

Jeg ble slått ned av to somaliske kvinner. To voksne kvinner i lang hijab kom mot meg. Det skjedde så fort, de snakket somali, de sa «du er en skam for islam og somaliere!», «du er årsaken til at unge somaliere flytter hjemmefra!». Plutselig slo den ene meg i ansiktet med vesken sin. Jeg vet ikke hva det var i den vesken, men jeg fikk et kutt i pannen og brillene mine ble knust. Jeg fikk veldig vondt i hodet. Amal Aden: – Jeg ble slått ned av somaliske kvinner

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] man med føje kan drage af ‘EU’s agentur for Grundlæggende Rettigheder’s rapport, som jeg kort berørte den 9 november. En anden er, at muslimer og venstreekstremister i Sverige er lige gode om antisemitiske udtalelser […]

Murbräckan
8 years ago

En dansk forskare har kommit fram till vilka som styr världspolitiken:

http://www.friatider.se/dansk-forskare-ljusskyggt-sallskap-kontrollerar-varldspolitiken

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x