9
nov
Seneste opdatering: 9/11-13 kl. 2316
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Abel Azcona: Eating a Qur’an in Copenhagen, Arts & Taboos – Abel Azcona and Lars Vilks, Abel Azcona: Jihad 191, Abel Azcona: ‘LapidaciĂłn’ Stening.

Europas jĂžder: Indvandringen er problemet

Samme avis, New York Times, har ogsĂ„ idag en stor artikel om Dansk Folkeparti, men efter at have lynskimmet den, mĂ„ jeg tilstĂ„, at jeg ikke gad lĂŠse den. Jeg har problemer nok med bare at vride mig til at lĂŠse Politiken. Morten KjĂŠrum udtalte at han var ‘chockeret’ over sin rapports resultater. Det var sgu pĂ„ hĂžje tid, KjĂŠrum. Rapporten nĂŠvner og i mindre grad hĂžjre og venstreekstremister. Den yderste venstreflĂžj markerer Krystalnatten i dag under parolerne “asyl til forfulgte – nej til tvangsudvisninger”,” solidaritet – nej til racisme, fremmedhad og antisemitisme” og “ytringsfrihed – nej til hetz mod bestemte samfundsgrupper”. Det kunne man nĂŠsten ikke have gĂŠttet i forvejen, men hvad har det med muslimsk antisemitisme eller november 1938 at gĂžre? Hvis jeg var jĂžde, var der dem jeg hellere ville omfavnes af.

Fear of rising anti-Semitism in Europe has prompted nearly a third of European Jews to consider emigration because they do not feel safe in their home country, according to a detailed survey of Jewish perceptions released Friday by a European Union agency that monitors discrimination and other violations of basic rights.[..]

In other countries, however, hostility to Jews is now rooted more on the left and in Muslim immigrant communities, the survey’s findings indicate. More than three-quarters of respondents in Belgium and France, both of which have large populations of Muslim immigrants, identified anti-Semitism as a problem. Eighty percent of respondents in the two countries described immigration as a problem, too, suggesting tense relations between Jewish communities and recently arrived immigrants.

About 90 percent of respondents in Belgium and France reported that the Arab-Israeli conflict had had a “notable impact” on the safety of Jews. Only 40 percent reported the same in Hungary, which has few Muslim immigrants, while a majority of respondents in most other countries surveyed said tensions in the Middle East had affected their feelings of safety either a “great deal” or a “fair amount.”Jews in Europe Report a Surge in Anti-Semitism

“Indvandringen er en tikkende bombe”

Historikeren Herman Lindqvist, der havde 29 programmer Hermans historia (1991–2002) var min store trĂžst i SVT, et propagandaorgan der ingen eksistensberettigelse har lĂŠngere, nĂ„r jeg sad i SmĂ„land begravet i en meter sne for ti femten Ă„r siden. For at beholde en spalte i Aftonbladet, er han dog nĂždt til at ikke omtale Sverige, hvis bombe tikker hurtigere end nogen andre bomber i Europa. Han har selvsagt fĂ„et rĂžven pĂ„ komedie i Dagens Nydeligheder for at afvige fra anstĂŠndighedskonsensus: Herman Lindqvist medverkade pĂ„ extremistsajt.

Slutligen: ett stÀndigt ökande hot mot Europas trygga utveckling Àr den tickande bomb som ligger i den ökande invandringen till VÀsteuropa. Det Àr en komplicerad konflikt. MÄnga europeiska ­lÀnder har stort behov av arbetskraft, mÀnniskor vars kultur ­bidragit till att ­berika och vitalisera ­lÀnderna.

ÄndĂ„ finns det stora invandrar­grupper i Europa frĂ„n mer avlĂ€gsna lĂ€nder och kulturer som ­inte tillĂ„ts ­eller kunnat integreras eftersom de kommit i stort antal pĂ„ kort tid. Sam­tidigt Ă€r det ett faktum att det finns ­invandrargrupper i till exempel Frankrike och England som ­inte har den minsta önskan att ­integreras.

TvÀrtom, de lever i sin egen vÀrld dÀr de helt tar avstÄnd frÄn och till och med för­aktar vÀrd­landets kultur. I England, Frankrike, ­Spanien, Italien och Grekland ökar spÀnningen, vÄldsam urladdning ligger i luften. Finns det seri­ösa politiker i Europa som ­vÄgar ta itu med alla dessa ­problem eller sitter de som förstaklass­passagerarna pÄ ­Titanic, övertygade om sin egen förtrÀfflighet och Europas odödlighet?Nu kommer nya tiderna

Homoseksuel norsk-somalier overfaldet af somaliske kvinder

Jeg har gennem norske venner mĂždt bĂ„de Amal Aden og Sara Amzeh Rasmussen. Der er ingen tvivl om, at deres Ă„benmundethed gĂžr deres liv farligt. Vores provinsielle amatĂžrpolitikere har pĂ„fĂžrt os en voldelig trusselskultur og en tid af af hemmelige adresser, pseudonymer, skibskatastrofer, hĂŠrvĂŠrk og pludselig dĂžd. Det ville vĂŠre underligt, hvis det ikke var en boomerang, der kom tilbage og hjemsĂžgte dem selv. Hvad mon deres aktuelle ‘trusselsbillede’ er, nu Lars Hedegaard, Morten Uhrskov, Kurt Westergaard og Rikke HvilshĂžj, har mĂ„ttet holde for?

Kutt i hodet, knuste briller. Amal Aden forteller at hun i morges ble angrepet av to kvinner i fotsid hijab ved Nationaltheatret i Oslo. Hun hadde ikke tatt pÄ seg trygghetsalarmen fordi hun fÞlte seg trygg i det omrÄdet.Amal Aden, den prisbelÞnte forfatteren og samfunnsdebattanten med somalisk bakgrunn, forteller at hun ble slÄtt ned pÄ Äpen gate ved Ätte-tiden i morges. Aden forteller til Aftenposten at det skjedde ved Nationaltheatret da hun var pÄ vei for Ä treffe forfatterkollega Aslak Nore. Sammen skulle de videre til Stabekk videregÄende skole for Ä holde foredrag i regi av Den kulturelle skolesekken.

Jeg ble slĂ„tt ned av to somaliske kvinner. To voksne kvinner i lang hijab kom mot meg. Det skjedde sĂ„ fort, de snakket somali, de sa «du er en skam for islam og somaliere!», «du er Ă„rsaken til at unge somaliere flytter hjemmefra!». Plutselig slo den ene meg i ansiktet med vesken sin. Jeg vet ikke hva det var i den vesken, men jeg fikk et kutt i pannen og brillene mine ble knust. Jeg fikk veldig vondt i hodet. Amal Aden: – Jeg ble slĂ„tt ned av somaliske kvinner

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] man med fĂžje kan drage af ‘EU’s agentur for GrundlĂŠggende Rettigheder’s rapport, som jeg kort berĂžrte den 9 november. En anden er, at muslimer og venstreekstremister i Sverige er lige gode om antisemitiske udtalelser […]

MurbrÀckan
9 years ago

En dansk forskare har kommit fram till vilka som styr vÀrldspolitiken:

http://www.friatider.se/dansk-forskare-ljusskyggt-sallskap-kontrollerar-varldspolitiken

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x