11
nov
Seneste opdatering: 12/11-13 kl. 0121
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nyd forresten lige dette importerede afskum, der har voldtaget 12 kvinder: Anklaget for serie af voldtægter: Koranen gør mig uskyldig. Jeg tror, jeg vil dedikere det hele til dobbeltssnakkeren på emnet homo-terror og tilvandret kriminalitet, Anne Mee Allerslev, hvis parti netop har smidt en masse kulørte buzzwords ind af min brevsprække i dag: “Vi tror på fremtiden,” “Tag ansvar, støt os”, “Kom hinanden ved.” In your dreams!

Her er meget langt til den nærmeste ghetto, så her er selvfølgelig propfyldt af Radikale vælgere og politikere og kendte multikultifortalere fra den mediepolitiske klasse, undtagen Allerslev, der bor i et ‘udsat område’, skriver hun. Jeg er ikke i målgruppen for R. Enhedskommunisterne er også vældig store her. En jysk ven siger jeg bor på 6. afdeling, og det er måske ikke helt ved siden af, men det er åbenbart prisen for at være tro mod sit fødested. Stedet er det samme, publikum har ændret sig.

»Europe will be next«

Fik I den, Bødskov og PET? En autralier har fattet alvoren.

British men fighting alongside Al Qaeda-linked groups in Syria have said that after Syria, they aim to take the battle to the United States and Britain. Vice News posted video with interviews of British men who traveled to the combat zone to pair up with the jihadi groups Jabhat al-Nusra (Nusra Front) and the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS).

“I say to United States that your time will come and we will bleed you to death and, inshallah [Allah willing], will raise the flag in the White House,” a 26-year-old Briton told the Vice News interviewer. ‘WE WILL BLEED YOU TO DEATH’: BRITISH JIHADIS DESCRIBE THEIR AIMS FOR AMERICA AFTER SYRIA FIGHT, Nov. 10, 2013

Syrians on Both Sides of the War Increasingly See Assad as Likely to Stay, hvilket formenlig betyder, at de overlevende kan finde på at komme ‘hjem’. Her er det afmægtige budskab til religiøse fascister fra Anne Mee Allerslev, hvis parti har været ivrigst for at bringe os i en lisvsfarlig situation: Mit budskab til Hizb ut-Tahrir: Pak jeres antidemokratiske holdninger sammen. Der blev de nok lige rigtig bange i HUT. Imens vokser de problemer ufortstyrret, som vore efterkommere skal arve fra Nyrup, Jelved, Holger K og Gammeltoft Hansen. – Foreign opposition fighters killed, heriblandt 18 fra Belgien, 7 fra Danmark og 6 fra Sverige.

Den Korte Avis indstillet til Cavlingpris

Efter mindre end to års levetid er Den Korte Avis blevet indstillet til Cavling-prisen. Bag indstillingen står tre tunge skikkelser i dansk presse: Sven Ove Gade, tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet, og journalisterne Jakob Andersen og Jeppe Juhl, der begge har modtaget Cavling-prisen.

Avisen rummer originale og knivskarpe politiske analyser, dramatiske beretninger fra hverdagen, belysning af centrale samfundstendenser, sjov og ballade og løjerlige hændelser, stærke holdninger med mod til at være politisk ukorrekt. Tre tunge pressefolk indstiller Den Korte Avis til Cavling-prisen

Om Cavlingprisen til DKA, også kendt som Savlingprisen efter tidligere modtagere, skriver Lasse Højsgaard i det venstresnoede fagblad Journalisten:

I den lidt mere utraditionelle ende finder man et forslag om Den Korte Avis – nyhedssitet, som Karen Jespersen og Ralf Pittelkow står bag – med henvisning til den store brugerfremgang, sitet har haft uden at få offentlig støtte til produktionen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

Det var et sjovt billede af en abe med verdens største grin helt op til ørerne. Aben siger:

Mooar! Hvorfor spiser vi ikke aber?
-fordi vi er beslægtede med dem!
Er det så også derfor muslimer ikke spiser grise?

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Linket virker desværre ikke, Kurt 😉

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Desværre ikke ;-( –
det ser ud til at være en privat side, der kræver log in for at kunne se den.

Men hvad gik det ud på, og kan du evt. vise indholdet et andet sted?

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

Oh! mange tak. Så der er noget om snakken-at man først bliver berømt når man er død.

Fru.Frøken
Fru.Frøken
8 years ago

Tag det roligt Kurt,din bog er på min to-read liste
🙂

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

Den Korte Avis blevet indstillet til Cavling-prisen. ” Avisen rummer originale og knivskarpe politiske analyser,”

Nå! gør den det? Avisen minder om lokalavisen. Fx vil de ikke anmelde min bog Humanismens elendighed og fortjemer derfor at forsvinde i glemslens mørke. Sven Ove Gade, Jakob Andersen og Jeppe Juhl må have haft en dårlig dag. Men det kan ske for enhver.

Marit
Marit
8 years ago

Men JEG har lest din bok, Rosenstrøm ! Og det er da alltids noe ? Her jeg sitter oppe i Midt-Norge, Verden er ikke sååå stor. 😉

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago
Reply to  Marit

Tak Marit du lyder som et fornuftigt menneske. Har bogen allerede spredt sig til Norge! Fantastisk.

jdm
jdm
8 years ago

“I say to United States that your time will come and we will bleed you to death and, inshallah [Allah willing], will raise the flag in the White House,”

Bring it on.

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
8 years ago
Reply to  jdm

Right on.
Men dem har glömt att befolkningen är beväpnad här i USA. Förrutom att vi har många krigsvana veteraner.

Prudentius
8 years ago

Meget “morsomt”, at se medlemmerne af Syriens internationale jihad-koalition ugenert plapre ud med deres religiøse holdninger, militære fremtidsplaner og ikke mindst deres uendelige had til de vestlige magter, der med dollars, våben og rekrutter muliggør deres hellige krig. Spørgsmålene til de vestlige magteliter må være noget i stil med: 1. Kan I virkelig styrer jeres klienter?? 2. Osama og hans lystige svende var ligeledes i jeres sold, før de svingede krumsablen mod de hænder der fodrede dem. Hvilken garanti har I denne gang?? 3. Forstår I ikke at islam har erklæret jer evig og hellig krig?? 4. Hvorfor nægter I… Read more »

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Prudentius

Nemlig Prudentius. Jeg kommer altid til at tænke på denne lille scene fra Cabaret.

http://www.youtube.com/watch?v=29Mg6Gfh9Co

Fra 2:45 hvis man vil hoppe til pointen!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x