16
nov
Seneste opdatering: 17/11-13 kl. 0233
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

november 16 2013 048 October 22 2013 355 (1)

® Snaphanen. Klik f. helskærm. Hendrik Nordbrandt; Året har seksten måneder.

En familj ligger och sover i Ljungsbro…

Inger-Siv Mattsson har skrivit ett brev till Jenny Strömstedt, journalist på Expressen via Pettersson

Nacka den 14 november 2013, Expressens redaktion, f v b till Jenny Strömstedt

Bästa Jenny Strömstedt,

Den 9 november skrev Ni i Expressen om hur en pojke blir ihjälslagen och hur en kvinna som försöker rädda honom dödas i Ljungsbro:

”Det hände. Från ingenstans hände det i Ljungsbro.”

Nej, fr Strömstedt, det hände inte från ”ingenstans.” Detta – liksom så många andra brutala mord i dagens Sverige – är ett resultat av den vettlösa invandrings- och flyktingpolitik som den politiska klassen – med benäget bistånd från sina gläfsande bandhundar i medierna – bedrivit i decennier. Mördaren i just det här fallet är – som bekant – en brottstyngd kongoles vid namn Doudou Ahoka.

Detta faktum att de båda blev offer för det mångkulturella samhället berör Ni givetvis – trots Er upprördhet över den tragiska händelsen – inte med ett enda ord i Er kolumn. Varför inte? Det är verkligen paradoxalt. Vi tar emot människor p.g.a. – påstådd – förföljelse och bristande frihet i deras hemländer till priset av att såväl tryggheten som friheten försvinner i vårt eget land.

”Masters of deception”

Som de flesta av Era journalistkollegor tillhör Ni dessa ”masters of deception” som uppenbarligen ser det som sin främsta uppgift att föra läsarna bakom ljuset, när det gäller gärningsmännens etniska ursprung.

Den systematiska och konsekventa desinformation och mörkläggning av fakta och förvanskning av verkligheten som svenska medier – i motsats till medierna i andra länder – torgför blir dock tack vare Internet alltmer uppenbar för gemene man. Era lögner och förljugenhet avslöjas steg för steg för folket.

Glädjande nog tvingas ni förr eller senare och allt oftare att krypa fram ur era hålor, när sanningen kommer fram genom att etnisk brottslighet redovisas i andra länder. När den norska statsministern avslöjade att busskaparen och trippelmördaren i Norge var en asylsökande sydsudanes kunde svenska medier inte längre dölja hans etnicitet.

Förskönande omskrivningar för att dölja sanningen

Den politiskt korrekta svenska journalistkåren excellerar i att kalla importerade mördare, våldtäktsmän, rånare m fl. för ”26-åringen, två-barnspappan, Södertäljebon” och en uppsjö av liknande eufemismer. Muslimska terrorister, krigsförbrytare och allmänt kriminella som begår brott eller grips i utlandet benämns däremot regelmässigt ”svensk”. Hur kommer det sig? Varför är det i detta fall viktigt att tala om etnicitet?

Beteckningen ”svensk” är dessutom grovt lögnaktig, eftersom det aldrig rör sig om etniska svenskar. Några exempel: ”Svensk förser syriska rebeller med vapen.” ”Svensken” är en tidigare imam vid en moské i Sverige. ”Svensk dömd i Thailand för olagligt innehav av krigsmateriel.” ”Svensken” är libanes. ”Två svenskar gripna för att ha planerat terroraktioner i USA” ”De två svenskarna” är somalier och greps i Afrika på väg till Jemen.

”Svensk fängslad i Libanon” . ”Svensken” är libanes och heter Eli Salibi.

”Svensk fängslad för spioneri i Somalia.” ”Svensken” heter Muhamud Jama.

”Svensk misstänks för folkmord i Rwanda” – ”Svensk åtalas för flera massakrer” – ”Svensken inför rätta för folkmord.” ”Svensken” visade sig vara från Rwanda.

”Svenskar åtalas för terrorism i Danmark”. ”Svenskarna” som planerade blodbad på Jyllands-Posten kommer från Libanon och Tunisien. De heter Sahbi Zalouti, Mounir Dharii, Omar Abdalla Aboelazm och Munir Awad (f d svärson till Helena Benaouda).

”Svensk dömd till fängelse i Turkiet.” ”Svensken” är kurd och heter Ramazan Kizil. ”Svensk förser syriska rebeller med vapen” ”Svensken” var en tidigare imam vid en moské i Sverige. ”29-årig svensk smugglade pistol i handbagaget”. ”Svensken” är tunisier och heter Kerim Chatty. ”Karlskogabo häktad för jätterån i Tyskland.” ”Svensken” visade sig vara en kriminell libanes. De ”fem svenskar som greps på Cypern för stöld, inbrott, kontokortsbedrägerier mm” visade sig vara afrikaner.

Så där håller det på år ut och år in.

Journalisterna fiskar i ”grumliga vatten”

Nog har väl tilltaget att kalla alla kriminella utlänningar för ”svenskar” en obehaglig nationalistisk – för att inte säga diskriminerande – underton? Att döma av den oerhörda kränkning det innebär att eventuellt behöva lära sig svenska, anpassa sig till svenska lagar och bestämmelser och dagligen utsättas för de främlingsfientliga och rasistiska svenskarnas och det svenska samhällets föraktliga normer och värderingar vill de förmodligen minst av allt kallas ”svenskar.” Beteckningen ”svensk” uttrycker m a o en missaktning av främmande folkgrupper – alltså fiskar journalisterna – som det brukar heta i andra sammanhang – ”i grumliga vatten.”

Avslutningsvis…

vill jag erinra om Verner von Heidenstams definition av sin tids journalistskrå och än idag fullt tillämplig: ”andens tattarfölje.”

Inger-Siv Mattson, Nacka

Yderligere en svensk kvinde – ‘overbevist antiracist’ – myrdet af en afrikaner. Jeg har ikke tal på de historier. Manden fik i dag 16 års fængsel og sandelig, livstids udvisning. Det er dybt tragisk og oprørende, men jeg er nok blevet lidt fatalistisk og opgivende med årenes mange døde svenskere. De dør, fordi de ikke ved, hvorfor de dør, og derfor vil de efter al sandsynlighed blive ved med at dø.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
UncleBob
UncleBob
8 years ago

Det finns bara en räddning ur detta Kafkaliknande skådespel. Stå upp för Sverige! SD 2014!

HH
HH
8 years ago

Söndagens TV2 gav en egendomlig och splittrad bild – lägg därtill Sveriges radio som äntligen kom med en sanning. För att ta det sista först: sociala myndigheter hade skyddat ett antal invandrarflickor från deras familjer. För att få en lösning kontaktade man familjerna för samtal och för att få dem att förstå att flickorna ville ha frihet som alla andra. Familjerna sa ja och amen och allt verkade gå efter sociala myndigheters program. Men det visade sig vara en lögn! De flesta av flickorna som kommit hem skickades till väntande äkta män. En mördades av de 21 som varit med… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  HH

Ja, det verkar inte bättre än att det är ganska så många offentliga aktörer, både politiker och journalister, som har uttalat sig om – rasism – , den senaste tiden? Johan Ehrenborg i Svt Agenda söndag 17/11, Mona Salin på Publicistklubbens möte nyligen, som tillsammans med några andra högljutt protesterande journalister i publiken, ville hävda det automatiskt rasistiska i att förespråka en mer restriktiv, och därmed mer omdömesgill, mer omtänksam och hänsynsfull invandring till Sverige? För alla medborgares bästa. Även någon som heter Johanna Frändén skrev i Aftonbladet den 14 november under rubriken: – Rasismen är en del av klimatet… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Debatten i full gång på Avpixlat om vad Åkesson sagt eller ej. Snälla svenska män och kvinnor lita på ert omdöme och förnuft. Tro inte vad illasinnade krafter vid SR och övriga medier säger. Låt dem inte splittra er! Håll ihop! Det kommer att bli mer sådant här i valrörelsen. Var så säkra. Sveriges överlevnad hänger på om ni orkar stå emot propagandan. Makteliten kommer att göra allt för att misstänkliggöra SD och splittra väljarstödet och folkrörelsen. Visa att “Mandom, mod och morske män(niskor) finns i gamla Sverige än”! Håll ihop leden! SD är svenska folkets och Sveriges enda chans.… Read more »

Katinka Glahd
Katinka Glahd
8 years ago

Jenny Strömstedt är en posör i all ordets bemärkelser.Alt hon gör och allt hon säger är framtaget framför en spegel. Varje litet skratt,varje litet leende,all blyga ögonlockssänkningar när Jenny låtsas klädsamt rodna framför kameran är inövade under många och långa stunder framför en spegel.Allt är en spegling av en falskhet som har blivit rådande inom det offentliga livet.Denna påtvingade uppfattning av vad som händer i Sverige,kan helt ekelt inte vara äkta. Människan har ju barn som skall växa upp i det forcerade mångkulturella helvetet.Tänker hon inte någon gång på hur deras framtid kommer att gestalta sig? Hon är så betvingad… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Murbräckan, är inte helt säker på att valutgången inte kommer att göra skillnad. Det tyder J Åkessons överraskande uttalade idag på morgonen om. Risken med Åkessons uttalande är att folk återigen kommer att känna sig svikna och övergivna av politikerna och orsaka att SD-framgångarna tvärstoppar eller partiet delas. Detta får inte ske. Äntligen RYTER folket. Ryter så att makten fått stora skälvan. Att Åkesson går ut med detta visar hur rädda makthavarna är. De är panikslagna och det skall de vara. De är rädda att förlora sin makt och sina lyxpositioner. Makten får vara glada och tacksamma över att svenskar… Read more »

Arvid
Arvid
8 years ago

Jag vill allvarligt uppmana alla att klicka på länken och lyssna till den officiella bilden av så kallad SVENSK JOURNALISTIK, här understödd av “allmänhetens pressombudsman”.

Faktiskt frågade jag mig, när jag i går i den svenska statsradion hörde uttalandet, om jag var vaken eller om jag drömde. Kan sådant hyckleri och sådan förljugenhet finnas i det verkliga liver?
Ja tydligen, om man tvingas leva sitt liv i Nya Sverige.

http://sverigesradio.she/sida/default.aspx?programid=2795

Programmet heter MEDIERNA – och ha bara litet tålamod, inledningen kommer strax.

Anders
Anders
8 years ago

Hvornår vil den svenske hen mon rejse sig i forsvar for alle Sveriges henner?
Nej, så hellere ligge til sengs og vente på at få knust skallen.

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Norske tlstande. En opdatering.

I tillegg til de 100 millionene til mer politikraft, foreslår regjeringen ytterligere 150 millioner kroner til flere uttransporteringer.

Det sidste oversætter jeg til deportationer på dansk. Er det korrekt?
Det lyder af alt for små beløb, set herfra Danmark.
https://www.politi.no/politidirektoratet/aktuelt/Nyhet_13076.xhtml

Tony
Tony
8 years ago

Svenska journalister är en samling ömkliga töntar oavsett om dom är kvinnlig
eller manliga,som har det absolut lägsta förtroende hos Sveriges befolkning
av alla yrkesgrupper!

Anna C
8 years ago

Kända svenskar som flyttat ut i världen och oberoende av om de har kvar sitt svenska medborgarskap eller inte kallas ju alltid svenskar i skvallerpressen. Varför då? De är väl t.ex. amerikaner, engelsmän eller spanjorer?

Murbräckan
8 years ago
Reply to  Anna C

Det är ytterligare ett exempel på olika måttstockar för svenskar vs utlänningar.
Några vinner på den ologiska propagandan…

Angela
Angela
8 years ago

Har inte gjort denna bekantskap förrän nu. Tack för tipset., Murbräckan. Tittade in och såg ett utdrag från Heidenstams diktning “Medborgarsång”, som passar bra här.

“”Det är skam att sitta som vi har gjort

och tempel åt andra välva

och kasta stenar på egen port

och tala ont om oss själva.

Vi tröttnat att blöda för egen dolk,

att hjärtat från huvudet skilja:

vi vilja förbliva ett enda folk

och vi är och förbli det vi vilja.”

Murbräckan
8 years ago
Reply to  Angela

Jag blev lite chockad när jag läst “Medborgarsång”. Heidenstam tillhör 90-talisterna (1890-talet)
De antinationella problemen fanns redan då, men då var det industrialism kontra hembygd.
“Om individen söker sig till sitt väsens innersta, finner han där som en grundval nationallynnet” skrev Heidenstam.
Varför är det svenska folket så splittrat?
“Enade vi stå, söndrade vi falla”.

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Murbräckan

Vad tror du världskrigen handlade om? 🙂 Det får inte barnen i skolan lära sig längre. Men deras äldre släktingar vet och berättar för dem. Ingen litar på skolorna eller etablissemanget längre. Knappt min generation heller fick lära sig såvida de inte gick till högre utbildning men jag hade fantastiska lärare som varit med om bägge och visste. De äldre generationerna har också berättat. Många födda i början av 1900-talet med föräldrar födda på 1800-talet som hade far-och morföräldrar födda på 1700-talet så tala om kontinuitet. Så långt tillbaka är det inte. Amerikanska folket räddade oss under 1900-talet nu är… Read more »

Murbräckan
8 years ago
Reply to  Angela

Krig har nog alltid gått ut på att lägga beslag på jordens resurser.
Segrarna skriver historien.
Sedan 2VK har vi matats med segrarnas lögner; morgon, middag, kväll.

Vad ska vi göra nu?
Valutgången nästa år kommer knappt göra någon skillnad.
?????

Invandrare1957
Invandrare1957
8 years ago

Jenny Strömstedt. Den roliga tjejen med den underfundiga snabba replikerna o humorn. Som förvandlades till en bitch. Nu för tiden ser man översitteri och någon slags läskig stöddighet i blicken. Höjden var i veckan nät TV4 hade en barn psykolog. Som sa att man skulle skydda barnen i nuet och inte tänka på framtiden så mycket. Sverige börjar bli ett otäckt kommunist land. Det finns ingen framtid i Sverige med sådan som Jenny Strömstedt inte för vanligt folk. Men den underfundiga roliga Jenny finns nog bakom fasaden.

Murbräckan
8 years ago

Ni som uppskattade brevet; här finns många fler:
http://www.bgf.nu/ism/

Angela
Angela
8 years ago

Nej, inget kommer från ingenstans. Det finns alltid människor bakom med en intention av något slag. Ingen bildad, vettig och klarsynt människa kan undgå att se intentionerna bakom eller budskapen till folket i Sverige i public service från etablissemanget. Det som är pinsamt är att makteliten inte inser att folk genomskådar dem och driver med dem. Folk har förlorat förtroendet för journalister, politiker och kulturetablissemanget för länge sedan i ett bottendjupt förakt. De som såg SVT:s Skavlan i fredags fick ännu en uppvisning i förfallet i SVT. Var fanns svenskarna i programmet? Man pratar om svenskar men inte en enda… Read more »

Murbräckan
8 years ago
Reply to  Angela

Amen, amen, amen!!!

Kingedward24
Kingedward24
8 years ago
Reply to  Angela

Angela, är inte en 69-årig man, född i Sverige och som har levt hela sitt liv i Sverige, svensk nog att kommentera landets problem?

Albinosa
Albinosa
8 years ago
Reply to  Kingedward24

Undrar jag också ..

Bergfast
8 years ago
Reply to  Kingedward24

Frågan är om Guilou egentligen är svenskhatare med alla sina dåliga erfarenheter av svenskar i bagaget, och eventuellt av svensk hierarkisk mobbning? …

….Samtidigt som han eventuellt är en övertygad kommunist?..

Svårt att veta med den poserande, och demonstrativt arroganta, revanschlystne (?) och självhävdande, Jan Guilou?…

Samtidigt ändå inte en helt o-charmerande Guilou, med sin osvenska, utstuderade stil…,..

Lite rolig att iaktta, med andra ord……

XY
XY
8 years ago
Reply to  Angela

Utmärkt skarp kommentar av Angela till det likaledes utmärkta brevet av Inger-Siv Mattson.

Folket är en brandskattad gisslan i den flummigt spekulativa politiker- och mediedemokraturen Sverige, som invaderas av utsugare utan vilja eller krav på sig att integreras. Den sortens mångfald vill jag inte ha. SVT är ett dåligt skämt. Jag vet inte vem public service eller de agendasättande tidningarna egentligen vänder sig till.

Snowflinga
Snowflinga
8 years ago
Reply to  Angela

Du beskriver mycket intressanta iakttagelser på ett förträffligt sätt som jag också har tänkt. Varför talar svenskarna inte för svenskarna utan man har istället utlänningarna att tala för dem. Det tycks vara en trend i Sverige att utlänningar skall tala för svenskarna. Lyssna också till PI och Alexandra Pascalidous som inte tycker om när svenskar försöker förklara varför det sker gruppvåldtäkter i Sverige. Kanske svenska kvinnor inte skulle bli utsatta för våldtäkter och gruppvåldtäkter om inte Sverige hade en stor invandring av män från kulturer men en vidrig kvinnosyn. Man undrar varför journalister vill mörklägga det. http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/277110?programid=1120&playepisode=277110 Det skall inte… Read more »

Stefan
Stefan
8 years ago

Författaren Inger-Siv Mattson i Nacka har utan tvekan verkligheten som garant för sina påståenden. Den ”verkliga” verkligheten kan bara den enfaldige, segregerade och politiskt korrekte blunda för.

Dagens omskrivning

20-åring skjuten i Hjällbo
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2180221-20-aring-skjuten-i-hjallbo

Någon som tror det är Andersson, Pettersson och Lundström som är i farten?

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x