22
nov
Seneste opdatering: 24/11-13 kl. 1651
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Randi (90) robbet på åpen gate i Oslo, Lost wallet test shows Oslo’s falling honesty.

Er Yahya Hassan Danmarks Rushdie?

som Jes Stein Petersen siger i sin Politiken video? Litterært er det sludder, men men som symbol og fremkaldervæske for venstrefløjen og islams ømme tæer, er det ganske sandt at lighederne kan blive store, også hvis ringene spreder sig i verden. Foreløbig er den gamle garde af appeasenicks fra Muhammedkrisen ude og trække i land og redde en ære, som ikke kan reddes: Tolv hyklere på dybt vand. og I dag ved vi, at det var forfatterne, der var idioterne. det anede os andre dengang.

Vi har set multikulturens tøffelhelte på røntgenbilleder én gang, det var rigeligt. Stein Petersen klager over at skulle have PET til Politiken arrangementer, det lyder noget pivet for os andre, der har vænnet os til øresnegle, bombehunde og hemmelige adresser i over et årti, men Politiken-segmentet er da heller ikke vant til at være fysisk truet. Ro på!, I vænner jer, det bliver værre at skulle indse, at det er tilstande i selv har nedkaldt over os alle, som kunne være undgået ved en almindelig demokratisk rådslagning. Det er virkelig ikke nemt at have ondt af Politiken og kulturparnasset fra 2006.

Fyns Politis beslutning om at aflyse digteren Yahya Hassans besøg på et bibliotek i Vollsmose er i strid med grundloven, mener formand for Trykkefrihedsselskabet Lars Hedegaard.

»Det er i modstrid med grundloven, hvor der står, at borgerne har ret til at samles ubevæbnede. Det er en fundamental ret i vores samfund, at man kan ytre sig frit og mødes under fredelige forhold«, siger han og kritiserer politiet for ikke at beskytte den unge digters ret til at ytre sig.

»Politiet skal mønstre det fornødige mandskab, hvis de tror, at nogen vil forstyrre mødet og krænke ytringsfriheden. Og kan de ikke klare det selv, må de indkalde hjemmeværnet. For det er helt fundamentalt«, siger han.Lars Hedegaard: Kan politiet ikke klare det selv, må de indkalde hjemmeværnet

Fra Malmø krigslazaret

Forleden passerede Gøteborg skydning nr 55 på under et år. Imponerende af en by på kun 549.839 indbyggere. Malmø er under særbehandling pt, men vent til politiet må slippe deres ekstragreb om byen, så falder den videre ned mod sin skæbne.

Från fredag natt får ordningsvakter på akuten på Sus i Malmö inte jobba ensamma. Det har varit en del allvarliga incidenter, säger huvudskyddsombudet Stefan Andreasson. Malmö.Under 2010 hade Malmö femtio skjutningar varav ett trettiotal skottskadade behandlades på akuten i Malmö där också säkerheten höjdes. Förutom säkerhetsanordningar som förstärkt glas, färdiga flyktvägar, olika slags larm, övervakningskameror utbildades personalen, bland annat i bemötande. Stopp för ensamjobb på akuten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robert R
Robert R
8 years ago

En Dansk Rushdie?
Nej, dertil er kvaliteten ganske enkelt for dårlig.
Der er ganske vist meget rigtigt i det han skriver og siger, rigtigt meget! Men stor litteratur nej,

Steinadler
Steinadler
8 years ago

De blir kanhende feil å si at Europa ville ha vært bedre tjent med at Tyskland hadde vunnet krigen. Skjønt med tanke på det voldshelvete som fremtiden kan komme til å bringe som følge av masseinnvandring og en mer allmennt hodeløs politikk så er det sannelig ikke godt å si. En ting er jeg ihvertfall sikker på og det er at fremtidens europeere – om det stadig skulle eksistere noen av sorten med evne til å kaste et noenlunde klart blikk bakover i tid – kan komme til å omskrive denne historien kraftig. Verdenskrigene vil vel kanskje snarere komme til… Read more »

Santor
Santor
8 years ago

Segmentet kappes om at stikke tungen længst op i r…. på den stakkels knægt og Jes Stein Petersen ser ud til at vinde med en mulespids.

Nu ville det være på sin plads at Yahya Hassan viser sin fuld forståelse at det samfund han er dumpet ned i, som en gøgeunge i en rørsangers rede, og fortæller hvad han mener om Segmentet 🙂

Tag den for en provokation, kunstner.

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago
Reply to  Santor

…og fortæller hvad han mener om Segmentet”

Hvad betyder det på dansk??

Santor
Santor
8 years ago

Segmentet er blot de samme som ikke kan få tungen ud af den stakkels knægt.

Han bliver berømmet for sine provokerende digte, lad os hører hvad han mener om segmentet!

Kunst skal jo som bekendt provokere 🙂

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x