26
nov
Seneste opdatering: 26/11-13 kl. 2208
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

Opdatering 22: Deutsch-Ägypter Hamed Abdel-Samad wieder aufgetaucht

Jeg holder øje med tyske medier. Dette er den senste video, som findes uploadet. Den er taget i Cairo, men antagelig sidste vinter. Det er en trailer for ART WAR fra berlinske Heldenfilm.. Kl 9 tirsdag på ZDF-nyheder: “Islamistische Entführer wären das Schlimmste”.

60 % mod moske i nabolaget

»Det lig­ner lidt isla­mo­fobi, når man kan side­stille en moské med en insti­tu­tion for stof­mis­bru­gere, ” siger Jør­gen Goul Ander­sen. Gør det virkelig det? Den sørgeligt aktuelle eks. muslim Hamed Abdel-Samad sagde i 2009:’Islam Is Like a Drug’, og han har til overflod prøvet stoffet:

Hver­ken mos­kéer eller stof­be­hand­lings­ste­der er attrak­tive naboer. Det frem­går af en måling, som ana­lysebu­reauet Wilke har lavet for Jyllands-Posten. 34 pct. siger, at de ville over­veje at flytte, hvis de boede tæt på en moské. Noget færre, nem­lig 26 pct., siger, at de ville over­veje at flytte, hvis de boede tæt på en insti­tu­tion for stof­mis­bru­gere. Lægger man de per­soner til, som har sva­ret, at de godt nok ville være mod­stan­dere af at have en moské eller et stof­be­hand­lings­sted i kvar­te­ret, men dog ville blive boende, viser tal­lene, at omkring 60 pct. er imod at have et stof­be­hand­lings­sted eller en moské i baghaven. Rundt 60 % mot moskeer og narkobehandlingshjem i nabolaget

55 % af franske unge kan stemme Front National

Nye opinionscifre chockerer i dag det franske etablissment. 42% af fanskmændene opgiver, at de kunne finde på at stemme Front National, hvis partiet stiller op i deres kommune næste år. 18 % vil bestemt gøre det mens 24 % siger ‘måske’. Hele 59 % af højrepartiet UMP’s vælgere kunne tænke sig at stemme Front National i stedet for, mens kun 14 % af socialisterne kunne finde på det. Mest overraskende er det måske at 26% af den yderste venstrefløj Jean-Luc Mélenchons tilhængere, kunne tænke sig at gøre det. Hele 55 % af den unge kunne finde på at stemme Front National og 58% opgiver, at de aldrig ville overveje det. Extrême droite, le péril jeune via Tobbe.

Hollandes popularitet har det ikke bedre end godt. Dalrymple skrev i går i President Normal the 1st of France om middelmådighedernes ambitioner:

It goes without saying that ‘normal’ men do not become President of the French Republic. It is true that Mr Hollande reached the Elysée only by accident, thanks to the public exposure of Mr Strauss-Kahn’s goatish disposition; but normal men do not devote their entire lives to politicking, as he had done. Unfortunately, his abnormality lay not in the sphere of ability, but in that of ambition: he is the most characteristic of modern types, the ambitious mediocrity. There is nothing wrong with being mediocre. Most of us are mediocre in most things. Allied with ambition and ruthlessness, however, it becomes a curse. You have only to look at the British political class to understand that.

Politisk hærværk mod Sarrazins hus

En venstrefløjsgruppe der kalder sig “GERD” vandaliserede søndag morgen facaden på Thilo Sarrazins (68, SPD) hus med lyserød maling. Familien sov på det tidspunkt. En patruljevogn der kører forbi med mellemrum opdagede hærværket kl 1.50. I en nedskrevet udtalelse sagde gerningmændene at grunden til angrebet er Sarrazins optræden i Leipzig-Schkeuditz i Sachsen denne weekend på et møde arrangeret af det høje-populistiske blad „Für die Zukunft der Familie”, hvor han talte om sit syn på familien. Medforfatteren til den russiske anti-homo lov , Jelena Misulina, skulle også deltage. Thilo Sarrazin har ikke sagt, at Tyskland behøver en sådan lov. Farbanschlag auf Sarrazins Haus! (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Hej Steen
Vedr. naboskab til en moske. En byggegrund ved siden af en moske (Horsebakken) er for nylig blevet solgt til 600.000 kr. Havde moskeen ikke ligget der, ville man ikke have kunnet købe grunden for det beløb. Vel snarere 1.5 mio.

Anonymous
8 years ago

Man må så håbe, at de kommende naboer kan tåle det kommende hyleri.

Boethius
Boethius
8 years ago

Ang. “55% af franske unge …”: Det er interessant, at disse opinionstal er fremskaffet af et bureau bestilt af foreningen af jødiske studerende i Frankrig, og ikke mindst, hvad denne forenings formand Jonathan Hayoun siger: “Der er i Frankrig “et klima, hvor racistiske budskaber aldrig ophører med at dukke frem,” advarer Jonathan Hayoun …” Et større fejlskud end dette kan ikke tænkes. Franskmændenes reaktion mod globalismen og masseindvandringen er ikke racisme, men folkelig selvopholdelsesdrift. Jeg fatter ikke, at jøderne ikke kan og vil se, hvordan de bidrager aktivt til deres europæiske værtslandes undergang – en undergang, der allerede nu rammer… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x