27
nov
Seneste opdatering: 27/11-13 kl. 1727
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 27-11-2013 133911

Fortæller den marokkanske ateist, sækularist og forfatter Kacem El Ghazzali på sin Facebook. Omstændighederne omkring Hamed Abdel Samads forsvinden i Cairo er uklare. Islamkritiker Abdel-Samad soll leicht verletzt worden sein, Streit um Geld: Abdel-Samad wurde von Bekannten verschleppt.
Nyt mordforsøg på tysk islamkritiker

Forfatteren Zahid Khan, der bor i Darmstadt, har overlevet et nyt attentatforsøg mod sig, fortæller flere medier. Khan blev angrebet tidligt tirsdag morgen af to mænd uden for sit hus, hvor en af angriberne dolkede Khan. Det var ikke den første attentatforsøg på ham. I slutningen af ​​juli 2013 forsøgte tre muslimer at dræbe islamkritikeren. Dengang undslap Khan ved brug af sit skydevåben , som han altid bærer med sig for sin sikkerhed. Echo rapporter:

Natten til tirsdag blev Khan angrebet af en ukendt voldsmand uden for sit hus med en kniv. Han var lige trådt ud af sin bil og skulle til at åbne sin hoveddør, da en mand i arabisk kaftan stak ham med en kniv. Kun det faktum, at han bar beskyttelsesvest under jakken reddede ham fra alvorlige skader. Politiets eftersøgning var forgæves, angriberne undslap.

Forfatteren der bor i Rodgau forfatter har været hadet af fundamentalistiske muslimer på grund af skrifter som “Profeten Muhammeds Forbrydelser.” Overfor ECHO fortalte den muslimske aktivist Stefan Salim Nagi sidste år om salafistiske gruppers modplaner mod Khan. Samme Nagi er anklaget af anklagemyndigheden i Darmstadt for at være involveret i et attentatforsøg på Khan i slutningen af ​​juli i år. Dengang angreb to mænd forfatteren med en kniv og et baseballtræ. Khan skød en af ​​dem i benet i selvforsvar. De tre mistænkte er i politiets varetægt, herunder Nagi . Hans retssag er berammet ved Landgericht Darmstad. Neuer Mordanschlag auf Zahid Khan (Snaphanens oversættelse)

I marts 2013 blev et muslimsk attentat på Pro-NRW politikeren og juristen Markus Beisichts lige akkurat forhindret.

Anti-islam overgår islam i Vesten

Hvis Daniel Pipes har ret, hvad meningsmålinger i England, Frankrig og Tyskland tyder på, så må DN og Henrik Arnstad længere ud på landsbygden med deres luftige teorier, som de promoverer så flittigt: Hög tid att enas mot rasisterna. Ingen dansk avis ville antage så forvrøvlet en kronik. Det der er mainstream i Sverige, er AFA og Modkraft i resten af Europa:

Efterhånden som ikke-muslimer begynder at forstå den islamistiske udfordring, vokser de anti-islamiske følelser i Vesten, formentlig i et hurtigere tempo end islamisk praktisering. Når anti-islam begynder at overgå islam, (har jeg konkluderet), vil holdningerne blive “endnu mere fjendtlig(e) over for islamismen med tiden. På den måde sørger den islamistiske aggression for, at anti-islamismen i Vesten vinder kapløbet med islamismen.”

Er det en korrekt forudsigelse? For at holde øje med udviklingen, dokumenterer denne weblog-indgang udviklingen i den vestlige, offentlige opinion inden for en række emner forbundet med islam, herunder demokrati, immigration, jihad, shari’a og kvinder. Først to meningsmålinger……Daniel Pipes

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Vil ‘anti-islam overgå islam’ ? Symetri lader til at være en af de mest grundlæggende og allestedsværende naturlove , i dagligdagen kan man sige at tingene har en tendens til at afballancere sig selv . 200 mill mennsker går til valg i USA , og flere gange har det været et par hundrede vælgere som afgjorte løbet . Udfaldet af gigantiske krige som 2. verdenskrig har tilsynerladende ved flere lejligheder hængt i en meget tynd tråd , og kan siges at være blevet afgjort af enkelt-individders handlinger eller mangel på samme . Det kan derfor ikke overraske hvis anti-islam og… Read more »

odd. s.
odd. s.
8 years ago

Kommentar: Negativitet over for islam er langt mindre udtalt i Australien end i Frankrig og Tyskland. Vil den forblive på et lavt niveau eller vokse med tiden? Jeg forventer det sidste. (24. november 2013)…

Det beror vel, lige som alle andre steder, på mængden/størrelsen af muslimsk indvandring!

Australierne skal nok blive klogere… Med tiden… 🙁

Hans Und
Hans Und
8 years ago

Pipes konstatere at aussierne falder ved siden af, dvs knap så islam skeptiske.

Forklaringen er nok at der “kun” er cirka 330.000 muhammedanere i Australien, hvilket må være omkring 1,0 – 1,5 procent af befolkningen, jf dette link:

http://www.immi.gov.au/media/publications/multicultural/pdf_doc/Muslims_in_Australia_snapshot.pdf

Det kunne være interesant hvis vi havde nogle europæiske tal fra dengang den muhammedanske invasion var på samme niveau. Jeg gætter på europæerne var mindre skeptiske end dagens aussie. Og at forklaringen er, at aussierne er velorienterede om hvad der foregår i Europa.

trackback

[…] Nyt mordforsøg på tysk islamkritiker « Snaphanen. […]

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x