29
nov
Seneste opdatering: 30/11-13 kl. 1428
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vent på Tarek Fatah midt i. Lee Rigby trial: Killing ‘cowardly and callous’, court hears, ‘I did it for God. I wish the bullets had killed me’: Suspect ‘thanked’ police for shooting him after Lee Rigby’s death. Dramatic final seconds of Lee Rigby’s life. Begge jihadister benægter al skyld og alle anklager.

Voldtægt af mænd i Sverige

Man kunne tro, at når nu voldtægt af svenske kvinder er så relativt tabuiseret under et statsfeministisk regime, så ville de tage lidt lettere på voldtægt af mænd, men det er ingenlunde tilfældet. Det er noget af det sværeste at trænge ned i, selvom der som man ser forekommer ikke så helt få, og man kan nok roligt regne med, at mørketallet er større end for kvindernes vedkommende. Området er underrapporteret, som man kan læse i Män som våldtäktsoffer. I den aktuelle sag skulle der tolkes på – surprise – arabisk. Jeg mindes om min tid som sexchikane offer i Beirut i 1969:

En bosatt i Nässjö åtalas nu vid Eksjö tingsrätt misstänkt för att på olika sätt ha våldtagit en man tidigare i höstas. Mannen har suttit häktad sedan mitten av september. Den 40-årige mannen åtalas för att analt och oralt ha våldtagit en man i början av september. Enligt åklagaren ska 40-åringen, som för tillfället är bosatt i Nässjö, ha hållit fast brottsoffret och tilltvingat sig sexuellt umgänge. Rättegången kommer att tolkas till arabiska för den åtalades skull. Åklagaren vill också att tingsrätten ordnar fram ett yttrande från Migrationsverket eftersom det kan bli aktuellt med yrkande om utvisning. Våldtäkt mot man – nu åtalas Nässjöbo

Indspilning i fuld skærm 29-11-2013 163245

Angiversamfundet fungerer endnu

Åh, sikken lettelse. I multikulturen taler vi stadig med hinanden gennem advokater. Sossen har tidligere ment, at “Ayaan Hirsi Ali »misbruger ytringsfriheden til at fremme islamofobi i Vesten.” Men logikken er god nok, skal Firoozeh og Hedegaard anklages for 266b, skal Hassan også.

»Perkerne konkurrerer nærmest om, hvem der kan begå mest socialt bedrageri.«Det er udtalelser som denne til Jyllands-Posten, der nu bringer den unge digter Yahya Hassan en politianmeldelse på halsen. Bag anmeldelsen står den aarhusianske socialrådgiver og debattør Mohamed Suleban, der mener, at digteren gentagne gange har gjort sig skyldig i at overtræde straffelovens paragraf 266b, den såkaldte racismeparagraf.

»Yahya Hassan har fremsat en række kommentarer, der meget ekstreme og forhånende og nedværdigende over for bestemte gruppe af borgere i samfundet,« siger Mohamed Suleban, der mener, at det er udtryk for hykleri, når »kultureliten og politikerne« hylder Hassan for hans digte, der udstiller en hård barndom i Gellerupparkens indvandrermiljø. »Han bruger racistiske skældsord som »dumme perker« og siger, at alle borgere med muslimsk baggrund i Gellerup og Vollsmose arbejder sort, snyder og stjæler. Hvis Pia Kjærsgaard eller Lars Hedegaard sagde det samme, ville det hurtigt blive stemplet som racisme og meldt til politiet,« siger debattøren. Yahya Hassan politianmeldt for racisme

Why Is Islam Associated With Violence?

Douglas Murray on BBC Scotland discussing why Islam is so often associated with violence. He appears for the first half of the discussion and then again at 18:26.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Jungen unter 15 Jahren: 243″Die nachfolgende Grafik war im Original auf dem dänischen BlogSnaphanen veröffentlicht worden, Islam versus Europe hat die Grafik einschließlich einer Übersetzung […]

trackback

[…] Die nachfolgende Grafik war im Original auf dem dänischen Blog Snaphanen  veröffentlicht worden, Islam versus Europe hat die Grafik einschließlich einer Übersetzung […]

Roni
Roni
8 years ago

Western and Northern Europe are subjected to the latest development of mass psychology called SOCIAL ENGINEERING. This new type of psychology encompass mass brainwashing and disinformation. Recently it had come to light that in France media polls were falsified in order to make the results more pro-Islam http://islamversuseurope.blogspot.nl/2013/11/france-muslim-admits-falsifying-media.html Head of Italian State Broadcasting admits using fiction to push multicultural Propaganda http://islamversuseurope.blogspot.nl/2013/11/head-of-italian-state-broadcasting.html#comment-form The everyday use in Western and Northern Europe of Social Engineering is bringing as much as possible multiculturalism on TV and movies: coloured news readers, leading rolls in TV-movies and bringing the Third World in a positive light: even… Read more »

Nielsen
Nielsen
8 years ago

Death begins after islam.

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

“De to halshuggere burde hænges.” Selvfølgelig. Tager man kynisk et andet menneskes liv, har man mistet rettten til sit eget. Det er der ikke noget inhumant eller uciviliseret i. Om det hjælper på retstilstanden er sådan set ligegyldigt. Mennesket er, som Freud sagde, et rovdyr mod medmennesket og næstekærlighed har intet med sagen at gøre.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

De to halshuggere burde hænges (og om måske 10 år tror jeg også UK lov giver mulighed for det).

Douglas Murray er mig lidt vag i mælet. Islam forbindes med vold fordi det prædiker vold og totalitær underkastelse. Det er vi nødt til at sige (og sidde klar med de relevante koranvers og argumenter for hvorfor/hvornår det er bestemt at de gælder mere end de “bløde” koranvers). Islam er en voldsreligion/-ideologi. Det skal siges åbent.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x