12
dec
Seneste opdatering: 13/12-13 kl. 0218
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Denne video er genskabt fra originalen med forbedret billede og lyd. Dette blot for at gøre opmærksom på, at de sidste huller i mit videobibliotek er ved at blive fyldt, efter at You Tube saboterede mig. Det har kun været muligt takket være Claus’ hjælp, han ved selv hvem han er. Tak, Claus!

Genopstået er også f.eks. Wafa Sultan, København 2009, Daniel Pipes, 2008, Gregorius Neckshot, Mikael Jalving, Nicolai Sennels, Sam Solomon og Andrew Bostom, Vilks, Rose, Naser Khader, Kurt Westergaard og Tøger Seidenfaden i 2007, (den hvor Seidenfaden taler uden for manuskript og udvandrer fra forsamlingen minut 10:30) Hamed Abdel Samad, Bat Ye Or og Patrick Sookhdeo, Bruce Bawer og Henrik Broder, Gert Wilders i 2009 og 2012 Douglas Murray, Melanie Phillips Morten Uhrskov om Et Delt Folk og flere andre.

Den mest sete overhovedet er Robert Spencer i Bryssel i 2007, tekstet på utallige sprog, downloadet og uploadet af andre og jeg er forlængst gået tabt som fotograf i cyberspace. Hvis der er noget amatør-You Tubere ikke går op i, er det “hvem, hvad, hvor,” men jeg skænker dem til almenvellet. Dette gælder ikke mine stillfotos.

Der er stadig enkelte huller ude i hjørnerne, men jeg skal få dem fyldt ud. Optageudstyret er blev bedre med årene, men jeg er og bliver stillfotograf, jeg skal have en camcorder med en start og stop knap, ikke meget andet. Efterhånden er der ved gode venners hjælp kommet en god lypoptager til, billederne er blevet i HD, men det hele er gået temmelig langsomt. Efterhånden som optagelserne bliver mere historiske, bærer man dog lidt mere over med bristende kvalitet, hvis man bare hører hvad der foregår, og under alle omstændigheder har dansk TV næsten aldrig været tilstede. De viser enten ikke personerne, eller hvis de gør, viser de dem ikke i 40 minutter.

Videoes kom som næsten alt andet tilfældigt: Jeg befandt mig på Hirsi Alis værelse på Radisson Blu Scandinavia Hotel i 2005 med to interviewere, som jeg skylder megen tak, og det slog mig, det var en skam, jeg ikke kunne videoptage det. Jeg befandt mig stadig i den analoge alder med en Nikon FM med en klaskende motor og et Leica M 3 fra 1963, og manglede en mindre formue at blive digital for. Dagen efter købte jeg et elendigt lille videoapparat, og der begynder det hele rent internetmæssigt. Det har vist sig en god beslutning, når jeg tænker på hvem jeg ellers har haft lejlighed til at filme og fotografere siden november 2005. Hele min genskabte videokanal er her. Begynd med at genhøre Spencers interessante foredrag fra Forfatterforeningen den 12 maj 2009.

CBN: Islam in the UK: “Islam is taking over”

Heathrow Employee Sacked Over Alleged Insult To Islam. CBN. 8 december 2013

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
8 years ago

Et rystende indslag fra England! Stakkels kvinde.

Man må bare konstatere, at de vestlige magteliter i deres uendelige svaghed, fejhed og psykotiske multikulti-projekt er kommet meeeeeeget langt ud. Så langt ud at de ikke kan vende rundt, men kun gå ned med projektet.

Og det er nok også det bedste. Vi må så se hvad der kan reddes ud af forliset.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x