13
dec
Seneste opdatering: 14/12-13 kl. 0212
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den 10:12.2013 holdt “Solidaritet med de forfulgte kristne” i Wien en pressekonference med søster Hatune. Anledningen var den globale aktionsdag mod kristenforfølgelser. Hatune Dogan er en karismatisk og åndelig stærk personlighed, der er flygtet fra det østlige Tyrkiet til Tyskland som 15-årig. I årevis har hun og hendes forening “Hjælpende hænder” virket i Syrien. Schwester Hatune: Christenverfolgungen im Naher Osten

Henrik Ræder Clausen har været i Wien og har optaget videos af protesten og pressekonferencen med søster Hatune. Enhver der forstår tysk, bør høre hvordan forholdene selv i Tyrkiet er og har været for kristne. Jeg kan ikke vide, om der kommer en undertekstet version.

Den kristne verden har travlt med at redde muslimerne fra sig selv, men betydeligt mindre med at redde kristne fra muslimsk forfølgelse. Kristne ofre for islam må nødvendigvis stå os nærmere, når der skal vælges, og det skal der. Mere end 100.000 mennesker dræbes hvert år på grund af deres kristne tro. Det svarer til, at én kristen dør hvert 5. minut på grund af sin tro, og det foregår næsten udelukkende i muslimske lande. Danske politikere er tavse/uvidende om det, og jeg har siger og skriver hørt én prædiken, hvor det blev nævnt – nemlig af domprovsten i Helsingør. Er der andre danske præster, kan de bare træde frem. Se David Gress’ Det tavse massemord og Katolsk Orientering.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anton Ritter
Anton Ritter
8 years ago

@Sander

Vel talt.

Muslimerne udsuger og dræber andre folkeslag.

De er en religion af mordere, tyve og voldtægtsmænd.

De fik hvad de fortjente i Srebrenica.

Jeg kan ikke føle nogen medlidenhed.

Som venstrefløjen siger, tryk avler modtryk.

Og muslimerne har trykket os længe nok.

Anton Ritter
Anton Ritter
8 years ago

Muslimerne er en pest for Europa.

Vi støttede muslimerne i Bosnien og Kosovo, og nu slagter de løs på de kristne.

Muslimerne fik hvad de fortjente af Karadzic.

Santor
Santor
8 years ago

Jeg fatter ganske enkelt ikke hvorfor Vesten ikke giver islam et ultimatum.

Lad de kristne, hinduer og alle andre religioner være eller død i ild og stål!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x