14
dec
Seneste opdatering: 15/12-13 kl. 1042
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

Choudhary har erklæret englænderne krig for længe siden. Man spørger sig hvornår, der er nogen, der viser ham så meget ‘respekt’ – noget han jo går meget op i, – at de erklærer ham krig tilbage. Engelske politikere kommer ikke til at gøre det. Winston Churchill sagde i The Times (7 November 1938) om noget åbenbart evigt i den politiske psykologi:

Britain and France had to choose between war and dishonour. They chose dishonour. They will have war.

Cameron og Clegg er ingen Churchills, den ubetydelige Milliband slet ikke. Det engelske folk vil nedefra udfylde det magttomrum, engelske politikere har ladet stå pivåbent. Det samme vil ulykkeligvis ske i andre europæiske lande, Tyskland, Frankrig og Sverige. Udeladelsessynderne er ofte de største, og kommende konflikter vil derfor udelukkende være på deres kappe. Det bliver meget lidt sjovt at være politiker i Tyskland, Frankrig og Sverige, noget dagens unge aspiranter, der vil ‘forandre verden med deres visioner’, måske skulle skrive sig bag øret, inden de kaster sig ud i en karriere. Den allerede givne verden, kan ændre dem på en måde, de ikke vil bryde sig om. Uden at vide det, tror jeg den begavede Tommy Robinson har indstillet sig på onde tider, der kun delvist er ankommet, men som han har set. Tider, der endnu kun har krævet et begrænset antal menneskeliv, men allerede i hundredetusindvis af voldsofre alene i Sverige.

Dozens of Muslim protestors gathered to demand that businesses stop selling alcohol in a popular East London area yesterday.The group, led by former Al-Muhajiroun leader Anjem Choudary, warned restaurants and shops in the Brick Lane area that they face 40 lashes if they continue to sell the product, which is banned under Sharia Law.Around 60 men and women in burkhas handed over warning letters to Muslim-owned businesses in the area after the protest was initially delayed by a small number of English Defence League members staging a counter-protest. Muslim protestors demand restaurants and shops stop selling ‘evil’ alcohol warning them they face 40 lashes if they carry on

Se også Police Close down Shops Selling Alcohol in Run Up to Brick Lane Demonstration on 13/12/13

»Hvorfor jeg takker nej til svenske journalister«

Søren Espersen og Pia Kjærsgaard taler ikke med svenske journalister, og det baserer sig på års dårlige erfaringer. Dagens Nyheter ‘interviewede’ f.eks.Pia Kjærsgaard den 29 juni 2002. (Nu væk fra DN’s hjemmeside). Jeg talte ordene op: Under 15 % af ordene i ‘interviewet’ var Pia Kjærsgaards egne, resten var avisens egne uforgribelige meninger. Det var naturligvis ren, journalistisk svindel, DN kalder det eufemistisk ‘agendajournalistik’, jeg kalder det politisk aktivitet under dække af faglighed. Kjærsgaard sagde ivørigt ved den lejlighed:

“Svenska journalister är absolut i särklass när det gäller fördömelsen av Dansk folkeparti. Även när de intervjuar mig kan de knappt dölja sin personliga förargelse över att i tjänsten tvingas stå ansikte mot ansikte med en så förfärlig människa. Löjligt – men så svenskt, så svenskt.” – Ofta kommer de resande hit bara för att bekräfta den bild som de har på förhand.

Jeg har aldrig haft fornøjelsen selv, men jeg ville ikke et sekund overveje at takke ja. Simen Sætre misbrugte Fjordmans tillid. Han brød løfter og fejlciterede stedvis Jensen til ukendelighed, så nu kan det vare mange år, inden en ny journalist får chancen, hvis nogensinde. Jeg vil anbefale en minimumsforholdregel: Optag altid samtalen på en diktafon eller smarthpone. Du kan få brug for den. De få journalister jeg har talt med, har dog været korrekte og ordholdende, det skal de have, men de var heller ikke svenske.

Jeg har – såvel som pressechef som folketingsmand givet et HAV af interviews til udenlandske journalister. Jeg har altid taget mig tiden til det, idet jeg har fundet det vigtigt, at kunne fortælle omverdenen om Danmark – set med vore øjne.

Så, altså: Det er mangt en kop kaffe, jeg har drukket i selskab med udenlandske journalister – tyske, franske, britiske, norske, iranske, spanske, tyrkiske, arabiske, japanske, kinesiske, amerikanske… og jeg ved snart ikke hvad….

Og tidligere altså også svenske. Indtil jeg så ikke orkede det længere. Det var da, jeg forstod, at de slet ikke er journalister, men propagandister – “i den gode sags tjeneste…”. Af og til bliver man altså nødt til at generalisere – og i denne sag er det mig åbenlyst, at den svenske journalist-stand i udlændingedebatten har meldt sig ind som medlem og parthaver i “Systemet Sverige”. Dette system har for år tilbage dekreteret, at alle og enhver, der – uanset årsagen – vender sig imod indvandringen, er af det onde, og skal som følge heraf bekæmpes. Svensk presse har i dette forbrødret sig med Sveriges kulturinstitutioner, med fagforeningerne, med arbejdsgiverne, med Svenska Kyrkan og med samtlige politiske partier. Bortset, naturligvis, med Sverigedemokraterna, som pr. definition er onde.

“Den svenske journalist….” Ak, ja… efterhånden er det blevet et nedsættende begreb i international presse. Og årsagen er jo, at der rundt om spørges, om svenske journalister i det hele taget er journalister – eller om de i virkeligheden blot er velbetalte propagandister for “Systemet Sverige”. Jeg har så mange møder og render til så mange ting, men vil altid gerne gøre alt for at kunne stå til rådighed for journalister fra ind,- og udland – og det gør jeg så. Altså rigtige journalister…! Med venlig hilsen Søren Espersen

Mikale Jalving skriver iøvrigt også i dag temmelig rystet om svensk journalistik: Journalistik på svensk. Erik Meir Carlsen sagde i forgårs, at Sverige er Danmark for ti-femten år siden. Principielt måske, men så forgiftet har klimaet mellem en stor del af befolkningen og den mediepolitiske elite i Danmark heldigvis aldrig været. Det er grimt nu, folk er bange over den enede front politikere og medier gør imod dem. Erik Meier Carlsen er for venlig.

Jeg har idag måttet slette et glimrende debatindlæg og 15 kommentarer fra en skribent her, som er under påvirkning af det modbydelige klima Expressen og Reinfeldt har skabt. Det havde langt højere klasse, end så mange andre kommentarer. Jeg gør det gerne, jeg har den største forståelse for folk, der frygter for deres brød og for politisk vold, og ingen skal komme i fedtefadet over at kommentere her.

De skulle fandeme skamme sig, skulle de skyldige. De sætter noget igang i Sverige, de dumt tror, de kan kontrollere. De tror, at deres metoder kun rammer dem, de ikke kan lide, men de vil ramme alle, ikke mindst dem selv. Jeg henviser til Arthur Millers Heksejagt, jeg skrev om nedenfor. “Skrupelløse mennesker trykker på panikknappen, når der ingen grund er, og de kan være skyldige i tab af menneskeliv.” Det er den uansvarlige, svenske presse, intellektuelt prostituerede, magtens meddelerkorps og luderkarle. Der er mange, men den værste pt hedder Thomas Mattsson. Over 6000 navne ligger han inde med, og ingen af dem ved, hvornår han vælger at ødelægge deres liv. 29 millioner onlinekommentarer. Føj for Satan, værnemager Mattson.

Ytrin­ger må sees i kon­tekst. Men hoved­strøm­men i Dan­mark gikk mot­satt vei: det som sies av den ene må også kunne sies av den andre. Det kan ikke være avsen­der som bestem­mer lov­lig­he­ten av et utsagn.Det er en libe­ral hold­ning. Der­for er det fort­satt håp for Dan­mark,. men ikke for Sve­rige. I Norge pågår kampen. Et liberalt samfunn kan ikke tåle vigilanter, heller ikke med pressekort

Mere til svenske internetdissidenter

Nordisk mytologi: TOR. “Du gamla, Du ofria, Du häsliga nord”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
joe visser
joe visser
8 years ago

It seems that Sweden is turning into the modern-day East-German republic.
These are Stasi methods and a sign of complete and despicable political correctness.
Sweden is going to be the first islamistic country in Europe, that is for sure, and will sell their freedom to sharia laws. In the end the population will suffer endlessly.
Does every Swede tolerate these horrendous measures taken by a criminal government?
I can hardly imagine, fight for your freedom.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

Mænd som Churchill leverede en fond af kloge ord, som også passer på den aktuelle situation. Som bekendt advarede Winston i årevis mod nazismens fare, men datidens politisk korrekte ville ikke høre efter. Om tyskerne sagde han: “If they are not at your feet, they are at your throat!” Dette er så en vurdering, der ikke gælder i dag – om Tyskland. Nu er den relevant ved forståelsen af en anden gruppe aktivister.

ny kommentator
ny kommentator
8 years ago

Det der sker i Sverige er skræmmende… Journalister, PKer, kultur/meningsdannerne og SVT, har slået sig sammen med den yderst fascistiske Venstrefløj og udråbt sig selv til LOVGIVENDE, UDØVENDE og DØMMENDE MAGT.. At svenskerne generelt ikke ser ud til at bekymre sig om dette er Uhyggeligt. Jeg har fulgt debatten på Avpixlat, friatider og exponerat… Og kan ikke erindre at have stødt på “HAD”… De eksempler som Expressen og SVT er kommet frem med, er direkte pinligt.. Altså i den forstand at det er “enkelte” sure opstød og hvad så???? Dem har vi alle… Ellers ville vi ikke være mennesker… Sandheden… Read more »

Nielsen
Nielsen
8 years ago

Nielsen: Slettet. Jeg forstår dig , men jeg ikke have sådanne opfordringer her. I Danmark hæfter jeg for dem.

Voldposten
Voldposten
8 years ago

At kalde Thomas Mattson for ‘værnemager’ er mere venligt over for ham, end Erik Meier Carlsen er overfor de svenske luderkarle. En værnemager sætter kun grådighed over alt andet, hvor Mattson er drevet af ganske andre instinkter. Skulle man stadig gribe til metaforer fra den tid, ville jeg betegne Expressen som nabolandets svar på Der Stürmer og altså Mattson som svaret på Julius Streicher. Ligheden er i hvert fald slående.

Ejegod
Ejegod
8 years ago

Meget enig i at Expressen er på en meget farlig mission med deres “STOP for ytringsfrihed” Tror svenske medier virkelig at sandheden kan ties ihjel. Mange svenskere må være tæt på at oprette en modstandsbevægelse eller at gå under jorden for at beskytte sig mod magthaverne. Der er efterhånden mange eksempler på at deres skandinaviske demokratiske samfund er i begyndende opløsning, sørgeligt.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Ejegod

Det kommer i den grad til at give bagslag!

De aner tilsyneladende ikke hvilken pandora-æske de har åbnet for!

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Ja, et øjeblik lytten til andet, der er mere af- det samme:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Rzdw1XBisMs

Visionären
Visionären
8 years ago

Bra slutledning och korrekt analys Sören. Tack för den.

Till alla bloggläsare, lita ej på vad svenska journalister skriver längre. Som Sören skriver är de propagandister, och ännu värre, tankepoliser helt i klass med Orwells dystopi. Det senaste bottennappet kom idag från Robert Ashberg som inte ens drar sig från att hota hela befolkningen, de som skrivit kommentarer och de som ännu inte gjort det: http://www.mynewsdesk.com/se/tvnu/news/robert-aschberg-soeker-upp-naethatare-i-trolljaegarna-73111

V

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x