16
dec
Seneste opdatering: 17/12-13 kl. 1908
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wilders, Malmoe, 27.10.2012, II 124

Wilders blandt veninder i Malmø og der var mange flere, men jeg skal spare på pladsen. Der er flere fotos fra lejligheden (more photos) her. Det er en hollandsk TV kanal, med et seertal på lidt over en million.

This evening, the Dutch public television channel 1 announced that the Dutch public has chosen Geert Wilders MP, chairman of the Party for Freedom (PVV), as Politician of the Year 2013.

For many months, the PVV has been the largest party in the Dutch polls. The party is an outspoken opponent of the tax and austerity policies of the Dutch government. Mr Wilders and his party are also indomitable defenders of Western freedoms, such as freedom of speech. These freedoms are threatened by the process of islamization that is currently going on in the Netherlands and other nations. Wilders.nl,Wilders door publiek verkozen tot politicus van het jaar. Geert Wilders politicus van het jaar.

Danmark sender asyl-aben videre til Sverige
Politiet i Kastrup Lufthavn er pragmatikere. De ved, svenske politikere hellere end gerne vil have asylsøgere fra Kastrup, så de lader som om de aldrig har set dem og lemper dem derover. Det skal de ikke have utak for, selvom løsningen ikke er langsigtet. Det overordnede problem, er politikernes, og de vil ikke tage det, eller de håber at være ude af vagten, når det bliver rigtig akut. En dag tager EU det, og så bliver hele Europa lavet om til et Sverige. Danske og europæiske politikere er over en bank en samling hyklere og virkelighedsfornægtere. Cecilia Malmström lobbyer for “lettere adgang ind i Europa”, men alle lader som om de ikke har hørt, hvad hun siger. Europæiske lande kaster asylaben rundt imellem sig så længe det går, men det får en slutning.

Om 30 år er Afrikas befolkning fordoblet til tre milliarder, og det får vi at mærke i Europa længe inden da og meget tydeligere end de små forpostfægtninger ved Lampedusa i disse år. Vil Europa opretholde sig selv som selvstændigt kulturområde, skal en række konventioner opsiges – først og fremmest asylkonventionen af 1951 -, og det kan kun gå for langsomt. Indtil at da skal vi høre på ridderne af de kvarte løsninger på evig bagkant af problemerne, Peter Skaarup og Karsten Lauritzen. Europæernes smertegrænse er ved at være nået. Hvor går politikernes? Ved en million flere af U- landenes overskudsbefolkning? 10 millioner? 100, 500 millioner? Spyt ud, V og DF.

Asylansøgere har kunnet søge videre til andre lande, fordi politiet ikke har taget fingeraftryk som krævet. Vores nabolande hænger på en stor gruppe asylansøgere, som Danmark ellers skulle have taget sig af, fordi politiet i Københavns Lufthavn gennem et år i næsten alle sager ikke registrerede asylansøgere med foto og fingeraftryk, som det ellers kræves, skriver BT.

»Det er meget dårlig stil, at vi pga rod i Københavns Politi har tørret et problem af på vores nabolande. Det klæder bestemt ikke Danmark, og hvis nogen skulle være glade for det, fordi vi så ikke ’hænger’ på personerne, bider det jo bare sig selv i halen. En del af personerne vil formentlig bosætte i Malmø-området og kan frit tage Øresundsbroen til København, og så ’hænger’ vi alligevel med problemet«, siger Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup.

Venstres retsordfører, Karsten Lauritzen, er enig: »Det er ikke i orden, at andre lande nu ’hænger’ på nogle personer, fordi Københavns Politi ikke har haft styr på registreringen. Danmark er et af de lande, der har stået meget fast på Dublin-aftalen, og derfor er det ekstra pinligt og problematisk, at politiet har lavet disse fejl.« Berlingske

De ‘fordomsfulde danske forældre i Odense’

Man hukser nok skoleklassen fra Odense, som deres forældre ikke ville lade rejse til Malmø. Der foresvævede dem vagt noget med en storghetto, Rosengaard. Det nye skyderikort over Malmø viser, at set gennem et pistolsigtekorn, er hele Malmø en ghetto. Antallet af skyderier er nu lige så slemt som det var omkring årsskfitet 2010-2011, da byen var i en nødsituation og fik bevilliget ekstra politi for at bringe myrderierne ned.

Nu er politistyrken tilbage til normal, og det er skyderierne selvfølgelig også, for hvis man vil af med skyderier, skal man skaffe sig af med dem der parout vil skyde, og det er der ingen i det beskyttede socialpædagogiske projekt Malmø Rådhus, der kunne finde på. Nogle kan altså godt reservere plads på Malmø Morgue allerede, hvis der er noget der hedder sådan.

Den eneste forskel mellem sidst og nu, er at ingen har været så heldige at få et dræbende skud ind i år. Derfor har presseomtalen kunne holdes på et for Malmø gunstigt niveau. Det er altså den eneste trøst, at Malmøs amatørmafiosoer ikke kan finde ud af at ramme noget, hvilket jo netop bringer uskyldige ind i billedet som måltavler. Men jeg ville ikke sende mine poder til Malmø, det er stensikkert. (Rosengaard er indrammet med en rød cirkel) Här är alla 109 skott- lossningar i Malmö

Indspilning i fuld skærm 17-12-2013 020943

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] more information, see Snaphanen (Danish), Geert Wilders’ website, NRC (Dutch), andBlik op […]

Peter Andersen
8 years ago

Holland var engang, i mange sammenhænge, Europas mest tolerante land. Det har de måtte betale prisen for og derfor har de fået en Gert Wilders. Sådan vil det også gå alle andre steder. Men lande som Frankrig og England har en mere uhomogen og splittet befolkning end f.eks. Holland – og for den sags skyld Danmark eller Schweiz – og derfor kom diskussionen om islam lidt senere.
I Tyskland og Sverige skal vi ikke forvente noget særligt foreløbig…

trackback

[…] Source Snaphanen […]

Balder
8 years ago

Jeg har en kommentar hængende i spamfiltret – comment-208878 – 04:44 17-12-2013

Rita
8 years ago

Bravo!! Better late than never. Holland should be grateful to have such a hero, and not only Holland, but the West.

Greetings from Australia where Geert Wilders is respected and admired by DECENT people, which does not include the main press or many politicians (mainly from the Left).

trackback

[…] more information, see Snaphanen (Danish), Geert Wilders’ website, NRC (Dutch), and Blik op Nieuws […]

trackback

[…] 2. Netherlands TV 1 picks Geert Wilders as politician of the year.  […]

fitz
fitz
8 years ago

The Left Wing goes crazy in Europe haha…

Prudentius
8 years ago

“Europæernes smertegrænse er ved at være nået. Hvor går politikernes?” Ved europæernes. Og europæerne har endnu ikke besluttet sig for at udskifte euro-kartellet. Venstre er en del af euro-kartellet. Og således en del af problemet, ikke af løsningen. De er sammen med socialdemokratiet det ene af to euro-fjæs på det samme Janushoved. Dit tweet ude til højre om DFs nej tak til islamiserende befolkningsudskiftning og Venstres dybe forargelse, er et vidunderligt eksempel på partiets ideologiske hubris og skrækindjagende mangel på bare et gram bondsk snusfornuft. Som et absolut minimum burde det stå de borgerlige partier sole klart, at de importerede… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

“De er sammen med socialdemokratiet det ene af to regeringsbærende euro-fjæs på det samme Janushoved.”

Skal der stå.

dariusz
dariusz
8 years ago

Hope,we will have a German Geert Wilders soon.

Congratulations Geert.
Be strong

NielsC
NielsC
8 years ago

Nu kan man jo også se sådan på det, at de hellere vil til Sverige, så hvorfor forhindre dem. Så vidt jeg kan regne ud så er en stor del af de her somaliere; de er sikkert kommet med fly fra Mogadishu til Istanbul og så videre til Milano og så til Kastrup. Når de slipper igennem ‘uden papirer’, så gør de det nok ikke. For en stor dels vedkommende har de allerede ‘pas’ fra Sverige, idet svenske pas jo sendes til Somalia. Her finder en så en ‘næsten match’. Inden flyet lander i Kastrup indsamles passene, så de kan… Read more »

shanghaikid
shanghaikid
8 years ago

Phantastic! There are not many who would have deserved it be called politician of the year as Geert Wilders does!

Geertu Akbar!!

Greets from Germany

trackback

[…] Geplaatst door: E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com) (h/t Snaphanen) […]

LarsS
LarsS
8 years ago

Fantastisk!

Europa er ved at forandre sig, folk er ved at vågne op!

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  LarsS

Og så er Gert Wilders så handsome !

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x