17
dec
Seneste opdatering: 18/12-13 kl. 0028
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nå, ja. Videoen af Sveriges indvandringspolitiske kartel handler om Jason ”Timbuktu” Diakité, der har talt i Riksdagen og udgivet en sang om at slå Jimmie Åkesson gul og blå, der stærkt forsinket er blevet bojkottet af Sveriges Radio. Timbuktu har dog en utilsigtet pointe: Det eneste svenske ved mange indvandrere, er netop deres pas. Tobbes tekst handler blandt andet om Jim Olssons møgfald til en paf Expressenjournalist, og for 50 kommentator skriver er han en helt, og de skriver “Jag är Jim”.

Få debatter är så underhållande som inbördeskrig inom den politiskt korrekta ankdammen. Hur mycket man än älskar olika, och hur fin människosyn man än har, så kommer det till slut någon som upptäcker att man visserligen är politiskt korrekt, men inte på rätt sätt. Eftersom dessa människor är så självgoda och lättkränkta är det en mängd regler man måste känna till, om man inte vill trampa snett.

Under en längre tid har det pågått ett litet lågintensivt inbördeskrig fram och tillbaka, där först någon svensk går ut och talar sig varm för alltifrån mångfald till förorten, för att sedan bli attackerad av någon annan med lite mer passande bakgrund, som förklarar att vita inte kan delta i kampen, eftersom de genom sin hudfärg inte förstår vad de talar om. Som vi vet är man inte särskilt tolerant i de tolerantas kretsar. Liknande strider utbryter ibland då någon mansperson talat sig varm för feminism, följt av någon som förklarar att hans genitalier omöjliggör ett riktigt ställningstagande…..læs videre på Jag är Jim

Somaliere 10 gange så kriminelle som danskere

Lidt forbrugervejledning til Sverige, der modtager 5000 af dem om året. I maj ville Danmark sende somaliere hjem, fordi der nu ikke er noget at flygte fra. God idé. Repatrieringer trænger sig alligevel så, hvad enten politikerne gør eller gaber. Begynd med de værste, somaliere og de såkaldte palæstinensere.

Somalierne i Danmark er mere kriminelle end danskere og indvandrere fra andre lande.Det viser helt nye tal fra Justitsministeriet. Problemet er stort og stigende. Folk med somalisk statsborgerskab blev i 2012 dømt for overtrædelser af straffeloven næsten ti gange så ofte som folk med dansk statsborgerskab, når man tager højde for, hvor store befolkningsgrupperne er.

For hver 1000 somaliske statsborgere faldt der sidste år 114 domme for overtrædelser af straffeloven. Det samme tal for danske statsborgere er 13, mens 54 ud af 1000 statsborgere fra øvrige lande fik en dom. Og tallet er stigende, viser svaret, som ser på udviklingen fra 2008 til 2012. Spørgsmålet blev stillet på opfordring af DF’eren Martin Henriksen, og han er overrasket over tallene. “Når man ser på, hvor stor gruppen af asylansøgere fra Somalia er, så tegner det ikke specielt lyst for fremtiden, siger Dansk Folkepartis udlændinge-ordfører og tilføjer: – “Det er viser, at det er dybt problematisk at have indvandring fra Somalia. Det bør vi tænke ind i udlændingepolitikken.”Chokerende tal: Så kriminelle er somalierne i Danmark, Somaliere 10 gange så kriminelle som danskere

“Der tales nu åbenlyst om selvtægt og om at bevæbne sig”

Weekendens mest brutale sager omhandlede dels en 15-årig dreng, der begik voldtægt i Vollsmose, dels to unge mænd der stak en 25-årig ned i en stillekupe på Nørreport Station – offeret bad dem dæmpe sig – og dels Bent Sandberg, der blev udsat for et voldeligt overfald.

Fælles for gerningsmændene er ikke blot deres udlændingebaggrund, men at det især drejer sig om unge mænd med somalisk baggrund. Det er næppe tilfældigt. Nye chokerende tal viser nemlig, at bl.a. denne gruppe er næsten ti gange så kriminelle som danskere. Ti gange!

Jeg gennemgik i min avisklumme de seneste tal fra Danmarks Statistisk, der entydigt viser, at der generelt er en større andel af mandlige indvandrere og efterkommere end af mænd med dansk oprindelse, der er dømt for kriminalitet, herunder vold. Og de nye tal om somalierne mere end bekræfter tallene. Tilmed går det hele i den gale retning: Der bliver flere og flere kriminelle.

Det er bare ubegribeligt, at politikerne undlader at handle effektivt. Man bliver så trist og vred og nogle bliver måske også mere og mere desperate. Ikke mindst når borgerne i stigende grad synes at miste tillid til politiet, som Eva Selsing skrev i går. Der tales nu meget mere og meget mere åbenlyst om selvtægt i forskellige diskussionsmiljøer, om muligheden for at bevæbne sig og slå igen for at beskytte sig selv. Folk er ved at miste tiltroen til politikerne og myndighederne og måske også besindelsen. Det er virkeligt bekymrende at tænke på, hvad fremtiden i så fald vil bringe med sig. Kasper Støvring, Berlingske: Dramatiske tal bag vold og røverier begået af udlændinge

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
8 years ago

Når man kigger på grafen over dømte pr. 1000 indbyg. er det jo slående hvor stabil den er for danskere. Havde vi kunne skille os af med “alt det andet”, havde det jo været ren “Landsbyens gadekær”…

Nå, men sådan er det jo altså ikke…

Santor
Santor
8 years ago

Man kunne følge “Jag är Jim” op med en video hvor alle optræder iført Balaclava og forvrænget stemmen!

“Jeg er Jim, Jeg er nødt til at optræde anonymt fordi venstrefløjens voldsfascisme ikke tillader at mig at have min egen mening.”.

mb
mb
8 years ago
Jernhesten
8 years ago

BT tør dog ikke fortælle om somaliernes gennemsnits-IQ…

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

<b<Dagens Nyheter stoppar SD-annons [ Ha, mon PW er blevet kaldt til kammeratlig samtale? ]

http://www.friatider.se/dagens-nyheter-stoppar-sd-annons

Publicerat den 17 december 2013 kl 09:42

Efter uppståndelsen kring annonsen för boken “Invandring och mörkläggning” vägrar Dagens Nyheters att publicera fler annonser som kritiserar invandringspolitiken. Chefredaktör Peter Wolodarski har nu stoppat Sverigedemokraterna från att annonsera i tidningen.

Tobbes Medieblogg
8 years ago

Kampanjen finns nu även som hashtag på Twitter:
#JagärJim #svpol

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x