20
dec
Seneste opdatering: 22/12-13 kl. 2244
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Om informationsmødet den 7. November i Michaelis Kirke i Leipzig om den planlagte opførelse af en moske i Gohlis, har vi allerede rapporteret detaljeret. Mange af de over 500 borgere i Leipzig viste en yderst negativ holdning til moskeen. Også den modige mand i vores korte video, der eksemplificerer den negative holdning, som mange østtyskere har over for den totalitære ideologi islam: “Vi gik på gaden i 1989 på , og vi vil igen gå på gaden mod moskeen. For vi er folket, og vi forbliver folket! “ Moschee-Protest eines mutigen Leipzigers (Snaphanens oversættelse, . Her en version på min. 9:45.)

En Leipziger siger i en anden video: “Vi vil ikke have Vesttyske tilstande her.”

Julegave fra ærkebiskoppen: En bog om islam

Till ärkebiskop Anders Wejryd: Ledamöter i det tillträdande kyrkomötet fick i adventstid en överraskande julhälsning. Det handlar om boken ”Möten med islam”, där du har skrivit förordet. I boken finns en ytlig genomgång av islams grunder och förslag på olika diskussionsfrågor som: ”Kan vi som kristna hålla med om att Muhammad är den siste profeten? Ska vi tala med varandra som troende bröder och systrar eller ska vi fortsätta låta vår rädsla styra och tala om varandra?” Förutom frågornas ofta polariserade och uppfostrande karaktär, får man väl dessutom förutsätta att engagerade i kyrkan redan har elementär kunskap om islam. [..]

Vilka ekumeniska signaler sänder denna julhälsning? Om vi kristna inte förstår varandra bör vi väl uppmanas att ta det på allvar – och att göra bättring? Varför skickas en bok om islam som julhälsning? Det är väl i inkarnationens, evangeliets och frälsningens glädje som vi hälsar varandra till jul?Varför en bok om islam som julhälsning?

The Genocidal Axis

Video: Robert Spencer, Caroline Glick, and Congressman Trent Franks on The Genocidal Axis Eyeopener, specielt Spencer om Mellemøsten og Egypten, anbefales.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] http://snaphanen.dk (even scrollen) of: […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Axis of Genocide” var en spændende diskussion. Ærlig talt irriterer Caroline Glick mig hurtigt med sin “jøder opfandt frihed og USA er det eneste land der ikke har anti-semitisme” bullshit. Der er meget godt at sige om både jøder og USA men det er altid narcissistisk at sætte sine egne op på en piedestal og de er altså hverken dem der opfandt frihed eller de eneste med civiliserede værdier. Desuden har USA såmænd kendt til rigeligt med anti-semitisme. Mere generelt så har (civiliserede) europæere nu et svar hver gang amerikanere beskriver franskmænd som kujoner eller europæere generelt som folk der… Read more »

Ludvig
Ludvig
8 years ago

The genocidal axis: en mycket givande paneldiskussion och för mig en intressant nyhet – att få höra en amerikansk kongressmedlem – Franks – tala klartext om islam!

Nils
Nils
8 years ago

Sverige er fantastisk, især castingen. Nu er det da efterhånden helt klart, at Svenska Kyrkan er på vej til at bytte til en konfession, der er bedre egnet til det egentlige formål med institutionen: Magtudøvelse. Den julegave KUNNE være et “tjuvnyp” fra den afgående ærkebiskop til Antje Jäkeln med det dybsindige valgsprog “allahuakbar”, som nu overtager embedet, for hun har da ikke lige behov for at blive væltet mere rundt i islamapologi, skulle man synes. Eller på den anden side: måske vil hun netop gerne have skisma og ballade i kirken. Det hører jo med til moderne markedsføring at skabe… Read more »

Santor
Santor
8 years ago

Det virker helt bagvendt når “den gamle Øst” står for kampen for demokrati i Tyskland ( EU region 1 ).

Breidablikk
Breidablikk
8 years ago

“Vi er folket”. Ja, hvem tør å tenke og si slikt i våre dager? Men faktisk er dette essensen i det som må sies, den størrelsen man må orientere tenkningen ut ifra – og ikke ut ifra hvem som har fått “statsborgerskap” men forblir utlendinger og fremmede.

Lightmann
Lightmann
8 years ago

Som en anden Deadline vært, forsøger ordføreren naturligvis at stoppe manden da han siger at de igen vil gå på gaden. Ordføreren bryder ind, men manden forsætter med at tale, lader sig ikke stoppe. Smukt gået 🙂

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x