23
dec
Seneste opdatering: 24/12-13 kl. 1446
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

three

Det ser voldsomt ud, men det må være langt mindre end i Sverige, der bevilliger ti gange så mange asyl pr. capita som England. Man finder under SCB Befolkningsstatistik, med hvilken fart Sverige afskaffer sig selv, hvis man har tid. Det har jeg desværre ikke pt. I England er der nogenlunde enig fordømmelse af, hvad Tony Blair gjorde mod landet. At tænke sig den orkan 40 års svenske politikere ville komme ud i, hvis pressen pludselig indstillede sin beskyttelse af dem. For tretten år siden skrev Kurt Wickman En av historiens mest statstrogna journalistkårer. Det holder uforandret.

The number of children in the UK who have non-British parents has soared, with almost nine in ten babies born in 2012 born to at least one foreign parent. Just three in 10 London babies born in 2012 had both parents born in the UK, and in three London boroughs, as few as one fifth of babies had British-born parents.

Across England and Wales, one in three babies had non-UK born parents, according to the Office for National Statistics. The number of foreign-born people in Britain has quadrupled over the past 60 years, with immigration being at the heart of almost half of all population growth. One in three babies born in England and Wales has a foreign parent – and in some areas it’s more than 80%

‘More than half of London GPs have treated an FGM victim’

More than half of GPs in the capital have treated victims of female genital mutilation in the past year, shocking new figures suggest. In a snapshot survey, 57 per cent of doctors who responded said they had seen at least one woman in the past 12 months who had been mutilated. Evening Standard.(Minister: Muslim ‘inbreeding’ in Britain is causing massive surge in birth defects.)

UK: Syrienjihadister mister statsborgerskab

Pr. indbygger er det kun Bosnien, der leverer flere Syrienjihadister end Danmark. De rejser endda frem og tilbage mellem Danmark og Syrien. Alligevel er der stort set tyst fra regeringen og PET. Her er et meget alvorligt hængeparti for den nye justitsminister, der bare skal forestille sig sin egen situation, hvis regeringens passivitet begynder at koste danske liv.

Secret use of citizenship-stripping powers has been dramatically stepped up as Theresa May moves to prevent the return of dual-nationals who have gone to fight in Syria. The Home Secretary has so far revoked the British citizenship of 20 people this year – more than in her previous two- and-a-half years combined.

She has removed the citizenship of 37 people since May 2010, according to figures collated by the Bureau of Investigative Journalism. Security sources are particularly alarmed because Syria’s proximity to Europe makes it easier for violent UK-based extremists to travel to and from the country.

A former senior Foreign Office official said it was an “open secret” that British nationals fighting in the Syrian civil war were increasingly losing their citizenship. He told the Bureau: “This [deprivation of citizenship] is happening. There are somewhere between 40 and 240 Brits in Syria, and we are probably not as quick as we should be to strip their citizenship.” Exclusive: No way back for Britons who join the Syrian fight, says Theresa May, British jihadists who fight in Syria are having their citizenship stripped to stop them returning to the UK, Rise in citizenship-stripping as government cracks down on UK fighters in Syria.

Säpo ville sikkert sætte pris på en lignende politisk vilje i Sverige, men så enkelt er igen ting i de snakkende, svenske klasser. Man må da ikke håbe, Säpo læser Dagens Nyheter, der har det med at minde om Rokokoposten – uden tungen i kinden: ”Säpo missar en chans att rädda unga som vill kriga”

Fel fokus. Säpo har inte analyserat varför allt fler unga svenskar väljer att delta i kriget i Syrien utan understryker att de är en säkerhetsrisk när de återvänder. Om dessa frustrerade ungdomar i stället uppmuntras att engagera sig på svensk mark byggs nya broar och antalet krigsrekryter minskar, skriver Yasir Al-Sayed Issa.

Detta leder tyvärr till att man från säkerhetspolisens sida ger en väldigt onyanserad bild av situationen och dessutom demoniserar de unga människor som väljer att ansluta sig till den legitima kampen mot Assads förtryckande regim. Särskilt kan detta vara problematiskt då man stänger dörren för dialog och sådana förebyggande åtgärder som man vill uppnå, detta genom att mer eller mindre stämpla dessa unga män som potentiella terrorister när de återvänder hem.

Oavsett vad man haft för mål med verksamheten i Syrien vill nog alla dessa ungdomar på något sätt bidra med något för att hjälpa och underlätta situationen för de drabbade människorna i Syrien, och man bör förstå att det är en central del i dessa ungas liv.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
9 years ago

Danmark burde også fratage muslimer statsborgerskabet.

Men ikke kun de åbenlyse jihadier.

Muslimer er pr. definition upålidelige.

Gunnar Biering
9 years ago

Så man kan altså også i Vesteuropa annullere statsborgerskaber, der tydeligvis er givet på fejlagtigt grundlag! Det har USA, Australien og andre fornuftbaserede stater gjort hele tiden.

Det skal også nok komme her, om ikke før, så efter næste valg.

Iøvrigt: God Jul til alle!

Santor
Santor
9 years ago

Du kan være helt sikker på at der ikke er nogen der mister deres Danske statsborgerskab. Tværtimod vil de der “har behov” få tilbudt en plads på vores veterancenter eller noget der ligner.

Det er jo den Danske model!

Prudentius
9 years ago
Reply to  Santor

Et goddag til jihad, burde være et farvel til Danmark.

Det er på tide vestlige politikere varetager de vestlige befolkningers interesser, istedet for at intrigerer nådeløst i andre landes indre anliggender til fordel for den globale jihad-bevægelse og det muslimske broderskab.

Hverken jihad-bevægelsen eller det teokratiske broderskab er vores venner. Man undrer sig over hvor vores politikere har fået den ide fra, at de skulle være det. Ligeledes sætter det deres bortkastelse af soldaterliv og milliarder af kroner i Afghanistan i et meget bizart og, vil jeg mene, kriminelt lys.

Lys
Lys
9 years ago
Reply to  Prudentius

Helt enig

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x