8
jan
Seneste opdatering: 8/1-14 kl. 2253
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Soldiers serving in Afghanistan have become overnight internet sensations after filming a tongue-in-cheek dance video of Pharrell Williams’ hit song ‘Happy’. The unlikely pop stars shimmy round the Sterga 2 base in Helmand Province, using the desert, concrete blocks and even the roof of a military truck as a dancefloor. The men and women of the Highlanders, 4th Battalion, Royal Regiment of Scotland (4 Scots) also strut their stuff in the base’s gym and while queuing for rations and fixing their vehicles. Scottish soldiers in the heat of Afghanistan film tongue-in-cheek dance video for Pharrell Williams’ hit song Happy

Pharrell Williams – Happy original i lidt bedre lydkvalitet. En 2013 James Brown. Når der endelig er godt nyt fra Afghanistan, skal man ikke kimse.

Taslima Nasreen, terroriseret af fatwas i tyve år

Folk er tilbøjelige til at glemme hendes skæbne. Hun leve et normalt forfatterliv indtil 1993, hvor hun udgav bogen Lajja i hvilken en hindufamilie bliver forfulgt af muslimer. Så kom den første fatwa og siden har hun været på flugt i Europa, USA og forskellige steder i Indien, hvor hun er blevet chikaneret ud af storbyen Kolkata, til New Delhi hvor hun har siddet i husarrest, tilbage til Sverige, Tyskland og New York, men er nu vendt tilbage til Indien, da hun har indrejseforbud i sit hjemland Bangladesh.

Nu vil indiske muslimer terrorisere hende ud af landet igen. Hvor er hendes danske feministsøstre og kunstnerkolleger? Har de lige så få hår på brystet som slapsvansen, den bløde, danske mand Kaspar Colling Nielsen, Mikael Jalving skriver om idag? Jeg har hørt Rushys Roulette, intet under at islamister har en fri motorvej at køre på i Danmark: Villy, Inger og Kasper, bevar mig vel for landsmænd m/k, der viser vej så tigeren kan æde de andre først. Hvad Jalving temmelig forgæves og med andre ord søger at gøre de andre begribeligt er, at den frihed vi lever i lige her i disse generationer, er en historisk og geografisk undtagelse. Use it or lose it. I min reinkarnation vil jeg være finne eller australier, alt andet end dansk kunstner.

There are renewed demands by certain groups for your expulsion from India – your feelings?I get a sense of deja vu. There have been fatwas against me since 1993. Fatwas are contagious. If fanatics get away with it, they’re emboldened. They gain the will to issue more fatwas.

I became an unfortunate victim of religious fanaticism. In a democratic country, fanatics set a price on people’s heads and walk away happy. They’ve never been questioned or confronted – rather, so-called guardians of democracy have courted them. I have got used to fatwas now – I’m not afraid of them. Come what may, I will never compromise. I write on humanism, feminism, equality and justice. Should fundamentalists decide what we read, say and think?: Taslima Nasreen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
NielsC
NielsC
8 years ago

Jeg hørte også udsendelsen, og tænkte sjovt nok også på Taslima Nasreen, men mere fordi jeg læste et indlæg hun har skrevet om den fortvivlende situation i Bangladesh , hvor yderliggående muslimer forfølger anderledes tænkende ( hinduer, moderate muslimer og ateister). Den politiske situation er kompleks, men Jaamat e islami kender kun vold og terror. Ytringsfrihed er ikke et lokalt anliggende.

PFEP
PFEP
8 years ago

Nice video från Krapylistan, hoppas de kommer hem utan skadar….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x