14
jan
Seneste opdatering: 15/1-14 kl. 2259
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg havde den på svensk for tre dage siden, og via Gates of Vienna og Jihad Watch har den fået enorm spredning. Det interessante er, at ingen main stream medier bryder sig om den historie, så de gengiver ikke visse ubekvemme detaljer. Man skal ikke forstyrre det ønskebillede af Breivik, de har skabt sig. Breivik tjener et politisk formål, og det skal han blive ved med fra sin tre-værelses luksuscelle, som han ikke mener, han slipper ud af levende. Hvorfor skulle han også ville det? Derude er der en masse, som har noget at snakke med ham om, som de ikke mener den norske stat varetager efter fortjeneste. Han ville ikke holde et døgn.

Anders Behring Breivik has sent a letter to international media that “Expo Idag” has read. He describes the letter as a first step in a “peace negotiation” with his political opponents. In the letter Anders Behring Breivik has partially changed his rhetoric from that used in his so-called “manifesto”. He says that he in the manifesto was using “the counterjihad” rhetoric to protect “ethno-nationalists” and instead prompt a media campaign against the anti-nationalistic counterjihad movement. He calls this strategy “double psychology”.

The technical term is delusional. I’m not just using that as an insult. Daniel Greenfield: Breivik Tried to Undermine CounterJihad, Admits Nazi Goals

Det var ikke så godt, Mankell og Gardell

IHH, the aid organization behind the Gaza-bound flotilla in 2010, says Turkish police searched storage facility near Syria and detained employee.Turkish media said police have carried out raids in six Turkish cities, detaining several people allegedly linked to Al-Qaida, including an employee of a prominent Islamic charity.

The aid organization, IHH, confirmed Tuesday that its storage facility near the Syrian border was searched and an employee was detained. It, however, rejected any ties to Al-Qaida and denounced the police raid as an attempt to discredit the organization. The Turkish Dogan news agency said police launched anti-terrorism raids in Istanbul and five other cities. It said at least two senior Al-Qaida suspects were detained.

The IHH had organized a Gaza-bound aid flotilla which was raided by Israel in 2010. Last week, the group rejected some news reports claiming that it was involved in the shipment of arms to Syria. Group behind Gaza flotilla suspected of links to Al-Qaida, Turkish counterterrorism raids target al Islamic charity, net al Qaeda operatives

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Ikke så godt…:

IHH, Gardell och Co är nog inte så oroliga för turkiska polisen. Den kör nog mest runt lite for show, lite som den pakistanska armén brukar göra när amerikanarna hotar med att dra in biståndet, några bondeoffer här och där men inget verkligt viktigt.

Lisa Lundquist verkar inte så imponerad:

http://www.longwarjournal.org/archives/2014/01/turkish_counterterro.php

Erdogans kopplingar till en AQ-finansiär borde vara mer än nog för att omedelbart avbryta alla förhandlingar med Turkiet om EU-medlemskap men det verkar märkligt nog inte påverka någon enda EU-kommissionär. Mycket märkligt, på min ära! Högst kuriöst!

Nils
Nils
8 years ago

Så aser og maser de igen for at få Anders Behring Breivik til at blive en politisk skikkelse på højrefløjen, som vi skal diskutere politik med og forholde os til. Det er det, der er Expos interesse i det. Jeg er sikker på, at Breiviks brev i uredigeret form viser det indlysende: At fjolset er rablende gal. Jeg læste et sted, at han underskrev sig som repræsentant for otte forskellige hovedsageligt imaginære organisationer. Anders Behring Breivik er et eksempel på hvad der sker, hvis en skør skoleskyder får lov til at skyde løs en times tid før inkompetente myndigheder nosser… Read more »

Peter Andersen
8 years ago

Man kan vel godt tillade sig at mene, at Breiviks sortsyn så ikke holdt helt stik. FRP rendte jo med regeringsmagten sammen med Høyre, ikke så forfærdelig langt tid efter. Anti-islamiske organisationer og partier er så småt ved at vinde indpas i mainstream og det ovenikøbet på trods af hans terror-stunt.
Måske man alligevel bør bibeholde en lille smule tiltro til de europæiske befolkningers fremtid..?

Skåning
Skåning
8 years ago

Kommer förmodligen att vare sig röra Mankell eller Gardell i ryggen. Dumvänstern kommer undan med allt, om det så är kelande med mordiska jihadister. Det är ju för en god anti-israelisk sak…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x