15
jan
Seneste opdatering: 15/1-14 kl. 2245
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svimlende tanke, jeg er ikke sikker og der var ingen hjælp at hente i kommentarerne til den. Når man overhovedet kan tvivle, er enten tiden eller undertegnede på gyngende grund. Videoen er signeret “Göteborgs Förenade Musikalaktivister, Transmilitanta Brigaden, Pantermilitanterna, Göteborgs Queerinstitut.” Men dette er i al fald satire:

Tänk om den nyvalda ärkebiskopen istället hade blivit chef för Ikea. Då kanske följande samtal hade utspelat sig mellan en journalist och Antje, här kallad ärkemöblerinnan. Om Antje Jackelén blivit chef för Ikea istället för Svenska kyrkan

“Der sker heldigvis aldrig noget i Haslev!”

Lokalavisen Haslevposten (14. jan. 2014) melder på side 12 om en ung kvinde og hendes barn, der mandag d. 6. om aftenen handlede i Netto i Haslev. Da de ville køre hjem med varerne, trængte en hætteklædt mand – beskrevet som 30-35 årig – ind i bilen. Han trak kniv og forlangte, at kvinden skulle køre til en hæveautomat. Hun kørte så til Rønnede og derefter til Næstved. Den hætteklædte fik udleveret i alt ca. 8.000 kr.

Politiet efterlyser vidner.

Nyheden kom ikke på Haslevpostens forside, og bringes heller ikke i den digitale udgave.

Som min nabo siger: “Der sker heldigvis aldrig noget i Haslev!”

Torben S.H.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marit
8 years ago

Er det ikke merkelig at de nasjonale fargene (svenske og norske) får lov å representer oss i ski/skridskor- tevlingar internasjonalt ? Visstnok er korsene fjernet, men fargene er der, enn så lenge… FY, så nasjonalistisk !
Slik kan vi ikke ha det lenger. “Noen” kan bli krenket !

HH
HH
8 years ago

+ Herreminje – nu går väl ändå skam på torra land! I minnet – svenska flaggans dag – före den så kallade nationaldagen – och vi skolbarn går viftande med pappersflaggor, alla med St Andreaskorset på, d v s svenska flaggan. En KRISTEN symbol!!

Får jag lov att kalla mig svensk? Och du dansk? Och han därborta på andra sidan Kölen – norrman? Vad är det med våra länder egentligen? F-n vad trött jag blir.

Men flickorna såg rara ut i sina fina tröjor. Ha dem på när ni går på kvartssamtal med läraren, töser!.

Crass Børsting
Crass Børsting
8 years ago

97 procent af svenskerne finder sig i det i 99,8 procent af alle tilfælde. Sådan cirka, korrektioner modtages gerne. I Danmark er det meget bedre, eller hvad? Efter min mening: Kun nogle få procentpoint bedre. Vi snakker mere, men vi finder os stadig i det.

Jernhesten
Jernhesten
8 years ago

Sendt hjem for at skifte tøj pga det svenske flag.

Tænk så hvis det havde været det israelske flag – var de så blevet bortvist for tid og evighed?

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Skolepiger sendt hjem for racisme: Havde flag på trøjen [ Only in Sweden – SUK! 😉 ] http://ekstrabladet.dk/nationen/article2195120.ece Rektor Per-Hugo Hansson vil ikke se flag eller krone-symboler på Gullhögskolan i Vårgårda. Forleden blev Linda Larsson og Charlotte Bertelsen sendt hjem. De to skolepiger Linda og Charlotte forbrød sig forleden med deres skole, Gullhögskolan, antiracistiske politik. De havde nemlig tøj på med det svenske flag, og blev derfor sendt hjem for at skifte. … – Vi må ikke synge nationalsangen [!] eller andre sange om fædrelandet. Og trøjer med gule kongekroner er også forbudte. [!!!] Det er lidt undertligt, for mine… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Bjovulf

EB’s historie omhandler en hændelse tilbage fra 2004…

Ikke at den er mindre absurd af den grund…

Peter Andersen
8 years ago

Med hensyn til din lille video…

Tænk at vi nu er nået der til, at vi ikke engang aner om det er satire eller ej. I Danmark ville det have en alt for tydelig ironi over sig – men i Sverige ved man sgu ikke rigtigt…

LarsS
LarsS
8 years ago

Tak!

Tror sgu lige min “sinus sagittalis superior” er eksploderet!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x